Utterable Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya ben kızın birine çok fena aşık oldum ama bir türlü açılamıyorum ya kız geliyo yanıma naber falan muhabbeti yapıyoruz ama ben bir türlü kıza söyleyemiyorum yafs...nolur bir yardımcı olun!![signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Biraz alkol alıp yanına git. tabii bi sürü sakız çiğne biraz da parfüm sık kesinlikle alkol aldığın belli olmasın. sarhoşta olma 1-2 bira iç yüzde 50 rahatlatır..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ama içimde bir tırsaklık var istersem bir viski şişesi bitireiyim gene de kızın yanına gidince efektif bişiler oluyo kendimden geçiyorum ya...Ya reddederse korkusuyla geri geri çekiliyorum[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Boyle kahrolcuguna sole ole kahrol...En azından ıcınde kalmaaz..Aynı seyı degıl belkı ama utangaclıktan zamanında cok cektım(Nesekı sımdı kurtuldum:))Bı sure sonra artıst falan demeye o gozle bakmaya baslıyorlar utangac olunca..Nese sana kolay gelsın :)..[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben söledimde nooldu 3 yıl bekledim... bişede olmadı sonunda[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 öle değil işte aşk başka birşeydir[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Valla bılemıycem artık Bı sıler yap asd ..:9[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bırak askı falan gıt soyle ıcını yıyecegıne rahatlarsın en azından reddetse bıle nolucak[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 üzülücem... ):[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu halde kalıcagına uzulmen daha mantıklı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ama şimdi de üzülüyorum :) :D[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 eh be.. her halukarda uzuldugune gore konusmamanın manası yok yukarıda bırının dedıgı gıbı acılamıyosan ıc bır ıkı bıra oyle gıt yanına veya bıyere bulusmaya cagır alkollu bı mekana gıdın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tamam teşekkür ederim[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Biraz alkol alıp yanına git. tabii bi sürü sakız çiğne biraz da parfüm sık kesinlikle alkol aldığın belli olmasın. sarhoşta olma 1-2 bira iç yüzde 50 rahatlatır.. bira fln değil kanyak al,bitir şişeyi öyle git daa ii olur şimdi bira fln içerse iice çişi gelir ondan sonra hiç konuşamaz[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 5-10 tane bira içsin ki kızın karşısına geçince sürekli aklına çişi gelsin , "söyliyim de gidiyim tuvalete be altıma edicem" düşüncesiyle hemen söylesin...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 En iyisi msj çek. Eğer red erdersede toparlama şansında olur. Yüzüne karşı hayır biz arkadaşız derse şap die kalırsın :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hehe ya "böyle şeyler mesajla olmaz , baştan kaybettin" derse :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 klasik öneri : kızları etkilemek için ilk şart "cool" takılmaktır. yani mesajla fln bu işler yürümez. yüzyüze rahat bi tavırla konuşman kızı çok daha fazla etkiler ve "seni arkadaş olarak görüyorum" şeklinde kibar ret tavırları takınsa bile saygısını kazanmanı sağlar.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 İş orda zaten. Cool luk falan Yalan. Çene.... olucak. Cool olupda çok odun olan gördüm. Msj larla hafiften olayı çaktırıcan. bi gün buluşcan gezcen akşam eve gidince başlican döktürmeye... "Bu gün çok güzeldin;)" vs vsvs :D Not: buna olumlu yaklaşırsa devam et. yok yaklaşmıyor hiç deneme [signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." [Bu mesaj SteelBB tarafından 28 Haziran 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 zaten konuşmayı bilmeyen insan cool değildir, davranışları, konuşması, tepkileri rahat ve soğukkanlı, kendinden emin olan insan cooldur.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hiç cool değilim , yeri gelince gayet ciddiyim ama genelde geyiğim abartıya kaçmadan ; geleceğim parlak mı peki ? :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bence parlak:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben Konuya göre şekil alırım :> ben geçtimmi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 walla eğer karşımdaki hoşlandığım sevdigim kişi iise cok rahatım.ama tanımadıgım öyle ortamda karşılaştıgım güzel bi kişi ise 0 oluyorum konusamıorum.cok garip bi durum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 herkes o an hata yapmadan mümkün olduğunca iyi bir ilişkinin temeli olarak kabul ediyor ilk görüşmeleri ama değil. evet ilk etki önemlidir ama susup oturmak yerine karşınızdakinin dikkatini çekip aklına girebilmek daha önemli bence =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar