Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi Nedir Bu Utangaçlık!?

Utterable

Öne çıkan mesajlar

Biraz alkol alıp yanına git. tabii bi sürü sakız çiğne biraz da parfüm sık kesinlikle alkol aldığın belli olmasın.
sarhoşta olma 1-2 bira iç yüzde 50 rahatlatır..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Boyle kahrolcuguna sole ole kahrol...En azından ıcınde kalmaaz..Aynı seyı degıl belkı ama utangaclıktan zamanında cok cektım(Nesekı sımdı kurtuldum:))Bı sure sonra artıst falan demeye o gozle bakmaya baslıyorlar utangac olunca..Nese sana kolay gelsın :)..[signature][hline]MSN:[email protected]

www.sindarin.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 28 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Biraz alkol alıp yanına git. tabii bi sürü sakız çiğne biraz da parfüm sık kesinlikle alkol aldığın belli olmasın.
sarhoşta olma 1-2 bira iç yüzde 50 rahatlatır..

bira fln değil kanyak al,bitir şişeyi öyle git daa ii olur
şimdi bira fln içerse iice çişi gelir ondan sonra hiç konuşamaz[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

klasik öneri :

kızları etkilemek için ilk şart "cool" takılmaktır. yani mesajla fln bu işler yürümez. yüzyüze rahat bi tavırla konuşman kızı çok daha fazla etkiler ve "seni arkadaş olarak görüyorum" şeklinde kibar ret tavırları takınsa bile saygısını kazanmanı sağlar.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

İş orda zaten. Cool luk falan Yalan. Çene.... olucak. Cool olupda çok odun olan gördüm. Msj larla hafiften olayı çaktırıcan. bi gün buluşcan gezcen akşam eve gidince başlican döktürmeye... "Bu gün çok güzeldin;)" vs vsvs :D

Not: buna olumlu yaklaşırsa devam et. yok yaklaşmıyor hiç deneme
[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

[Bu mesaj SteelBB tarafından 28 Haziran 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herkes o an hata yapmadan mümkün olduğunca iyi bir ilişkinin temeli olarak kabul ediyor ilk görüşmeleri ama değil. evet ilk etki önemlidir ama susup oturmak yerine karşınızdakinin dikkatini çekip aklına girebilmek daha önemli bence =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...