daverc Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Beyler yarin ehliyet dosyasini trafige goturucem fakat soforler odasindan alinan formlarla birlikte 3 tane zarf vermislerdi o zarflar ne ise yariyor? icine rusvet falanmi koymak lazimdir ? bilgisi olan varmi, bide trafikte ne kadar masraf cikiyor ortalama ? tesekkurler.[signature][hline]Yap Yakışanı.
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya dosyaları bilememde rüşvet için ztn bi saatten soora kulaına gelir. Dosya arasına filan koyma sakın, sen kuyruktayken millet söler anlarsın ztn. Geçen sene 40 istiolardı rüşvet soora 3 4 saat beklersen 20ye düşüo
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ben ehliyeti alirken rusvet falan vermedim sahsen, yani inat edip vermemek degil, isteyen veya isteyecek gibi bakan olmadi hic. Gayet insanca yaptilar islerini.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: prozzak, 29 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: ... Geçen sene 40 istiolardı rüşvet soora 3 4 saat beklersen 20ye düşüo Tarifesini mi asmışlardı duvara ? Yoksa bi şehir efsanesi de ben anlatayım mı dedin ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
yce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ilk basta vezneye gidiosun,100milyona yakin para veriyosun,sana bi kagit veriyo,üst kata çikiyosun,bi vezneye daha gidiosun orda da 30-40 civari bisey veriyosun sonra o kagitla beraber memura gidiosun sana ehliyet için imza attiriyolar ve 1 hafta sonra gel diolar,tamam abi diyosun ve terkediyosun mekani.. sonra... disari çikiosun,kapida seni bi adam yakaliyo,biz ona ayakçi diyoruz,abi diyosun böyle böyle ben ehliyetimi hemen istiyorum,dur bi konusiim bekle sen diyo,sonra geliyo,ismini yaz biyere diyo,yaziyosun veriyosun,10dk sonra tekrar geliyo,20 adama biraz da bana diyo,toplamda 40 veriyosun adama,1 saat içinde ehliyet elinde oluyo.Bunlari yapmazsan 1 hafta içinde aliyosun ehliyetini...kolay gelsin[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
daverc Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Neyse cok kafa bi memur denk geldi ayni gun icinde alabildim,bu arada zarflarin icinde pul varmis hic bakmayi akil edemedim saolun :)[signature][hline]Yap Yakışanı.
Öne çıkan mesajlar