trapt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 2 aylık 1 gb trekstor(alman) marka mp3 playerı 150 ytl ye satıyorum..sıkışık olduğum için fiyatı bu kadar indirdim normalde 128 ini ancak bu fiyata bulabilirsiniz..Antalya içi tercihimdir..İlgilenenler lütfen pm atsın[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben antalyadayım. model falan yazarsan internetten araştırıcam.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kredi kartı kullanbilirmiyim? nakit problemim var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ucuz çünkü kutusuyla falan 130 euro ya almıştım uçaktan(Lufthansa) bide benim %15 indirimim vardı. Trekstor(1 gb) Music Stick 110 ha bu arada söylemeyi unuttum dil seçeneği almanca[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 burda bi link var ilgilenenlere http://www.sevsodhigroup.com/produkte/mp3-player/usb-musicstick-110.html dediğim gibi net fiyat herşeyiyle birlikte 150 miilyon..aşırı sıkışık olduğum için direk vermeyi düşünüyorum [Bu mesaj trapt tarafından 04 Haziran 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 nası almanca dil secenegi? ingilizce yokmu yani? öyle bi secenegi yokmu?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sitede var dio da ben pek kurcalamadığım için mp3 playerı (şu ana kadar 1-2 kez kullanmışımdır) farketmedim..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bunun sıfır'ı 115avro zaten? Trekstor MP3 1GB USB1.1 MusicStick 110[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kargo ücreti ve diğer servisler dahil değil buna ..ama yine sen bilirsin antalya da bundan daha ucuzunu bulabilirim diosan bişi demem[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oha çok iyiymiş fiyatı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 pil dayanma süresi kaç saat?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 10[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben istanbuldayım kargo vs. eklenince 0 fiyatına denk gelir herlade aam hoşuma gitti alan arkadaş deneyip yorumunu yazarsa toplu olaraktan gidip alırız dimi patiler :D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ama farkettimki trden bunu satan biyer yok en azından googledan yaptığım arama sonucunda buna şahit oldum :P alabilirim yani ne kadar tutar kargoyla birrlikte[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kargo ile birlikte hiç bi fikrim yok buraya yazdım başka kimseyede sölemedim.. direk alıyorum lan dien yoksa bende satmıyorum abi![signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar