Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 1gb mp3 player..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 aylık 1 gb trekstor(alman) marka mp3 playerı 150 ytl ye satıyorum..sıkışık olduğum için fiyatı bu kadar indirdim normalde 128 ini ancak bu fiyata bulabilirsiniz..Antalya içi tercihimdir..İlgilenenler lütfen pm atsın[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
ucuz çünkü kutusuyla falan 130 euro ya almıştım uçaktan(Lufthansa) bide benim %15 indirimim vardı.
Trekstor(1 gb) Music Stick 110
ha bu arada söylemeyi unuttum dil seçeneği almanca[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Mesaj tarihi:
burda bi link var ilgilenenlere

http://www.sevsodhigroup.com/produkte/mp3-player/usb-musicstick-110.html

dediğim gibi net fiyat herşeyiyle birlikte 150 miilyon..aşırı sıkışık olduğum için direk vermeyi düşünüyorum

[Bu mesaj trapt tarafından 04 Haziran 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sitede var dio da ben pek kurcalamadığım için mp3 playerı (şu ana kadar 1-2 kez kullanmışımdır) farketmedim..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Mesaj tarihi:
Kargo ücreti ve diğer servisler dahil değil buna ..ama yine sen bilirsin antalya da bundan daha ucuzunu bulabilirim diosan bişi demem[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Mesaj tarihi:
ben istanbuldayım kargo vs. eklenince 0 fiyatına denk gelir herlade aam hoşuma gitti alan arkadaş deneyip yorumunu yazarsa toplu olaraktan gidip alırız dimi patiler :D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

Mesaj tarihi:
ama farkettimki trden bunu satan biyer yok en azından googledan yaptığım arama sonucunda buna şahit oldum :P

alabilirim yani
ne kadar tutar kargoyla birrlikte[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kargo ile birlikte hiç bi fikrim yok buraya yazdım başka kimseyede sölemedim..
direk alıyorum lan dien yoksa bende satmıyorum abi![signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
  • Yeni Oluştur...