Narstil Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yavru kedi arıyorum benim arkadasa bursada evde bakılacak sirin bisey olsun yeter herhangi bir tür aranmıyor[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hemen şuraya tıklıyorsun; http://forum.paticik.com/view.php?id=124509 şu anda 4 aylığa yaklaştı hala kendisine bakabilecek, sevebilecek bir sahip arıyor.aşırı yumuşak huylu ve meraklı bir pisi, hareketleri hakkaten ilginç, bi de çok cana yakın ayaklarımın arasında dolaşıyor sürekli bu aralar. özel mesajdan msnimi yolluyorum ordan konuşabiliriz.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 saol ben arkadasa msn ini verririm o seninle görüsür artık tesekkürler[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tamam oldu sağolasın =O) yalnız arkadaşınla veya seninle mümkün olduğunca çabuk iletişim kuralım. tütün için zaman bir hayli daraldı. =[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar