eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 FC Dinamo Minsk (BLR) v Anorthosis Famagusta FC (CYP) bu macın galibiyle trabzonspor karşılaşacak bir fenerbahceli olarak trabzonspora yurekten basarılar dilerim umarım gecen seneki sanssızlığı tekrar yasamazlar[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ewet trabzona başarılar..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kıbrıs takımı : ) lol,güzel olacak[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kolay takım bence rahat geçmesi lazım.[signature][hline]Deli333
hotsauce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bildiim kadarıyla belarus takımı ii bi takım[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kıbrıs takımı çıkarsa nolucakki. hani tanımıyoruz ya onları sportif karşılaşmalara çıkmıyoruz. al sana bi kriz daha inşallah elenir kıbrıs takımıda çıkmaz trabzona.
hotsauce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 zaten çıkamayacak görürsün[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 farketmez trabzon ikisinide dağıtır düşünmeye bile gerek yok
wook Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 trabzon bu turu rahat gecer..önemli olan diger tur[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 wallaha yavaş yavaş Avrupa deneyimi falan kazanıyoruz pis ezicez :)[signature][hline]
Rush Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Minsk iyi takım ama trabzon geçer .[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Trabzon'a başarılar :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 inş turu geçeriz.[signature][hline]Lucas || Nebula
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 trabzon bu turu geçer ama diğerini geçeceğini sanmam[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Arsenali yenmiş adamız :> .Elbet bunlarıda yeneriz.Champda 2. 3. olsak harika olur aslında :)[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dün star gazetesinde okumustum trabzon için ön elemeyi geçti yazıyolardı nası bu kdr emin yazıyolar anlamadım.. gönül isterki elbette geçsinler ama dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerekir derim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 doğru misal fener i ele alak pendik maçı :-P[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Rahat geçeriz ben bu yil buyuk basarilar bekliyorum takimimdan sahsen =) Paramiz yok ama yuregimiz var .. Anladiniz siz anladiniz .. =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yok abisi kesin yenilecek bunlar...bir fenerbahçeli olaraktan umarım yenilirler...rakiplerine başarılar...(şimdi şahlanıp cevap vermeyin bir nedeni var kardeşimmmm....)[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valla sizle oynasak yenilirdikte rakiplerimizin parasi var mi bilmiyorum .. =()[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ilginç fenerli görüşleri ya madem istemion trabzonun yenmesini gereksiz yorumlarada gerek yok....trabzon fenerden daha fazla iş yapacaktır bu sene o da ayrı mevzu zaten başarılar trabzona
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 nesini ilginç buldun? illa herkes başarı mı dilicek?[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yorumu yapan kişinin eski mesajlarını hatırlayınca benim sölediğim yanlış olmuş haklısın
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şimdi bana sebeplerimi sıralatma...aramızda trabzonlu arkadaşlarımız var...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
uncla Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 başarılar trabzon'a.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Öne çıkan mesajlar