Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonsporun Öneleme Rakibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FC Dinamo Minsk (BLR) v Anorthosis Famagusta FC (CYP)

bu macın galibiyle trabzonspor karşılaşacak bir fenerbahceli olarak trabzonspora yurekten basarılar dilerim umarım gecen seneki sanssızlığı tekrar yasamazlar[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
ewet trabzona başarılar..:)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
kıbrıs takımı çıkarsa nolucakki. hani tanımıyoruz ya onları sportif karşılaşmalara çıkmıyoruz. al sana bi kriz daha inşallah elenir kıbrıs takımıda çıkmaz trabzona.
Mesaj tarihi:
trabzon bu turu rahat gecer..önemli olan diger tur[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
Trabzon'a başarılar :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
Arsenali yenmiş adamız :> .Elbet bunlarıda yeneriz.Champda 2. 3. olsak harika olur aslında :)[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
Mesaj tarihi:
dün star gazetesinde okumustum trabzon için ön elemeyi geçti yazıyolardı nası bu kdr emin yazıyolar anlamadım.. gönül isterki elbette geçsinler ama dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerekir derim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Rahat geçeriz ben bu yil buyuk basarilar bekliyorum takimimdan sahsen =) Paramiz yok ama yuregimiz var ..

Anladiniz siz anladiniz .. =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.
Mesaj tarihi:
yok abisi kesin yenilecek bunlar...bir fenerbahçeli olaraktan umarım yenilirler...rakiplerine başarılar...(şimdi şahlanıp cevap vermeyin bir nedeni var kardeşimmmm....)[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mesaj tarihi:
ilginç fenerli görüşleri ya madem istemion trabzonun yenmesini gereksiz yorumlarada gerek yok....trabzon fenerden daha fazla iş yapacaktır bu sene o da ayrı mevzu zaten başarılar trabzona
Mesaj tarihi:
şimdi bana sebeplerimi sıralatma...aramızda trabzonlu arkadaşlarımız var...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
  • Yeni Oluştur...