Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Merhabalar ! Bu silahı kullanan roguelar vardır sanırım aranızda.Bu silah sizce level 55 bir rogue için iyi midir ? Elimdeki silahlar Thrash Blade ve Hanzo Sword. Diyorum ki bu silahı kullanim mi yoksa 150-200 altın civarına satim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o paraya satabiliyosan sat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 buradan kullananların yorumlarını alabilirsin bence dps si end game için düşük kalıyor, sen de end game e çok yakın bi seviyedesin.off hand olarak da zorlar. sat diyorum, krol blade al onun yerine. edit: ha evet o da var mesela bl de assass. blade i sanırım bi 60-85g ye satarsın maksimum bence, krol blade ise 250g civarlarında.onu da hesaba kat tabii.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend [Bu mesaj arcane tarafından 28 Haziran 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Offf hand için de olmaz diyorsunuz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Benim kullanmam biraz düşük mü olur acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 assassination + hanzo gidebilirsin eğer o fiyata razı değilsen.bence thrash den daha iyi olacaktır thrash in proc unun maalesef bi işe yaradığını görmedim.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 80g az o yüzden kullanıp ilerde alırım diğerlerini diyorum.Umarım kullanmam iyi olur.Gerçi düşünceleriniz varsa yine beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Dual Assasination blade kullanıyorum gayet mutluyum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Dal'Rend Sacred Charger ve Off Hand de Assass Blade kullanirsan %2 gibi ho$ bir criti oluyor. Arcane BL de en son krol blade 900g bid 1000g buyoutdu.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Assasination ve hanzo kullanacaksan assasination main handde olsun mutlaka. Çift assasinationda yanyana güzel ama biraz yavaş değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Off için yavaş normalde ama %1 Crit için kullanıyorum/kullanıyorlar. Çünkü off daki silah pek DMG ivurmuyor ( Dual wield talentiniz yoksa) Dolayısıyla bonuslarından yararlanılacak ( AP olur crit olur stat olur) bi silah kullanmak daha mantıklı benim için :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Main Handde Assasination diğer elimde Hanzo olursa nasıl olur ? Combat Rogue um acaba çift elimede ağır damage veren silah mı alsam diyorum ? Thrash blde-Assaniation Blade ve Krol Blade aralarında başka silah yok mu durki herkes Krol diyor forumlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Assa/Hanzo güzel olur Combat rogue olduğuna göre ( dual wield talentine verdiğini düşünüyorum) hızlı silah off hand için iyi olur sana. lvl 59 veya 60 san Dal' Rend's Sacred Charge ve Dal' Rend's Tribal Guardian çıkartabilirsin UBRS den. Main handi bana göre Krol Blade den daha sağlamdır. Boşa Krol blade e para vermemiş olursun.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Malibu,Ass Main hande gelince daha mı sağlamdır diyorsun ? Dal... diye başlayan silahlar görev sonunda mı veriliyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Assasination blade main hand de güzel DMG vuruyor Trash ve Hanzoya kıyaslarsan. Krola göre az DMG vuruyor tabii ki. Ortalama 550. Caster Classlara 600 ve biraz üzeri critliyorum SS ile. Krol Blade Assasination dan daha fazla DMG verir. Hayır bahsettiğimiz silah quest ödülü değil. UBRS de Warchief Rend Blackhand adında br boss dan ; Main hand ( http://www.thottbot.com/?i=23785 ) %3 ile, Off hand ( http://www.thottbot.com/?i=18260 ) %10 ile düşüyor. Main hand Krol blade arasında DMG farkı esasında yok. Ancak Krol blade in verdiği 7 STR 7 AP ettiği için DMG biraz daha yüksek görünüyor. Halbuki Rend seti tamamladığınızda +50 AP alıyorsunuz buda Krol blade den daha fazla DMG vurmanızı sağlıyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu Lord level kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 lvl ı görünmüyor Boss olduğu için. Ama UBRS nin en kolay bosslarından birisi gayet kolay ölüyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kolay derken kaç kişi kesebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 biz raid grubuyla yapmıştık 15 kişi. 4 rogue vardı ama ben aldım dal rend'i :) kolay kesiliyo boss fazla kasmadık ama ben şimdi rogue'u bıraktım o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorumaker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu Assaniation Blade kötü mü yani benim levelim için ? Alternatif kılıçlar var ama pahalılar sanırım biraz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 assasination blade ben de kullandım ama sonra shanker farmlayıp main hand dagger'a döndüm ama combat rogue olcam diyosan dal rend çok iyi set... ps: ama görüntüsü çok kötü öle kocaman aptal bi şekli var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bi de şu var AH para tuzağı oraya sadece satmak için uğra bence yoksa paran dayanmaz tabii çok sağlam item bulursun alırsın ucuza o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Disappear, 28 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Dal'Rend Sacred Charger ve Off Hand de Assass Blade kullanirsan %2 gibi ho$ bir criti oluyor. Arcane BL de en son krol blade 900g bid 1000g buyoutdu. daha dün 250 den satan gördüm. ;)[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 oeh gorseydim aninda alirdim valla .. ama gerci krol blade e 10 basan bir epic var ve zor dusmuyor brutality blade direk dkp biriktirmek icin sebep[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 http://www.thottbot.com/?i=36128 varken ona DKP harcanmaz bence 4 dür çıkmıyo şu dakikalarda bi daha kesecez bakalım düşsede kurtulsam ya : edit: yine çıkmadı :( [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 29 Haziran 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar