Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasination Blade Hakkında Sorular !

Sorumaker

Öne çıkan mesajlar

buradan kullananların yorumlarını alabilirsin

bence dps si end game için düşük kalıyor, sen de end game e çok yakın bi seviyedesin.off hand olarak da zorlar.

sat diyorum, krol blade al onun
yerine.

edit:
ha evet o da var mesela bl de assass. blade i sanırım bi 60-85g ye satarsın maksimum bence, krol blade ise 250g civarlarında.onu da hesaba kat tabii.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend

[Bu mesaj arcane tarafından 28 Haziran 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Off için yavaş normalde ama %1 Crit için kullanıyorum/kullanıyorlar.
Çünkü off daki silah pek DMG ivurmuyor ( Dual wield talentiniz yoksa) Dolayısıyla bonuslarından yararlanılacak ( AP olur crit olur stat olur) bi silah kullanmak daha mantıklı benim için :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Assa/Hanzo güzel olur Combat rogue olduğuna göre ( dual wield talentine verdiğini düşünüyorum) hızlı silah off hand için iyi olur sana.

lvl 59 veya 60 san Dal' Rend's Sacred Charge ve Dal' Rend's Tribal Guardian çıkartabilirsin UBRS den.

Main handi bana göre Krol Blade den daha sağlamdır.
Boşa Krol blade e para vermemiş olursun.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

Assasination blade main hand de güzel DMG vuruyor Trash ve Hanzoya kıyaslarsan. Krola göre az DMG vuruyor tabii ki.
Ortalama 550. Caster Classlara 600 ve biraz üzeri critliyorum SS ile. Krol Blade Assasination dan daha fazla DMG verir.

Hayır bahsettiğimiz silah quest ödülü değil. UBRS de Warchief Rend Blackhand adında br boss dan ;
Main hand ( http://www.thottbot.com/?i=23785 ) %3 ile,
Off hand ( http://www.thottbot.com/?i=18260 ) %10 ile düşüyor.

Main hand Krol blade arasında DMG farkı esasında yok. Ancak Krol blade in verdiği 7 STR 7 AP ettiği için DMG biraz daha yüksek görünüyor. Halbuki Rend seti tamamladığınızda +50 AP alıyorsunuz buda Krol blade den daha fazla DMG vurmanızı sağlıyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 28 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki:
Dal'Rend Sacred Charger ve Off Hand de Assass Blade kullanirsan %2 gibi ho$ bir criti oluyor. Arcane BL de en son krol blade 900g bid 1000g buyoutdu.
daha dün 250 den satan gördüm. ;)[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.thottbot.com/?i=36128 varken ona DKP harcanmaz bence
4 dür çıkmıyo şu dakikalarda bi daha kesecez bakalım düşsede kurtulsam ya :
edit: yine çıkmadı :(
[signature][hline]Charles Rhadamantis

[Bu mesaj Malibu tarafından 29 Haziran 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...