gamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 arkadaşlar eğer şimdi karakterimi quest pass le açarsam ve 10 günün sonunda retail passi yazarsam toplamda 40 gün mü bedava oynamış oluyorum? yoksa quest pass kullanana 30 gün hakkı vermiyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bilmiyorum bende merak etmiştim...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yokmu bu konuda bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaBuZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 40 gün kullanabiliyorsun[signature][hline]http://www.yabuz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: YaBuZ, 29 Haziran 2005 19:53 tarihinde demiş ki: 40 gün kullanabiliyorsun sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 quest pass? guest pass mi yoksa? hey allahim bide 10 gun bedava oynamak icin neler yapmis adamlar ya lol... bide adamlar ayni kutudan cikan guest account sifresi ile retail sifresini kullanamazsin diyomus 10gun bosa gidermis haha ne gulderdim =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 40 gün bedava oynanıyor, arkadaşın guest pass ıyla başladım sonra kendim oyunu aldım ve hala para ödemedim. Yanlız kandırmayalım kendimizi, blizz'in bizi wow a bağlamak için yaptığı tuzaklar bunlar. 40 gün beleş veriyorlar sonra en az bi sene ayda $15 ımızı sömürüyorlar :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar