glamdring_S Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Selam beyler geçen senede aynı ilanı verip, sonra satmaktan vazgeçmiştim.. Ama buraya neden vazgeçtin sorularıyla karşılaşmamak için satıldı yazdığım anfiyi şimdi gerçekten satmaya karar verdim ;)... Nese anfi Fender, modeli 15W Reverb.. resmini koyamıcam. fiyat olarak 110$ diyorum, ama anlaşabiliriz..[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bana öm atsana son fiyatı alırım belki küçük bi anfiye ihtiyacım var eheh. =) (tavsiyem satmaman yönünde bu arada neyse)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hayır normal bir fiyat, hem bikaç kişiye danıştım hemde yanılmıyorsam 1. eli 180$'dan fazla[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar