netmar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu konu bilgisi olan varmı[signature][hline][BU BİR NETMAR YORUMUDUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bi arkadaşımın babası itüde işletme müh. öğretim görevlisi ve artık işletme ve endüstri müh. seçmenin çok fazla yığılmadan dolayı pek mantıklı olmayacağını, başka müh. yönelmeyi tavsiye ediyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yakma başını be kardeş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 burda bir kaç kişi yorumda bulunmuş ama bilmiyorum tam olarak nedir.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ekşiye bakarsanız her şeyi kötülüyo adamlar orayı boşverin itüde var sadece bu bölüm fena deildir heralde ama makina rulaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya ben söylüyorum ACAİP kastırtır ve bence çok sıkıcı. ama tabii siz bilirsiniz:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya muhendiliklerin hepsi kastırır. hangi muhendislik kolayki yani? hele itü gibi bir yerde okuyacaksınız. ama bence riske atmak yerine eğer puanın yetiyorsa daha bilinen ne bilim makina , bilgisayar yada inşaat müh yada mimarlık gibi bir yerde oku. tabi sevdiğin bir alan olmalı. severek çalışacağın iş bulabileceğin bir alan olmalı.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 İsletme Muhendisi: Isletmecinin ITU (Insani Tuketen Universite) tarafindan nispeten gereksiz denilebilecek bir ton muhendislik bilgisiyle donatilmis olani. Gelmeyin, kacin caninizi kurtarin, biz ettik siz etmeyin :) Tabi tercihi zaten isletme olacak olanlar icin iyi bir secenek.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar