NightCrawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 :) umarım iyi etmişimdir buraya gelerek! Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ho$geldin. iyi ettin.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hoşgeldin[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Alıntıla
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Umarım...[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hoşgeldiniz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kötü edecek bir şey yok :) hoşgeldin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Alıntıla
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hoşgeldin...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Amor a.k.a Pawliger Pawliger Of Asgard Alıntıla
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hoşgeldin[signature][hline] Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: NightCrawler, 26 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki: :) umarım iyi etmişimdir buraya gelerek! bi zarar görmezsin merak etme;)hoşgeldin bu arada.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hayırrrr biz adam yiyoruzzz niyee geldinnnn :P:P Hoşgeldin velkam[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Alıntıla
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ho$geldin![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Alıntıla
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Alıntıla
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Msn:[email protected] Alıntıla
NightCrawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar! evet iyi ki de gelmişim :)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Alıntıla
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Dur bakalım ne çabuk beğendin forumu önce bi gez dolaş ortama bi alış ondan sonra ahkam kes Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 fuhrer cigim kafan mı gzl..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Alıntıla
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hoşgeldin, iyi ettin iyi..[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hoş$geldin.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Alıntıla
wook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hosgeldin..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hşgldnn:)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Alıntıla
obacan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hoşgeldin :) ii ettin tabi :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir] Alıntıla
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hoşgeldin! Sefalar getirdiin! :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Alıntıla
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hoşgeldin :)[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.