Petrus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2.5 senedir ultima online oynuyorum tar , ultra tv ve nebula freeshardlarında oynadım. Ama osi ye geçmek istiyorum beni osi de hangi serverda türklerin çoğunlukta olduğu ve osi account unu en çabuk yoldan nasıl alınabileceği konularında bilgilendirirseniz sevinirim . Şimdiden Teşekkürler[hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hiç yardım yokmu :P[hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Atlantic shardında oynuyoruz çoğumuz. En kısa yoldan bir account u ebayden ya da burda satan kişilerden alabilirsin. Eğer kendim kasacam dersen bu sefer yine ebayden reg code alabilirsin. Tabii e bayden alışveriş yapmak için bildiğim kadarıyla paypal accountuna sahip birisini bulman gerekiyor.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ben reg code satıyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 europa shard a gir daha az lag olur falan dediler ama bilemiyorum bu arada oyunun orjinalini sipariş edicem acc yı ordan alıcam yinede ilginize teşekkürler[hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hayır europa da ping,lag ve loss daha yüksek yoksa herkez europada oynuyo olurdu ne işimiz war atlantic te :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 freesharddan gelen biri kısa sürede alışabilir heralde osiye ? nbl ortamından çok farklıdır heralde :P[hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Petrus, 13 Şubat 2003 15:26 tarihinde demiş ki: freesharddan gelen biri kısa sürede alışabilir heralde osiye ? nbl ortamından çok farklıdır heralde :P[hline]DuKe4eVeR .. Kısa suremı,sen nedıyon osi ap ayrı.Ben uo yu sımdı yenı yenı oynuyorum.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Benim alışmam 4-5 ay sürdü Şimdide öğrenmeye başladım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kornepho Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Beyler Osiye Geçmeyi bende düşünüyorum ama 56k modemle gecmek aptallıkmı olur şunu bi soyleyin ömrümü yiğin Simofle Nebula dan daha güzel oldugunu dusunuosun sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Nbl ıle nasıl kıyaslarsınız ki Osiyi.Gel,gelde gor uo neymıs,server nasıl olurmus.Ama 56 k ıle baya bır zorlanırsın gıbı.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bende 56k ile oynuyorum mutsuzum huzursuzum kabloneti olan mandrake 190 ping alıyorum diyor bende kıl oluyorum falan ama yazın bende kablonet rahatlığına ulaşıcam nasılsa heh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 nukem verite şu hellbreath ıda nerden ve nasıl oynuyosun yaw bi bilgi verirmisin bu arada ben seni tanıyorum sanırım[hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kornepho Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Nukem_Verite, 13 Şubat 2003 19:02 tarihinde demiş ki: ben 56kyla oynuyorum mutluyum huzurluyum tavsiye ederim :>[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs [/i] Allaah Tutmayın beni :) Orjinali ne kadardı acaba bi bakim siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kornepho Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Nukem_Verite bişi sorucam İmzanda yanlış anlamdıysam Daoc da oynamışsın yazio 56k ile imkansız olduğunu sanıyordum !?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 evlat hiçbişey imkansız değildir..... *!karizma yapar*[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kornepho Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evlat ? Ben zamanla birlikte doğdum. *Karizma yapmasına gerek yok* Yav gerçekten oynana biliomu ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Oynanır neden oynanmasınki? Oynanmasa nukem zaten orda oynuyor olmazdı. Sonra Blackrose da 56k ile oynamış daoc ta.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kornepho Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 tamam saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reonwe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ya ben de OSi ye geçccem reg code var.1 ay beleşi oynamıştım 1.5 yıl önce sonra kapandı.Ama baya yeni şeyler gelmiş mesela focus yok tamer yenilik leri fln flm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 age of shadows ısmarlayınca t2a ve 3rd dawn da geliyo dimi hepsi birlikte diye biliyorum[hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar