Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailem evde Köpek bakmama izin vermiyor.

Koex

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkada$lar ,
inanin günlerdir sizin yazdiklariniza bakip imreniyorum. Kücüklüğümden gelen bi köpek sevgim var.Ama ailem kar$i geliyor. Evde köpek istemiyorlar. Bakim'i zor diceksiniz ama inanin bakabilicek durumdayim.Bir türlü sevdiremedim hayvanlar'i.Ne yapmam gerek inanin bilmiyrm. Ben de burda star yari$masi v.s katilmak cok isterdim ama olmuyor :( . Ciftlikde beslemek istiyorum ama iyi bakamzlar orda.

Teras'imiz var Terasda güzelde bi odamiz da var fakat fazla havlamicak [ havlasada bi$i olmasda yatak odasina cok yakin teras] , Dayanik li bi köpek cins'i bilen varmi.

Te$ekür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkilerde izin wermiyo nedense.. çogu ailenin ortak düşmanlıgı bu herhalde hayvanlara karşı..benim ailemde kediye izin weriyo ama onu da ben istemıyorum..ne yapcagımı şaşırdım.. ama bizim terasımız olsaydı düşünmeden alırdım bi köpek nede olsa dışarı atacak halleri yok senin kilerin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya ne ilginç..oo bu yılların problemi.her cocuk yasar.hayvan sevgisi fazla gelişmiş ve hala ailesiyle yasayan genc hatta yetişkin de bu sorunla yasamaya devam edebilio tabi.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
her aile vermeyebilir. köpeğin sorumlulukları veya köpekten korkmaları başlıca bir nedendir zaten. bende bizimkileri ikna edene kadar :)
terasınız nasıl biryer? ne kadar büyüklükte? sıcak/soğuk? bu tip bilgiler edinirsek o alanda yaşayacak daha rahat köpek ırkları önerebiliriz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
fiyatı normal fakat fiyat tartışmak yasak alanda. husky'leri eğitmek çok zor. sürekli ilgi göstermen lazım. eh oyuncu yanları ve oyunda oynatman lazım. onun dışında havlamaları yoktur. arada bir ulurlar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...