Koex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Merhaba arkada$lar , inanin günlerdir sizin yazdiklariniza bakip imreniyorum. Kücüklüğümden gelen bi köpek sevgim var.Ama ailem kar$i geliyor. Evde köpek istemiyorlar. Bakim'i zor diceksiniz ama inanin bakabilicek durumdayim.Bir türlü sevdiremedim hayvanlar'i.Ne yapmam gerek inanin bilmiyrm. Ben de burda star yari$masi v.s katilmak cok isterdim ama olmuyor :( . Ciftlikde beslemek istiyorum ama iyi bakamzlar orda. Teras'imiz var Terasda güzelde bi odamiz da var fakat fazla havlamicak [ havlasada bi$i olmasda yatak odasina cok yakin teras] , Dayanik li bi köpek cins'i bilen varmi. Te$ekür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 geçen sırtlan koymuşlardı foruma,alabilirsin bi tane havlamaz hem sizinkiler birşey diyemez :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 :) ehehehe . de ben gercekden bi çare bulmak istiyorum izin versinler yeterki , isterse 24 saat Havlasin[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bizimkilerde izin wermiyo nedense.. çogu ailenin ortak düşmanlıgı bu herhalde hayvanlara karşı..benim ailemde kediye izin weriyo ama onu da ben istemıyorum..ne yapcagımı şaşırdım.. ama bizim terasımız olsaydı düşünmeden alırdım bi köpek nede olsa dışarı atacak halleri yok senin kilerin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya Dayanikli bi köpek varmi bildiğin alicam dediğin gibi koyucam ter'as'a hadi bakalim desinler bir$ey.[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 walla haskey alabilirisn bi tane.. ben onlardan düşünüyorum..ya da çirkin bişi olsun dersen buldog derim..ya da irlanda seteri al sen blirsin..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hadi ya ne ilginç..oo bu yılların problemi.her cocuk yasar.hayvan sevgisi fazla gelişmiş ve hala ailesiyle yasayan genc hatta yetişkin de bu sorunla yasamaya devam edebilio tabi.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sen yine şanslısın küçük de olsa ikna etme umudun war,benim hiç yok.annem her türlü hayvandan korkmayı başarıyo.bende isterdim köpek :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 her aile vermeyebilir. köpeğin sorumlulukları veya köpekten korkmaları başlıca bir nedendir zaten. bende bizimkileri ikna edene kadar :) terasınız nasıl biryer? ne kadar büyüklükte? sıcak/soğuk? bu tip bilgiler edinirsek o alanda yaşayacak daha rahat köpek ırkları önerebiliriz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Acayip mutluyum izini kopardim :) 2 gün afra tafra tamamdir , teras'a kulubeda yaptirdim golden alicam[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayırlı olsun. köpek sahiplerine bir üye daha kazandırıyoruz yakında. bence golden retriever yerine labrador almalısın. ama tabi bana göre daha iyi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya anlatsam inanmasiniz , Golden derken Labrador aliyodum direkden döndü , Husky aliyorm 300 milyon maskeli mavi gözlü uygunmu sizce ?[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 fiyatı normal fakat fiyat tartışmak yasak alanda. husky'leri eğitmek çok zor. sürekli ilgi göstermen lazım. eh oyuncu yanları ve oyunda oynatman lazım. onun dışında havlamaları yoktur. arada bir ulurlar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ahaha uuu larsa annem beni vurur neden dersen , Ulamasi uğursuzluk getirirmi$ , kolpa eski insanlar ya sesi beğenmeyen yok uğursuzluk yok $u[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yok Teras'a kulube yaptiriyorum , bende biraz ondan korkuyordum, ama zannetmiyorum ben yokken kapali kalicak evde durdugum her süre benle beraber olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar