Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Kafalı Şahsiyet

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
Araba200, 27 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
ya olay 2-3 erik deil bunlar hırsuızlık yapmişve cezasini oyle yada boyle cekecek turkiyede suc lular cezalandirliyomuki bi hırsızlık yapan yok yasi uygun deil filan die serbest bırakiliyo . ortada hırsızlık var o zman bu cocukalr haed bakamsizin ananızın bacinizin cantasini heyacan hewes olsun die kapkaç etsinler sizdee amaaan ne olcak cocukale heyecan ariyo hem 2-3 milyar bişi gitti hırsızlardan degerlimi diecenız . işte diyemssnizi asla su an benimde basima ole bişi gelse ben birini deil tum o hırsızlari vururdum . ole sey mi olur sora kimse geceleri yok kapkaççi yok tinerci die sokaga bile cıkamaz oldu buna dur demek lazim . su ana kadar herkez bu amca gibi yapsaydi turkiyede suc oranlarinda %90 lık iniş olurdu bence heykeli dikilcek amca . hırsızlıkla mucadele edlim yapmayin ole 2-3 hırsızın sawunmasini yapiyosnuz

baklava çalan çocukların birkaç yıl önce 9ar yıl yediklerini biliyor musun?
öldürmek de ne be?
BANKA HORTUMLAYANLARI KAPKAÇÇILARI MARKET HIRSIZLARINI ASSAK TAMAM
erik çalan bacak kadar aklı tam olgunlaşmamış çocuğu asınca mı suç oranı düşecek ; burda vatanını sömürenler , hayali ihracat yapanlar varken[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

bir hırsız vatanını vatanının insanının hayattaki tüm birikimlerini çalıyor
bir hırsız bunu belki de iyi bişey gibi ya da ufak bi eğlence gibi gördüğü için erik çalıyor

nasıl eşdeğer tutarsın[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 27 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
hırsızlar bahceye erik almak için girmemiş calmak için girmiş . hem hırsızlık hırsızlık dır 3-5 erkle 2-3 milyari es degerde tutuyorum ben . ve ben herkez eline silah alip onune geleni vursun demiyorum suclu olan cezasini cekecek

Suçlu olanın cezası da ölmek değil mi?
Öldürmek onları kısa yoldan göndermek olur.
Erik çalanın çaldığı erik başına parmaklarını keselim en güzeli?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hırsızlar bahceye erik almak için girmemiş calmak için girmiş . hem hırsızlık hırsızlık dır 3-5 erkle 2-3 milyari es degerde tutuyorum ben . ve ben herkez eline silah alip onune geleni vursun demiyorum suclu olan cezasini cekecek

bu ne yaa
yeni gördüm
ya peki sen haklısın
bigün bi çocuğu vurursun
seni de hapse defeder kurtuluruz
ben boşa konuşuyorum[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Haziran 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
said:

Erik çalanın çaldığı erik başına parmaklarını keselim en güzeli?

hah bi de bu
o parmakları kes sonra onları al...
ya başta sakindim ama ne laf anlamazsınız be sabrım tükendi hadi iyi eğlenceler siz burda işkence senaryoları kurun
byes[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

11 sayfayı da okudum ve bazı arkadaşlar ciddi saçmalamış..

en ağır suçluların bile idam cezasına çarptırılmasının ne kadar uygar olduğunun tartışıldığı bir dünyada yaşarken siz 12 yaşında muhtemelen sırf dalgasına erik çalan çocuklara kurşun yağdıran (korkutma amaçlı olsa o kadar boş kovan bulunmazdı heralde) bir "adama" hak vermekten bahsediyosunuz.

böyle tiplere ne denilse anlamamakta ısrar edecekler, boşuna zamanınızı harcamayın.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya harbiden geyigq vurmayin cıddı bişi bu ama işte zaten o banka soygunculari filanda analarnın karnında hırsız olarak dogmuyo bole eglence olarak erik sakız elma acalar basliyolar buyuyuncede ben bunu ufak ken yapmiştim cok kolay eglenceli diip banka da soyar bole kişiler . ve biri orda demiş erik calan cocuklari olduruncemi suc oranı azalcak die ewt azalacak . bir muddet sora insanlar yerde gordukerli para yi bile alamaz hala gelecek benim dedigim gibi olursa . siz oyle bir turkiyede yaşamak istemeizmisiniz?[signature][hline]pejo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

oda olur ama ama canı ce hırsızda olsa insan yani acı cektirmeye hakkimiz yok :P.yada sole bi cozuym olabilir boyle suc işleyenleri yasşi kaç olursa olsun . ulkedn sureceksin vatan haini olarak kabul edeceksin . mesela eskiden cuzzam hastalarini ole adalara kapattiklari gibi bunlarida kapatcan gorcekler o zman . ole gun boyumu birbirlerinin işyalarini calip dururlar[signature][hline]pejo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 27 Haziran 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
said:
said:

hah bi de bu
o parmakları kes sonra onları al...
ya başta sakindim ama ne laf anlamazsınız be sabrım tükendi hadi iyi eğlenceler siz burda işkence senaryoları kurun
byes

Off bi anlayabilsen...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

adamın yaptıgı elbbette yanlıs bir davranıs yanlısa yanlısla cevap veremezsinizbunun cezası herzaman icin daha agır olur
ama ortada bide aile faktörü var bence asıl suclu cocugun aileis ne anlar 12 yasınsdaki cocuk hırsızlıgın ne oldugunudan oyun gibi gelir adaletsizlik gib gelir ailesi ögretmemiski ona yasamayı namuslu yassamayı öle bisey yapıyosa tek suclu ölenle öldüren değil onları bu yola sürükleyenlerdir[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narstil, 27 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
adamın yaptıgı elbbette yanlıs bir davranıs yanlısa yanlısla cevap veremezsinizbunun cezası herzaman icin daha agır olur
ama ortada bide aile faktörü var bence asıl suclu cocugun aileis ne anlar 12 yasınsdaki cocuk hırsızlıgın ne oldugunudan oyun gibi gelir adaletsizlik gib gelir ailesi ögretmemiski ona yasamayı namuslu yassamayı öle bisey yapıyosa tek suclu ölenle öldüren değil onları bu yola sürükleyenlerdir

burda 12 yasindaki koskoca cocukdan bahsediyoruz .elbet aile faktorude etkili ama bak bi amcada cıkıp bunun anasini babsini kucuk ken vursa boyle hırsız bi cocuk yetişmiyecekti[signature][hline]pejo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rush, 27 Haziran 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
1 kaç tane koparsalar ne olur be ,inş hapishanede o erikleri bi tarafına sokarlar.

ya bole mi mantıkmı var bi kjaç tane calsin lar bişi olmaz . o zaman senın ewine gırsın hırsız bi kaç tane bişiler calsinlar sende olee izle hırsızlari.

ya bakin ayrica o adam hırsızlari gorup hemen silahına srilmamiştir ilk bole bagirmiştir filan cocukar buna kufur filan etmiştir yada bole harretet filan cekmiştir .benimde dedemin erik agaclari var bole cocukalr cıkıyo ayni bu olaydaki gibi dedem vbagiriyo hırsızlara korkup kaçsinlar die ama hırsızlar yussuz bole amcaaa al bunu die hareket filan cekiyolar . yani buda basina yansimamiştir yani kesin oe bişidir.[signature][hline]pejo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 27 Haziran 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
said:
Rush, 27 Haziran 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
1 kaç tane koparsalar ne olur be ,inş hapishanede o erikleri bi tarafına sokarlar.

ya bole mi mantıkmı var bi kjaç tane calsin lar bişi olmaz . o zaman senın ewine gırsın hırsız bi kaç tane bişiler calsinlar sende olee izle hırsızlari.

ya bakin ayrica o adam hırsızlari gorup hemen silahına srilmamiştir ilk bole bagirmiştir filan cocukar buna kufur filan etmiştir yada bole harretet filan cekmiştir .benimde dedemin erik agaclari var bole cocukalr cıkıyo ayni bu olaydaki gibi dedem vbagiriyo hırsızlara korkup kaçsinlar die ama hırsızlar yussuz bole amcaaa al bunu die hareket filan cekiyolar . yani buda basina yansimamiştir yani kesin oe bişidir.

uLan esas böle bir mantık varmı öldüren adamın akrabasımısın ya sen küçükken yapmadınmı 12 yaşında el kadar çocuk canı erik çekmiş girip 1 2 tane koparalım demişler.Ev soymakla ne alakası var.[signature][hline]ok dale
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen hiç youmlari okumuyosun heralde ole laf olsun torba olsun die yazi yaziyosun ole bişi olsa cocukalr derki amca cnmıız erk cekti 3-5 tane alabilirmiyiz der amca ya hayir yada ewt der . yada mesela yakalandi diyelim hırsızlık yaparken amca ya lutfen kıza cnmız cekti aldik lutfen ozur dilerşiz filan dese o adam onlara oel bişi yapmaz bunu bırak o cocuklar erik caldi diede bişi yapmaz .cocukalr mutlaka bişi yapmiştir ya bunlara bagirdi die ewinin cam ına taş atmişlardir yada kufur filan etmişlerdir yukarda yazdim . tenezul edip oku bence tum konulari[signature][hline]pejo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Araba200, 27 Haziran 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
ya sen hiç youmlari okumuyosun heralde ole laf olsun torba olsun die yazi yaziyosun ole bişi olsa cocukalr derki amca cnmıız erk cekti 3-5 tane alabilirmiyiz der amca ya hayir yada ewt der . yada mesela yakalandi diyelim hırsızlık yaparken amca ya lutfen kıza cnmız cekti aldik lutfen ozur dilerşiz filan dese o adam onlara oel bişi yapmaz bunu bırak o cocuklar erik caldi diede bişi yapmaz .cocukalr mutlaka bişi yapmiştir ya bunlara bagirdi die ewinin cam ına taş atmişlardir yada kufur filan etmişlerdir yukarda yazdim . tenezul edip oku bence tum konulari

yok arkadaş, toplumun büyük bölümü dengesiz ben anladım bunu, 1-2 tane değil ki bunlardan.. Zibil gibi olmaya başladılar hangisine laf yetiştiriceksin?

ULAN CAN ALIYOSUN CAAAANNNNNNNNNNN!!!!!... Birisinin hayatına son veriyorsun, birisnin abisini, ablasını, kardeşini, evladını, öğrencisini, sevgilisini hayattan siliyorsun... Ne zannediyosun bu hayatı? Quake 3 falan mı???[signature][hline]Fuck all scammers!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...