Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yepyeni satilik psp ( playstation portable )

narin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar alali 2 hafta olmadi pspmi satiyorum cunku paraya ihtiyacim var ..
Ustunde bi cizik bile yok toplasan 24 saat oynamamisimdir...
Bir adet psp , kilifi , kulakligi , adaptoru , ayrica 2 oyun ve birde dvd var...
dvd spiderman dvdsi ; oyunlarda need4speed undergroundla , tony hawk'in yeni oyunu ..
Hepsini hic ama hic kar etmeden 350 $ a satiyorum , dogu bankta sadece alet 330 $ , akmerkezde 400 $ ...
P.S:Vaktim yok herseyi yalap salap yazdim , ulasmak isteye buraya post atsin yada bana pmden ulassin ben daha net yardimci olurum ..[signature][hline]s00 L33t : )
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
onlarin hepsi lafta kaldi arkadasim su ana kadar memory stickten oynayabilen kimse yok yabanci forumlari gezdim sadece bi söylenti

bu arada talep olmamasi çok normal arkadasim sirkeci altinhan da value pack ridge racer oyunuyla birlikte sifir cihazi 320 dolara satiyo adam neden 2. el ine 350 dolar versin ki
Sosyal ağlarda paylaş

hehuhehe evet arkadas hakli memory stick olayi hayal ama simdilik ben 1 gb lik memory stick aldim ilerisi icin :)

bu arada narin arkadasimizla fiyatta cok anlasmak istedim ama olmadi sifir alacak arkadaslar icin söyliyim

ben yazicioglundan aldim 410 milyona sifir wipe out oyunu ile birlikte memory stick i de 190 a verdiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dante, 17 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
onlarin hepsi lafta kaldi arkadasim su ana kadar memory stickten oynayabilen kimse yok yabanci forumlari gezdim sadece bi söylenti

bu arada talep olmamasi çok normal arkadasim sirkeci altinhan da value pack ridge racer oyunuyla birlikte sifir cihazi 320 dolara satiyo adam neden 2. el ine 350 dolar versin ki

oynayabilen var demedim ki ben.
söylediğim şu an psp üzerinde kodlama yapan herkesin programını alet üzerinde çalıştırmayı başardılar, dolayısıyla bi çok eski konsolun emülasyonları oynanmakta şu an.
bu demektir ki ilerde biraz daha çalışmayla psp oyunları memory sticke aktarılıp ordan oynanabilir.
bu işler tak diye olmuyo biraz sabır söylediğim şey bu olayın ilk adımıydı.[signature][hline] sdf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
od3on, 17 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
nası banane?
yazdıgın yazı matıklımı simdi senin?

ya bak tartışmak istemiyorum diye daha önceleri yazdım,yine sanane benim yazdığmdan dicem saçma sapan bir muhabbet alıp başını gidecek boşver kardeşim benim yazdığmı fln yorum yapma,rahat ol[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
od3on, 17 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
sana tartış diyen yok.adam satıyorum diye yazı yazmış.burda yorum yapip abuk subuk guluyorsun.

ilgnç sonuçta adam çiziksiz yazmış ardından diğer bi eleman bk valla gördüm çizik yok tarzı birşey yazmş ne yni çiziğine bakıp da mı alacaz benim 10 senelik monitörüm var tek bi çiziği yk bu sağlam oldğu anlamına mı geliyo?!sonuçta kelime hoşuma gitti,ilginç geldi söyledim ne tepki veriyon ki alla alla[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...