narin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Arkadaslar alali 2 hafta olmadi pspmi satiyorum cunku paraya ihtiyacim var .. Ustunde bi cizik bile yok toplasan 24 saat oynamamisimdir... Bir adet psp , kilifi , kulakligi , adaptoru , ayrica 2 oyun ve birde dvd var... dvd spiderman dvdsi ; oyunlarda need4speed undergroundla , tony hawk'in yeni oyunu .. Hepsini hic ama hic kar etmeden 350 $ a satiyorum , dogu bankta sadece alet 330 $ , akmerkezde 400 $ ... P.S:Vaktim yok herseyi yalap salap yazdim , ulasmak isteye buraya post atsin yada bana pmden ulassin ben daha net yardimci olurum ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 satma nedenin nedir?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paraya ihtiyacim var .. Yeterli bence :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 satildimi?[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Arkadaslar aleti birebir goruceksiniz herhangi bir cizik bile yok ; sadece nakite ihtiyacim var..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: shapshal, 25 Mayıs 2005 17:46 tarihinde demiş ki: satma nedenin nedir? said: narin, 24 Mayıs 2005 15:57 tarihinde demiş ki: pspmi satiyorum cunku paraya ihtiyacim var[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 fiyat falan iyi param olsa ve baska onceliklerim olmasa kesinlikle alırdım ama uzgunum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hala satılık...[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gittigidiyor.com pazaryerim.com gibi yerleri öneriim bari sana..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiç talep yok demek ki ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bi daha düşün bence narincim yeni hacki çıktı kısa bi süre içersinde oyunları bedavaya oynayabilirsin[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: green_martian, 16 Haziran 2005 03:02 tarihinde demiş ki: bi daha düşün bence narincim yeni hacki çıktı kısa bi süre içersinde oyunları bedavaya oynayabilirsin çiddi ?[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet şu an ev yapımı programları çalıştırmayı başardılar millet eski konsolların emülasyonlarını oynuyodu dün okuduğuma göre bi süre içersinde memory stickten umd oyunlarınıda çalıştırabilirsin demek oluyo bu[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dante Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 onlarin hepsi lafta kaldi arkadasim su ana kadar memory stickten oynayabilen kimse yok yabanci forumlari gezdim sadece bi söylenti bu arada talep olmamasi çok normal arkadasim sirkeci altinhan da value pack ridge racer oyunuyla birlikte sifir cihazi 320 dolara satiyo adam neden 2. el ine 350 dolar versin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hehuhehe evet arkadas hakli memory stick olayi hayal ama simdilik ben 1 gb lik memory stick aldim ilerisi icin :) bu arada narin arkadasimizla fiyatta cok anlasmak istedim ama olmadi sifir alacak arkadaslar icin söyliyim ben yazicioglundan aldim 410 milyona sifir wipe out oyunu ile birlikte memory stick i de 190 a verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: dante, 17 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: onlarin hepsi lafta kaldi arkadasim su ana kadar memory stickten oynayabilen kimse yok yabanci forumlari gezdim sadece bi söylenti bu arada talep olmamasi çok normal arkadasim sirkeci altinhan da value pack ridge racer oyunuyla birlikte sifir cihazi 320 dolara satiyo adam neden 2. el ine 350 dolar versin ki oynayabilen var demedim ki ben. söylediğim şu an psp üzerinde kodlama yapan herkesin programını alet üzerinde çalıştırmayı başardılar, dolayısıyla bi çok eski konsolun emülasyonları oynanmakta şu an. bu demektir ki ilerde biraz daha çalışmayla psp oyunları memory sticke aktarılıp ordan oynanabilir. bu işler tak diye olmuyo biraz sabır söylediğim şey bu olayın ilk adımıydı.[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 puhaha koptum üstünde çizik yok ne demek ya çizik olunca noluyo ki? hadi onu geçtim araba mı satıyosunuz çizik fln euheuhe bayandan ps satıom[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 adam yeni demek istemiş.ole herseye kopma birlestiremezler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: od3on, 17 Haziran 2005 21:35 tarihinde demiş ki: adam yeni demek istemiş.ole herseye kopma birlestiremezler sonra. ii de sanane nihahaha[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 nası banane? yazdıgın yazı matıklımı simdi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: od3on, 17 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki: nası banane? yazdıgın yazı matıklımı simdi senin? ya bak tartışmak istemiyorum diye daha önceleri yazdım,yine sanane benim yazdığmdan dicem saçma sapan bir muhabbet alıp başını gidecek boşver kardeşim benim yazdığmı fln yorum yapma,rahat ol[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sana tartış diyen yok.adam satıyorum diye yazı yazmış.burda yorum yapip abuk subuk guluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: od3on, 17 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: sana tartış diyen yok.adam satıyorum diye yazı yazmış.burda yorum yapip abuk subuk guluyorsun. ilgnç sonuçta adam çiziksiz yazmış ardından diğer bi eleman bk valla gördüm çizik yok tarzı birşey yazmş ne yni çiziğine bakıp da mı alacaz benim 10 senelik monitörüm var tek bi çiziği yk bu sağlam oldğu anlamına mı geliyo?!sonuçta kelime hoşuma gitti,ilginç geldi söyledim ne tepki veriyon ki alla alla[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Seperatecan bu aletlerin içi kadar dışlarıda güzel bu yüzden çizik olup olmaması bi çok alıcının umrunda senin umrunda olmaması değişik geldi bana. fiyatı direk etkileyen bi olaydır aletin iyi formda olması. saygılar sevgiler[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Seperate aletin 4 te 3 ü ekran , o yüzden çizik yok yazıo .. Hem ilgilenmiyorsan neden boşu boşuna huzursuzluk yaratıosun anlamadım ? Daha pspnin ne olduğunu anlamıosun ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar