Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Dead man walking'de, American History X'de, Of Mice And Men'de, Gladiator'da, Green Mile'da (sandalyeye bağlı olarak I'm in heaven diye şarkı söylediği sahne özellikle), Armageddon'da (burus amcanın kızıyla son konuştuğu sahnede), Life is beautiful'da, City of Angels'da, Reservoir Dogs'da (bunu pek anlatamayacam ehe, ama polis olan adamın itiraf ettiği ve kanlar içindeki iki adamın ağlamaları bana hep acaip dokunmuştu...), Meet Joe Black'de baya sıkı ağlamıştım... Başka vardır ağladığım film bol bol da şimdi aklıma bunlar geldi. Ehe duygusal adamım :-P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ağladığım film hmmm tabi ki 11 yaşımda iken izlediğim Aslan Kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 baya filmde kendimi tutamayıp ağlamışlığım vardır piyano piyano bacaksız life is beautiful hatta hatırladığım kadarıyla leonda da....[hline]RadioMere her telden çalan radyo... Siteden istek yollayın çalalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonJovi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ağlamadım ama çok duygulandım ----> Moulin Rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yeşil yol kendimi tutacam diye boğazıma ağrı girmişti[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 vallahi çook mesela en son asmalı konakta duygulandım inşallah vallahi bahar kurtulur yoksa dicleye kalıcak gibi dicleye kalırsa öldürürüm o kadını daha bişi çekemez :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hiç ağlamadım ama nerdeyse ağladım diyebilceğim Brave Heart var ve en sonda diil oda o Lordun kalesine tek başına giderken birden adamların çıkıp onu yakalamasına :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Braveheart, (orj. hatırlayamıorum) Komplo Teorisi, Green mile , Saving Pirvate Rayn , Patch Adams , Dead Poets Society.. Gelmio aklıma birkaç film daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sarı zeybek ve ilk izledigimde gaza gelmiştim braveheart...[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 braveheart, güle güle, green mile'da ağlamıştım.. onun dışında da baya dıuygulandığım filmler vrdır ama bu üçünde ağlamıştım.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 braveharda çok gülmüştüm hemiş diye bir herif vardı kayışı kopuktu ama dehşet kafa adamdı şişman sen delisin dediğinde ozaman doğru yere gelmişim diyodu orada koptum gittim adamı kesiyorlar ben orayı hatırlayıp millet ağlarken gülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Khirsah, 11 June 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Lord Of The Rings-Two Towers Gandalfın en umutsuz anda güneşin onunde belirdigi ve savasın kaderini degistirdigi sahneyi her izledigimde aglarım Yaw bugun bi daha seyrettim malum ayak alçıda eve kapandık yine agladım o sahnede be!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yuh be o sahneyede ağlanırmı dünyada teksin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Darkcity tek ağlatan film..[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar