Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi filmi izlerken ağladınız?

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Dead man walking'de, American History X'de, Of Mice And Men'de, Gladiator'da, Green Mile'da (sandalyeye bağlı olarak I'm in heaven diye şarkı söylediği sahne özellikle), Armageddon'da (burus amcanın kızıyla son konuştuğu sahnede), Life is beautiful'da, City of Angels'da, Reservoir Dogs'da (bunu pek anlatamayacam ehe, ama polis olan adamın itiraf ettiği ve kanlar içindeki iki adamın ağlamaları bana hep acaip dokunmuştu...), Meet Joe Black'de baya sıkı ağlamıştım... Başka vardır ağladığım film bol bol da şimdi aklıma bunlar geldi. Ehe duygusal adamım :-P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
vallahi çook mesela en son asmalı konakta duygulandım inşallah vallahi bahar kurtulur yoksa dicleye kalıcak gibi dicleye kalırsa öldürürüm o kadını daha bişi çekemez :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç ağlamadım ama nerdeyse ağladım diyebilceğim Brave Heart var ve en sonda diil oda o Lordun kalesine tek başına giderken birden adamların çıkıp onu yakalamasına :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
The Two Tears
Threads of Fate

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 11 June 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
Lord Of The Rings-Two Towers
Gandalfın en umutsuz anda güneşin onunde belirdigi ve savasın kaderini degistirdigi sahneyi her izledigimde aglarım

Yaw bugun bi daha seyrettim malum ayak alçıda eve kapandık yine agladım o sahnede be!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...