Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parklarda sevişen çiftler

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
FUHRER, 26 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler

pasta bulamayıp da ..... yiyenlerden söz ediyoruz...[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

gidin eve rahat rahat bea
eve gidemeyen gençlik tabi parkları yada çeşütlü cafeydi oydu buydu ortamları tercih edevcek(ornk:taksim klan cafe bara gidemeyen ve kızlayken evi müsait olmayan gençlüün ortak mekanı)

ama naparsanız yapın tuvalette fln yakalnmöayın aman derim.
aman aman[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya orda içinden gelip öpüşmek=eve götürmek olarak algılama boyutundaysanız, başarılar hayatta..

Bırakın isteyen istediği gibi yaşasın, ABye gireceksiniz(!) kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez.

"Canınızın çekmesi söz konusuysa tabi o ayrı, ama adamın suçu değil sizin suçunuz;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yani adam tutup cinsel ilişkiye mi giriyor..
En fazla "yiyişme" denilebilecek seviyede oluyor bu. Pek de rahatsız edici derecede olan birşey değil.. Ben olmuyorum, oradaki insanlara saygı gösteriyorum, kısacası beni rahatsız etmedikçe ne yaptıkları umurumda değil..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha sevisenini görmedim parkta ama yiyismek,opusmek oyle anormal olaylar degıl.anormal olan 'napıyosun sen ırz dusmanı' tavrı takınmaktır.alan memnun veren memnunsa bellı duzeyde etraf ne karısırkı?[signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 26 Haziran 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...