od3on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kıskanıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Evet çoook.. Özellikle kızı... la havle..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 terbiyesizler[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kapatın bu konuyu artık. kalbim sıkışmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Cümleyi yanlış kurmuşsun alt üst sohbet eden abilerimiz ve ablalarımız oluyor diyecektin herhalde. kelimelerimizi dikkatli kullanalım [Bu mesaj FUHRER tarafından 26 Haziran 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: blackchaos, 26 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki: paramız yok lan ! çık ulan E-5 ' e.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çıkiym bakiym E-5'e eeee hani hiçbişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 güldüm.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bırakın sevişsinler, bırakın yiyişsinler.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sokakta sevişmek eski bir gelenektir...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: FUHRER, 26 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler pasta bulamayıp da ..... yiyenlerden söz ediyoruz...[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kıskanmamak lazım :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: sheref, 26 Haziran 2005 20:08 tarihinde demiş ki: sokakta sevişmek eski bir gelenektir... ben öyle geleneğin..... ağzımı bozdurmayın benim haaaa açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 fuhrer sen fake misin gülüm? uyuz etme insanları...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu tipleri görünce deliriyorum. ama sebebi var. kedi ulaşamadığı ciğere bir şey derdi. işte o benim hissettiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 moda kayalıklar eziyet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gidin eve rahat rahat bea eve gidemeyen gençlik tabi parkları yada çeşütlü cafeydi oydu buydu ortamları tercih edevcek(ornk:taksim klan cafe bara gidemeyen ve kızlayken evi müsait olmayan gençlüün ortak mekanı) ama naparsanız yapın tuvalette fln yakalnmöayın aman derim. aman aman[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 "biz sevişecek kadar asiyiz ama evdekilerden de tırsıyoruz" gereksiz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya orda içinden gelip öpüşmek=eve götürmek olarak algılama boyutundaysanız, başarılar hayatta.. Bırakın isteyen istediği gibi yaşasın, ABye gireceksiniz(!) kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez. "Canınızın çekmesi söz konusuysa tabi o ayrı, ama adamın suçu değil sizin suçunuz;)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 parkta sevişmek ile canı istediğinde öpüşmek biraz(!) farklı konular.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 26 Haziran 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 .(sileyim,simdi "asiri modernist" felsefeciler kavga cikarmasin) [Bu mesaj Leath tarafından 26 Haziran 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Martin kusura bakma ama bende senin gibi düşünenlere kılım.. Hele böyle public bi yerde yiyişirken tip tip bakanlar, cık cık yapanlar, ve hatta iyice densizleşip uyaranlar ise tam sopalık..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ne yani adam tutup cinsel ilişkiye mi giriyor.. En fazla "yiyişme" denilebilecek seviyede oluyor bu. Pek de rahatsız edici derecede olan birşey değil.. Ben olmuyorum, oradaki insanlara saygı gösteriyorum, kısacası beni rahatsız etmedikçe ne yaptıkları umurumda değil..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben daha sevisenini görmedim parkta ama yiyismek,opusmek oyle anormal olaylar degıl.anormal olan 'napıyosun sen ırz dusmanı' tavrı takınmaktır.alan memnun veren memnunsa bellı duzeyde etraf ne karısırkı?[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 26 Haziran 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar