Darklore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ewet arkadaşlar mesela bi oyun yada başka bişi yüklerken yarısında sanki cd rom yoq muş gibi kayboluor bilgisayarıma girdiğimde cd rom simgeside yoq oluor devre dışı oluo bi anda reset attıktan sonra geri gelio ama tekrar yüklemeye başlayınca aynı şey tekrar oluo acaba ne yapmam gerekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 LG mi cd-rom 'un :D. Benimkide bazı cdlerde öyle yapıyor. Cd çok çizikse yada bi sorunu varsa okumuyor. Cd-roomda kayboluyor. Restart attınca geçiyor. Çaresi bilinmiyor :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bende de son siralar ayni sorun olmustu. asus marka dvd rom vardi bozuk diye gittim bi tane daha aldim duzeldi sanmistim sonra da dvd rw ayni problemi yapti, gittim onunda yenisini aldim sonra tekrar ikis bir gidip gelmeye basladi. en sonunda ide kablosunu degistirdim simdi hic sorun cikarmiyo. Sende bir dene degistirmeyi belki ondandir.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 cd-rom varsa dvd-rom alsın hiç kasmasın bence :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar