MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hani olur ya bazen kacarsın herseyden hanı olur ya bazen sarkı bıter anıden işte boyle gunlerde hep uyumak ıstedıınde tam da boyle gunlerde umudu buyut ıcınde!!!
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ismi gördüm nostalji oldum direk ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 parçanın ismi "bazen" draven ;)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Natural Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 acayip damar parça[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Natural_Jedi, 25 January 2004 13:33 tarihinde demiş ki: acayip damar parça sorma ya ınsanın ıcıne ıslıo bı de doru tabları bulabılsem
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hadi size benden bi kıyak.... BAZEN... said: bu arada bundan yermisin i unutmamak lazım.... hazmı zordur gaz yapar içinşişer miden yanar buna inat sana yarar herkes heran bundan arar bundan yer misin bundan yer misin yesin yesin büyüsün büyüsün de yesin fayda vardır bunda kesin doynazmısın sen nesin bundan yermisin bundan yermisin[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 January 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 January 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 January 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] 4 ay sonra ... UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 şarkıları Kazaa'da yok başka nerden indirilir..Çok dinleyesim geldi de...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bahariyede düşmeseydin dinledin şimdi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 nerden buluruz şarkıları ?[signature][hline]bornozlu canavar ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 valla plan b albümleri var etraflarda bi dolasin belki bulursunuz resmi sitesi nedir bilmiyorum zaten bi ara dagilmisti grup o yüzden oralar karisik ama dedigim gibi akmar da bi dolasin belki bulursunuz belli mi olur[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 belki değil kesin bulursunuz.hammer da var sürüsüyle.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical 1 yıl sonra ... EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu adamların burn a fire ve chaos flows şarkılarını deli gibi arıyodum.daha doğrusu şöyle.şimdi lise1 de falanken bi kaset vardı bende.çok sevmiştim 2 şarkıyı ama bulamıyodum kimin olduğunu.5 yılmı ne geçti bugün buldum :) radical noise albümü vardı bi dinliim dedim.aa o ne lan diye coştum birden odayı falan dağıttım gaza gelip :P neyse sonuçta burn a fire ve chaos flows u herkeze tavsiye ediyorum.bide bu adamlar hala aktifmi? kath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Radical Noise - Somethings wrong bi zmnlar en az ayda bi kere dinlerdik yan yana ankarada ne günlerdi :( Radical Noise sevenlere eger ulasabilirlerse somethings wrong dinlemelerini öneririm bana göre türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi hardcore grubu sw.. ps:rn uzun süredir bişi yapmıyor sanırım dagıldılar..[signature][hline] -VA- [Bu mesaj kath tarafından 08 Haziran 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Jester Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 RN'ın Türk bi rapçiyle yaptıgı bi düet var(mış), onun dışında geçen sene RTN ye çıktılar, aktifler hala yani.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Agirol Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dc de bütün şarkılarını bulabilirsiniz.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed 3 hafta sonra ... EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 plan b albümlerini yeni dinledim.İlk albümleri daha iyiymiş bence.Ama yinede güzel albüm.Uyanı sevmedim bi tek :) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1037663-radical-noise/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 şarkıları Kazaa'da yok başka nerden indirilir..Çok dinleyesim geldi de...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bahariyede düşmeseydin dinledin şimdi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 nerden buluruz şarkıları ?[signature][hline]bornozlu canavar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 valla plan b albümleri var etraflarda bi dolasin belki bulursunuz resmi sitesi nedir bilmiyorum zaten bi ara dagilmisti grup o yüzden oralar karisik ama dedigim gibi akmar da bi dolasin belki bulursunuz belli mi olur[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 belki değil kesin bulursunuz.hammer da var sürüsüyle.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu adamların burn a fire ve chaos flows şarkılarını deli gibi arıyodum.daha doğrusu şöyle.şimdi lise1 de falanken bi kaset vardı bende.çok sevmiştim 2 şarkıyı ama bulamıyodum kimin olduğunu.5 yılmı ne geçti bugün buldum :) radical noise albümü vardı bi dinliim dedim.aa o ne lan diye coştum birden odayı falan dağıttım gaza gelip :P neyse sonuçta burn a fire ve chaos flows u herkeze tavsiye ediyorum.bide bu adamlar hala aktifmi?
kath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Radical Noise - Somethings wrong bi zmnlar en az ayda bi kere dinlerdik yan yana ankarada ne günlerdi :( Radical Noise sevenlere eger ulasabilirlerse somethings wrong dinlemelerini öneririm bana göre türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi hardcore grubu sw.. ps:rn uzun süredir bişi yapmıyor sanırım dagıldılar..[signature][hline] -VA- [Bu mesaj kath tarafından 08 Haziran 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 RN'ın Türk bi rapçiyle yaptıgı bi düet var(mış), onun dışında geçen sene RTN ye çıktılar, aktifler hala yani.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony
Agirol Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dc de bütün şarkılarını bulabilirsiniz.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 plan b albümlerini yeni dinledim.İlk albümleri daha iyiymiş bence.Ama yinede güzel albüm.Uyanı sevmedim bi tek :)
Öne çıkan mesajlar