Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 zaugna benim msn getti şifremi nası geri alırım?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ah be oyunu bulabilsem kapısalım ama... Jedi Outcast yuklu ama onda kapısırım yok mu outcastte kapısan =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hoop JA oynayıptı abinizi cairmamak olurmu :) hangi serverdayız nerde ne zaman ? alicam paça pardon(1) façanızı aşşa :D[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır.
Leader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Şöle kalabalık olmayan bi serverı mesken tutalım herkes orda olsun bence
Obi_Wan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Oyun multiplayer da package hatası veriyor, bunu nasıl düzeltebilirim ve nerede oynuyorsunuz?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 crackli version kullaniyorsan, ve oynadiin server normal iste o hatayi veriyor. serverinda crackli olmasi lazim, yada senin CD takarak oynaman lazim.
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dueller ja da biraz bayık olaya cift saber veya staff girince isin *oku cıkıo. jk2 deki dueller cok daha zevkli ozellikle bespin yane :D[signature][hline]icq ¶ msn
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yok mu outcast kapısan soyle bi guzel guzel =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Darth-Vader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kim bana ders vercekmiş.Duellolarda adminlere reskill attığım içn banlınoyurm.Her girdiğim serverda rahat duellorda 80 100 freg yapıom.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: NuKe, 30 Mayıs 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Bu jedi academynin ikinci gorevinde devasa bi gemi var. Oraya kadar geldim gemiye bir turlu giremedim. nasıl girildiğini bilen varsa söylesin delircem ya. E hadi ama be[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Darth-Vader Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Görürseniz Benim Nick -Neo- , Mace Windu , veya Efe Skywalker olarak değişiyor.veya tek efede olabilir :P beklerim her zaman.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: NuKe, 31 Mayıs 2005 17:14 tarihinde demiş ki: said: NuKe, 30 Mayıs 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Bu jedi academynin ikinci gorevinde devasa bi gemi var. Oraya kadar geldim gemiye bir turlu giremedim. nasıl girildiğini bilen varsa söylesin delircem ya. E hadi ama be kardeşim neresinde bu gemi tatooindekini diyorsan oraya girmek çok kolay arka tarafta giriş var ordan bi makineyi indiricen pull push ile üstüne çıkıp karşıya geçicen[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Darth-Vader Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bi oynuyan çıkmadı.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben oynuyorum oynamasına da hem server bulmakta zorlanıyorum, hem de yeterince zamanım yok. öss sonrası oynayacam daha çok. şimdilik single player oynuyorum yukarıdaki sebepten.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Darth-Vader Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Düzgün bi klan serverı bulup oynamak en iyisi yada fun serverlar fln.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Are you threatening me master jedi ?[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu...
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Power.... Unlimited POWER[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ya nerede oynuyoruz,söyleyin akalım ortamlara..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Darth-Vader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paticik serverı açalım.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 jedi academy e nerden mod indirebilirim?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor...
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 www.lucasfiles.com www.jk3files.com[signature][hline]beş hececiler H.B.E
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yaw ben bu oyundan skin indiriyorum ama bi türlü nasıl çalıştaracağımı çözemedim www.jk3files.com dan indirdim[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben ve birkac kisi hala oynamak isteyen eski ava oyuncullarindaniz ve server olarak sadece avaturk var su an ama o da parali bosuna para vermiycegime gore bir dusuk pingli server bulmak gerekiyor... skinleri indirdigin zaman onlari oyunun yuklu oldugu dosyada "GameData" icinde "Base" dosyasının icine atacaksin bu kadar basit...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 back again bilgisayar göçmüştü, kavuştum sonunda, her vakit müsaitim oynamaya=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Öne çıkan mesajlar