Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Academy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ah be oyunu bulabilsem kapısalım ama...

Jedi Outcast yuklu ama onda kapısırım yok mu outcastte kapısan =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Hoop JA oynayıptı abinizi cairmamak olurmu :) hangi serverdayız nerde ne zaman ? alicam paça pardon(1) façanızı aşşa :D[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır.
Mesaj tarihi:
Oyun multiplayer da package hatası veriyor, bunu nasıl düzeltebilirim ve nerede oynuyorsunuz?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace
There is no ignorance; There is knowledge
There is no passion; There is serenity
There is no death; There is the Force

Obi-Wan "Ben" KENOBi
Mesaj tarihi:
Yok mu outcast kapısan soyle bi guzel guzel =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 30 Mayıs 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
Bu jedi academynin ikinci gorevinde devasa bi gemi var. Oraya kadar geldim gemiye bir turlu giremedim. nasıl girildiğini bilen varsa söylesin delircem ya.

E hadi ama be[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 31 Mayıs 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
said:
NuKe, 30 Mayıs 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
Bu jedi academynin ikinci gorevinde devasa bi gemi var. Oraya kadar geldim gemiye bir turlu giremedim. nasıl girildiğini bilen varsa söylesin delircem ya.

E hadi ama be

kardeşim neresinde bu gemi tatooindekini diyorsan oraya girmek çok kolay arka tarafta giriş var ordan bi makineyi indiricen pull push ile üstüne çıkıp karşıya geçicen[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
ben oynuyorum oynamasına da hem server bulmakta zorlanıyorum, hem de yeterince zamanım yok.
öss sonrası oynayacam daha çok. şimdilik single player oynuyorum yukarıdaki sebepten.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
Power.... Unlimited POWER[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır.
Mesaj tarihi:
Ben ve birkac kisi hala oynamak isteyen eski ava oyuncullarindaniz ve server olarak sadece avaturk var su an ama o da parali bosuna para vermiycegime gore bir dusuk pingli server bulmak gerekiyor...

skinleri indirdigin zaman onlari oyunun yuklu oldugu dosyada "GameData" icinde "Base" dosyasının icine atacaksin bu kadar basit...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
  • Yeni Oluştur...