Bacyo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Erutan, 28 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Babam lokanta açtı bitane bena skerdeyim tabi neyse bu dukkan için kart bastırıyor tabela yaptırıyor musteriler arıyor her arıyan telekom ile konusuyor musterilerden bi şikayet abi bunearıyoruz telekom çıkıyor sonradan anlaşılıyor tabi bizim peder telekomun verdigi numara bildirim formundaki en ustte telekomun numarası yazıyor onu bastırmıs Türkçe meali Babası lokanta kurmuş.Tabelaya ve karta Telekomun telefon numarasını yazmış.Sonra şikayete gelmiş bi tane müşteri ve demişki : Arıyoruz telekom cıkıyor. Anladığım kadarı ile eheh... [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Haziran 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] ne güzel türkçen varmış senin. aferim...[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 komik valla karadenizin neresindensiniz siz kamer??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Quivalen-soth, 28 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: sizin peder ortodoks mu katolik mi? ?? ayıp ama bu...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 mauahjahashdhsa cok guzelmis ya[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Horrible, 28 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki: bişey annadıysam arap oliim... [signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Buyuk bi beyin fırtınasından sonra çözdüm olayı. gerçekten de komikmiş :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Beyler kimseden turkce dersi alacak degiliz burya geyik olsun diye yazdık anlıyan anlasın anlamıyan bişey yazmasın ben sevmem nokta virgul geyiğini isteyen bole okusun teyy teyy
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kaç kart bastırmış ki?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 6000 tane bide dun aradım napıyorsun diye adam bana demezmi kartların uzerine yeni telefon numarasını yazıyorum diye :) aglasakmı gulsekmi
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 6000 mi? ağlasak....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ben hala anlamadım ^^[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben anlatiim mi kam ?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sallaya anlıyan anladı
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kam. ın babası lokanta açıyo. sorra lokantaya telefon hattı almak için telekom a müraacat ediyo. Ordan bi form veriyolar formda diyo ki sizin yeni tel no bu 0212 *** ** ** Ama aynı formun en üstünde ilgili Türk Telekom Müdürlüğü nün tel nosu yazıyo. kamın babası da dükkana kartvizit bastırmak için du bakalım bizim tel no su neymiş diye forma bakıyo ama yanlışlıkla ilgilili Türk Telekom Müdürlüğü nün tel nunu yazıyo...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ahah uğraşılmaz be tek tek , 6000 tane daha çıkarmak gerek :D[signature][hline]chuck!
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Askerde okuma yazma öğretmiyorlarmıydı ya? Yanlış mı biliyorum?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 post kasmak istedim ama yazacak bişey bulamadım, sıkıldım sonunda bu postu atıyorum bak kastım[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 lol ya baban KARADENİZ limi :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sensible, 29 Haziran 2005 10:38 tarihinde demiş ki: Askerde okuma yazma öğretmiyorlarmıydı ya? Yanlış mı biliyorum? askerde okuma yazma bilmiyorum da, sana bayağı ukalalık öğretmişler.. adam yanlış yapmış olabilir.. üslubun alaycı olmuş..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ishal oldum okurken o derecede yani bişi de anlamadım sadece ilk msj ı okudum diğerlerini okusamda bişi anlıycağımı zannetmiyom çok matrak adammış bu senin peder[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 doal abi bunar :)[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit
Öne çıkan mesajlar