Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pederden geyik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 28 Haziran 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Babam lokanta açtı bitane bena skerdeyim tabi neyse bu dukkan için kart bastırıyor tabela yaptırıyor musteriler arıyor her arıyan telekom ile konusuyor musterilerden bi şikayet abi bunearıyoruz telekom çıkıyor sonradan anlaşılıyor tabi bizim peder telekomun verdigi numara bildirim formundaki en ustte telekomun numarası yazıyor onu bastırmıs

Türkçe meali

Babası lokanta kurmuş.Tabelaya ve karta Telekomun telefon numarasını yazmış.Sonra şikayete gelmiş bi tane müşteri ve demişki : Arıyoruz telekom cıkıyor.

Anladığım kadarı ile eheh...

[Bu mesaj Erutan tarafından 28 Haziran 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]

ne güzel türkçen varmış senin. aferim...[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
Mesaj tarihi:
Beyler kimseden turkce dersi alacak degiliz burya geyik olsun diye yazdık anlıyan anlasın anlamıyan bişey yazmasın ben sevmem nokta virgul geyiğini isteyen bole okusun teyy teyy
Mesaj tarihi:
6000 tane bide dun aradım napıyorsun diye adam bana demezmi kartların uzerine yeni telefon numarasını yazıyorum diye :) aglasakmı gulsekmi
Mesaj tarihi:
kam. ın babası lokanta açıyo.
sorra lokantaya telefon hattı almak için telekom a müraacat ediyo.
Ordan bi form veriyolar formda diyo ki sizin yeni tel no bu 0212 *** ** **

Ama aynı formun en üstünde ilgili Türk Telekom Müdürlüğü nün tel nosu yazıyo.
kamın babası da dükkana kartvizit bastırmak için du bakalım bizim tel no su neymiş diye forma bakıyo ama yanlışlıkla ilgilili
Türk Telekom Müdürlüğü nün tel nunu yazıyo...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Askerde okuma yazma öğretmiyorlarmıydı ya? Yanlış mı biliyorum?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
WoW:
Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Mesaj tarihi:
post kasmak istedim
ama yazacak bişey bulamadım, sıkıldım
sonunda bu postu atıyorum

bak kastım[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
ishal oldum okurken o derecede yani
bişi de anlamadım sadece ilk msj ı okudum diğerlerini okusamda bişi anlıycağımı zannetmiyom
çok matrak adammış bu senin peder[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...