raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben sımdı ıyece kafanızı karıstırım. worldofwarcraft.com forumlarına bakarsanıza yenı bır buıld cıktı aslında yenı deıldı ama playerlar daha yenı yenı genıs gruplar halınde kullanmaya curet edebıldı. elemantal mage=fire/frost arcaneı tamamen siliyorsunuz. simdi arcane sılınırmı cart curt demeyın :) forumda konu zaten tartısılıyor detaylı sekılde. encok ozleyecegnız iae olabilir onsuz oyananabilecegıne dair yine forumlar var.. yakında elementalı denıyecegım... kazanclarınız: fire dmg frost dayanıklılıgı freeze etkiler vs kaybedılenler: ozellikle iae... ilgili topic: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-mage&t=109627&p=1&tmp=1#post109627 [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 29 Haziran 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ayrıca burda bir elemantal mage vıdeosu var http://files.filefront.com/elements_frost_and_fire/;3855071;;/fileinfo.html [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 29 Haziran 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Harbi çok ii yaptın bırakıyorum mage i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 iae dışında 4sn silence ve pom da gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: ironhammer, 29 Haziran 2005 09:20 tarihinde demiş ki: Bide Hunterda baya kasıyo adam peti yolluyo koyun yapıyon buarada okla uzaktan mahfediyo hayvan ikide polyden çıkıyo gene atıyon.Zırhın düşük oludğu için yakından da uzaktanda etkili oluyo hunter.Frost nova atıp 5 yards fln uzakta duruyorum böylece ne öeele ne ranged dalabiliyo ama bukadar yan i bunun dışında pek bişi yapamıyon huntera. NOT: Bunları sınıfının hakkını vererek oynayanlar için söylüyorum yoksa az ve orta bilenleri rahat kesiyorum pvpem ortanın üstündedir yani ama çokta iideğil. Sana pvp mage olarak birkaç tavsiye vermek istiyorum. Hunter ile duel yaparken duel baslar baslamaz mana shiledini aç.Hemen hunterin KENDISINE polymorph at. Bekle pet yanına gelsin.(Burada rahat olabilirsin cunku petlerin dps si düşüktür sadece speedi hizlidir).Sonraki adim hayvani hunterdan uzaga çek ve frost nova büyüsünü castle. Pet freeze olucak,heen huntera bir poly daha dispel olmadan. En zor bölümü buyduı duelin :D Şimdi kendini hunterin dibinde ama pete poly mesafesi kadar konumla ve hemen pete poly at.Böylece pet ortadan kalkmiş oldu ve sen duele sıfırdan başlamış oldun ve hunterı petsiz yakaladın.Son kademe olarakta close cast speelerinle araya hunter icin atis mesafesi koymadan kolayca dueli kazanabilrsin. Hala Shieldinin up oldugunu var sayarak Fireball+PoM+Pyro+FireBlast (Genellikle ölmüş olur bu zamana kadar) gerekliyse Arcane Missiles(kolay,interrupt edilemeyen ,mesafesi uzun 500 dmg) Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Battalgazi, 29 Haziran 2005 14:25 tarihinde demiş ki: said: ironhammer, 29 Haziran 2005 09:20 tarihinde demiş ki: Bide Hunterda baya kasıyo adam peti yolluyo koyun yapıyon buarada okla uzaktan mahfediyo hayvan ikide polyden çıkıyo gene atıyon.Zırhın düşük oludğu için yakından da uzaktanda etkili oluyo hunter.Frost nova atıp 5 yards fln uzakta duruyorum böylece ne öeele ne ranged dalabiliyo ama bukadar yan i bunun dışında pek bişi yapamıyon huntera. NOT: Bunları sınıfının hakkını vererek oynayanlar için söylüyorum yoksa az ve orta bilenleri rahat kesiyorum pvpem ortanın üstündedir yani ama çokta iideğil. Sana pvp mage olarak birkaç tavsiye vermek istiyorum. Hunter ile duel yaparken duel baslar baslamaz mana shiledini aç.Hemen hunterin KENDISINE polymorph at. Bekle pet yanına gelsin.(Burada rahat olabilirsin cunku petlerin dps si düşüktür sadece speedi hizlidir).Sonraki adim hayvani hunterdan uzaga çek ve frost nova büyüsünü castle. Pet freeze olucak,heen huntera bir poly daha dispel olmadan. En zor bölümü buyduı duelin :D Şimdi kendini hunterin dibinde ama pete poly mesafesi kadar konumla ve hemen pete poly at.Böylece pet ortadan kalkmiş oldu ve sen duele sıfırdan başlamış oldun ve hunterı petsiz yakaladın.Son kademe olarakta close cast speelerinle araya hunter icin atis mesafesi koymadan kolayca dueli kazanabilrsin. Hala Shieldinin up oldugunu var sayarak Fireball+PoM+Pyro+FireBlast (Genellikle ölmüş olur bu zamana kadar) gerekliyse Arcane Missiles(kolay,interrupt edilemeyen ,mesafesi uzun 500 dmg) Saygılar ve İyi oyunlar Kusura bakma ama çok kötü bi taktik bu bunalrı yaptıktan sonra mana mı kalırki olaya sıfırdan başlıycan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Battalgazi, 29 Haziran 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Sana pvp mage olarak birkaç tavsiye vermek istiyorum. Hunter ile duel yaparken duel baslar baslamaz mana shiledini aç.Hemen hunterin KENDISINE polymorph at. Bekle pet yanına gelsin.(Burada rahat olabilirsin cunku petlerin dps si düşüktür sadece speedi hizlidir).Sonraki adim hayvani hunterdan uzaga çek ve frost nova büyüsünü castle. Pet freeze olucak,heen huntera bir poly daha dispel olmadan. En zor bölümü buyduı duelin :D Saygılar ve İyi oyunlar sahsen hunter a karsı pete poly atmayı yeglıyorum cunki eger hunter poly gidersenız , pettden sonra kesmenız gereken hala bir hunter ve biraz daha fazla harcanmıs mana poolunuz olacaktır.. -- elemantal build konusunda: evt pom un gıtmesıde dogru, ama iste olaya gelenler gidenler olarak bakıp playstylea gore yorumlamak gerkeir. su anda crit fire mage olarak sheep + fireball aclısından sonra pom pyro gıtmeyı yeglıyorum ama elemantalda chill efekt dolayısıyla kullanabileceginiz farklı acılıs taktıklerı var ki o konud ayazıor. bende elemantala 1-2 sonra gecınce buraya deneyımlerımı yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Dinlemesi güzel ama hunter ile anlaşmış olman lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 söyle söyleyim.. wow a 1.5 ay önce başladım build bakarken elemantal mage build lerie bakmıştım.. fakat ae pom.. evacation gibi büyüler gerekli idi bana.. pvp ağırlıklı olacaksa bence arcane şartkendini healleye bilen hiç bi class ı hatta kendi class ını bile yenmen zor elemental mage ile.. ben bole düşünüom... mage vs mage de arcane kullanan kazanır..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ardakaşlar Hunter la kapısınca pet e sheep atacaksınız kim nerden cıkartıyor once peti kesmeyi mananız 999999 ise kesin.. ama once pet e sheep.. petsiz bir hunter in dibine girin.. seve seve sword çekecek.. sonra allah ne verdiyse.. pom + pyro açılış arcane missile frost nova fire ball arcane missille bu kadr.. bitti :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: ozii_x, 29 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: söyle söyleyim.. wow a 1.5 ay önce başladım build bakarken elemantal mage build lerie bakmıştım.. fakat ae pom.. evacation gibi büyüler gerekli idi bana.. pvp ağırlıklı olacaksa bence arcane şartkendini healleye bilen hiç bi class ı hatta kendi class ını bile yenmen zor elemental mage ile.. ben bole düşünüom... mage vs mage de arcane kullanan kazanır.. zaten yenı bır buıld yenı yenı kullanılıor doru duzgun iyidir kotudur demıoruz alternatıfdır ve bende 1-2 gun ıcınde denemeyı dusunuorum.. kullanmadan direkt olarak kotudur demek anlamsız..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: raistlinthewiz, 29 Haziran 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: ozii_x, 29 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: söyle söyleyim.. wow a 1.5 ay önce başladım build bakarken elemantal mage build lerie bakmıştım.. fakat ae pom.. evacation gibi büyüler gerekli idi bana.. pvp ağırlıklı olacaksa bence arcane şartkendini healleye bilen hiç bi class ı hatta kendi class ını bile yenmen zor elemental mage ile.. ben bole düşünüom... mage vs mage de arcane kullanan kazanır.. zaten yenı bır buıld yenı yenı kullanılıor doru duzgun iyidir kotudur demıoruz alternatıfdır ve bende 1-2 gun ıcınde denemeyı dusunuorum.. kullanmadan direkt olarak kotudur demek anlamsız.. haklısın.. kullanıp bizi bilgilendirirsen seviniriz.. ben lvl 60 da reset düşünüyorum :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Arkadaşlar yazdığımı tam anliyamamis galiba.Bu sölediğim baslangici yapmanin mana maliyeti yaklasik 500 dür. Benim lvl 42 de 4200 manam var ve 500 ünü buna harcamayi fazla bir kayıp görmüyorum sonuç olarak çok darda kalirsaniz evocation kullanın, onuda kullanamazsanız mana ruby tüketin. Ayrıca açıklamamı itiraz edenler bi kere daha okusun zaten bende hayvanı sheep yapin diorum hunteri değil. İleri levellara gelip daha 2 second lik bi cast yapamadan 2k dmg yerseniz kendi açınızdan hiç hoş olmiyacaktir. Burada anlattığım taktiğin amacı peti devre dışı bırakıp interrupt etmemesini sağlamak ve hunterın dibine girerek ona atış şansı tanımamaktır("Too Close?") Haa dersenizki ben duel baslar baslamaz hayvana poly atarim hemen huntera koşarim yada blink büyüsü ile yanina giderim inanın bana yanına gidene kadar health ve mana olarak çok kaybınız olucaktır. Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 [Bu mesaj ozii_x tarafından 29 Haziran 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 offf zıctık :D [Bu mesaj ozii_x tarafından 29 Haziran 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Battalgazi, 29 Haziran 2005 14:25 tarihinde demiş ki: said: ironhammer, 29 Haziran 2005 09:20 tarihinde demiş ki: Bide Hunterda baya kasıyo adam peti yolluyo koyun yapıyon buarada okla uzaktan mahfediyo hayvan ikide polyden çıkıyo gene atıyon.Zırhın düşük oludğu için yakından da uzaktanda etkili oluyo hunter.Frost nova atıp 5 yards fln uzakta duruyorum böylece ne öeele ne ranged dalabiliyo ama bukadar yan i bunun dışında pek bişi yapamıyon huntera. NOT: Bunları sınıfının hakkını vererek oynayanlar için söylüyorum yoksa az ve orta bilenleri rahat kesiyorum pvpem ortanın üstündedir yani ama çokta iideğil. Sana pvp mage olarak birkaç tavsiye vermek istiyorum. Hunter ile duel yaparken duel baslar baslamaz mana shiledini aç.Hemen hunterin KENDISINE polymorph at. Bekle pet yanına gelsin.(Burada rahat olabilirsin cunku petlerin dps si düşüktür sadece speedi hizlidir).Sonraki adim hayvani hunterdan uzaga çek ve frost nova büyüsünü castle. Pet freeze olucak,heen huntera bir poly daha dispel olmadan. En zor bölümü buyduı duelin :D Şimdi kendini hunterin dibinde ama pete poly mesafesi kadar konumla ve hemen pete poly at.Böylece pet ortadan kalkmiş oldu ve sen duele sıfırdan başlamış oldun ve hunterı petsiz yakaladın.Son kademe olarakta close cast speelerinle araya hunter icin atis mesafesi koymadan kolayca dueli kazanabilrsin. Hala Shieldinin up oldugunu var sayarak Fireball+PoM+Pyro+FireBlast (Genellikle ölmüş olur bu zamana kadar) gerekliyse Arcane Missiles(kolay,interrupt edilemeyen ,mesafesi uzun 500 dmg) Saygılar ve İyi oyunlar pet e mi hunter amı ?? :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Açıkcası hunter ile kağışmada hunterın trapi koyduğu yer önemli yani mage ile kapışırken eğer trapi deadzonea kurdu ise planın yatar. Ki kurmadı ise zaten hunter yattı demektir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Absolut, 29 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Açıkcası hunter ile kağışmada hunterın trapi koyduğu yer önemli yani mage ile kapışırken eğer trapi deadzonea kurdu ise planın yatar. Ki kurmadı ise zaten hunter yattı demektir. katılıyorum cok dogru bı nokta..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Sevgili ozii benim sana yavsiyem hunterin yanina yaklasana kadar huntera polymorph yanına gelince hayvanına polymorph. Ayrıca Absolut arkadaşıma da bişi söylemek istiyorum trap bana pvp de mage olarak pek sorun çıkarmadı belki şansım yaver gitmiştir ama şu varki benim yazdığım taktiği pvp de uygularsın ama yolda karşılaştığın opposing bir factionında sana dur büyücü hanım 2sn trap kurayım demeye fırsatı olmiyacaktır :D Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Battalgazi, 29 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Sevgili ozii benim sana yavsiyem hunterin yanina yaklasana kadar huntera polymorph yanına gelince hayvanına polymorph. Ayrıca Absolut arkadaşıma da bişi söylemek istiyorum trap bana pvp de mage olarak pek sorun çıkarmadı belki şansım yaver gitmiştir ama şu varki benim yazdığım taktiği pvp de uygularsın ama yolda karşılaştığın opposing bir factionında sana dur büyücü hanım 2sn trap kurayım demeye fırsatı olmiyacaktır :D Saygılar ve İyi Oyunlar tamam kardeşim kafalarımız aynı çalışıyor :D beni friend listene ekle seninle tanışalım BL de tamam ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hunter zaten genelde ilk saldıran olmadıkça kazanması zor PvPde. Ama genede görür görmez birbirinizi adam ilk olarak peti yollayıp hemen trap koymuyorsa zaten direk dönüp kaçsa daha mantıklı. Trap sonrası artık kişisel beceriye kalıyor. Ben beceremiyorum genelde ama zaten PvPci bir ruh yapım yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şunu anlayamadım mage hunterin illa üzerine mi koşucakki trap işi bitirsin ? mesela bow un range kaç ? ben 35 yard dan fireball atarım.. açarım mana shield i.. pete sheep i atarım.. bir elimde limonatam.. bir elimde dergim.. yani hunterın yine yaklaşması gerekmicekmi ? bu sefer trap aradan çıkıcak :D mantıklımı bu ???[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hunter en yuksek ranged alana sahip. 41-42yard yanılmıyorsam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Absolut, 29 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Hunter en yuksek ranged alana sahip. 41-42yard yanılmıyorsam. tamam... demekki hunterin üzerine üzerine gitmek lazım :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet benimde marksmanship alanında giderlerse 41 yarda kadar çıktıkları.Ayrıca ozz arkadaşıma bir şey daha söylemek istiyorum uzaktan fire ball atıp bir hunteri yenmeye çalışırsan kaybetme şansin o kadar yüksek olacaktır. Çok yüksek hizli silahları olabiliyo ve bazı shoot ları instant.Yani açıkçası aimed shot ss i indiripte bi hunterin mage e tek atışla 3400 vurduğunu görünce böyle tedbirli davranmaya karar verdim :D Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar