Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage !

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

Kardeş.. geçen raid e gittik.. 15 kişiyiz.. türk hepsi.. neyse ben sonradan geldim.. mage oldugum için ufak bir tepenin üstüne çıktım.. bir frost lvl 60 mage geldi ice barrier açtı.. bizim elemanların arasına daldi.. once frost nova sonra arcane expo.. 8 i yere yattı.. anca kestik.. sen düşün.. ben sana fireye verme demedim.. bunun naturesi fire si shadow u froestu arcanesi var sen nasıl bir karakter yapmak istiyorsan ona gore ayarlıcan.. ben fire ağırlıklı arcane gidicem.. hiçbişeyde fikrimi değiştirmez..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 29 Haziran 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Kardeş.. geçen raid e gittik.. 15 kişiyiz.. türk hepsi.. neyse ben sonradan geldim.. mage oldugum için ufak bir tepenin üstüne çıktım.. bir frost lvl 60 mage geldi ice barrier açtı.. bizim elemanların arasına daldi.. once frost nova sonra arcane expo.. 8 i yere yattı.. anca kestik.. sen düşün.. ben sana fireye verme demedim.. bunun naturesi fire si shadow u froestu arcanesi var sen nasıl bir karakter yapmak istiyorsan ona gore ayarlıcan.. ben fire ağırlıklı arcane gidicem.. hiçbişeyde fikrimi değiştirmez..

çok saol doğrusunda şimdi arc exp işe yarıyo pvp de ve raidde diyosun yani dimi kesin vermek lazım.Cs yede vermek lazım yani arcanede 18 talent garanti gerisi ya frosta ya fire a.
Bide şu resistance sorumu ayrıca tam olarak cvplandırısan bilgin varsa fire resistmi fazladır frostmu sence.Bide bu resisti kırmak için alacağımız bi item yada başka bişi varmı ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 11:55 tarihinde demiş ki:
said:
ozii_x, 29 Haziran 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
Kardeş.. geçen raid e gittik.. 15 kişiyiz.. türk hepsi.. neyse ben sonradan geldim.. mage oldugum için ufak bir tepenin üstüne çıktım.. bir frost lvl 60 mage geldi ice barrier açtı.. bizim elemanların arasına daldi.. once frost nova sonra arcane expo.. 8 i yere yattı.. anca kestik.. sen düşün.. ben sana fireye verme demedim.. bunun naturesi fire si shadow u froestu arcanesi var sen nasıl bir karakter yapmak istiyorsan ona gore ayarlıcan.. ben fire ağırlıklı arcane gidicem.. hiçbişeyde fikrimi değiştirmez..

çok saol doğrusunda şimdi arc exp işe yarıyo pvp de ve raidde diyosun yani dimi kesin vermek lazım.Cs yede vermek lazım yani arcanede 18 talent garanti gerisi ya frosta ya fire a.
Bide şu resistance sorumu ayrıca tam olarak cvplandırısan bilgin varsa fire resistmi fazladır frostmu sence.Bide bu resisti kırmak için alacağımız bi item yada başka bişi varmı ??

önce düşüren item yok.. hiç duymadım.. zaten paladinler her resisti açabiliyor ve 45 resist veriyor.. ama şu resist fazla bu resisz az diyemem kendi mantıgımca.. wariorlar frost veya fire abanır.. casterler ise shadow fire abanır bunlar kendi düşüncem sana hangisi mantıklı gelirse druidler nature dmg veriyor.. ama fazla druid çıkıcanı sanmam karşına horde adam ya undeed rouge dir ya tauren shaman :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu öle bi ikilemde kaldım ki fire mı frostmu yani %50 %50 ikside gzl aslında bikarar veremedim :) warriorlar ve paladinler galiba fire ressiste daha çok yükleniyo onun için frostmu alsam acaba diyorum ? son bişey sölede kapayalım bu konuyu :) yani sence benim düşünceme göre fire mı veriyim ice amaı :)
Sosyal ağlarda paylaş

hah işte can alıcı soru :D şimdi fire öyle bişiki.. bi fire blast atarsın adam yamulur 600-700 dmg yer senin critler ile.. crit sayesinde 2 adamı bile rahatlıkla alırsın.. ama frost ice barrier ile 800 dmg yi absorb edersin.. ölmen fireye göre daha zordur..rakibini ağlatırsın.. ice block ile en zor anında seni koruyan bir melek gibidir.. instancede üstüne aldıgın agroyu satmanın en iyi yoludur.. fakat fire olup 3 paladinden dps yi almak ayrı bi zevk karşındakine verdiğin crit ile Ohaa baba gralsın dedirtmek te var.. frost mage olup yuh ite bak olmedi dedirtmekte var :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

[Bu mesaj ozii_x tarafından 29 Haziran 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım bak ne güzel demişsin %50 %50 arada kaldım.Demekki burdan ne anlaşılıyo aslında 2 tip char ında nerdeyse eşit olduğu.Ve sana diyorumki illa herkes fire yada frost diyo diye o tip talent vermene gerek yok 2 sinide dene ve en cok hangısınden zvk alıyorsan o dur tercıhın.cunku fire da olsan frostta olsan ılla almakta zorlanacagın hatta alamayacagın char lar olacak.Ayrıca eger fire arc olacaksan 31 fire yerıne 30 fire tavsıye ederm neden dersen POM suz fire mage olmaz.(Benim düşüncem) En son fire talenti bana gereksiz geliyor.

Deneyimlerime dayanarak bir iki şey soyleyeyim ben s an 30fire/21 arc im ve MC de cok rahatasız oluyorum.Benden sana tavsıye eger dungeon severım ben dersen frosttan sasma ama pvp dersen fire bıraz daha agır basar kanımca.Tabı frost mage pvp yapamaz demıyorum oda cok iyi pvp de ama dmg acısındna fire daha ağır basıyor.Son olarak şunu soyluyorum:
dungeon= frost mage pvp= %60 firemage,%40 frost mage

Kendi dusuncelerım elbette elestırılere acıgım.Iyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 29 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
Açıkcası instancelarda ölmemen daha avantaj teamin için. PvPde ise dps öne çıkıyor.

bazen 2 mage giiyoruz.. ben sadece scorch fire blast bazen pom + pyro atıyorum... genelde cok nadir agro alırım.. direk mana shield açar wariorun agroyu almasını sağlarım.. ama diğer mage fireball atar.. ve peşinde agro ile dolasır :D instance tecrübesi baya bi onemli..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silent, 29 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
arkadaşım bak ne güzel demişsin %50 %50 arada kaldım.Demekki burdan ne anlaşılıyo aslında 2 tip char ında nerdeyse eşit olduğu.Ve sana diyorumki illa herkes fire yada frost diyo diye o tip talent vermene gerek yok 2 sinide dene ve en cok hangısınden zvk alıyorsan o dur tercıhın.cunku fire da olsan frostta olsan ılla almakta zorlanacagın hatta alamayacagın char lar olacak.Ayrıca eger fire arc olacaksan 31 fire yerıne 30 fire tavsıye ederm neden dersen POM suz fire mage olmaz.(Benim düşüncem) En son fire talenti bana gereksiz geliyor.

Deneyimlerime dayanarak bir iki şey soyleyeyim ben s an 30fire/21 arc im ve MC de cok rahatasız oluyorum.Benden sana tavsıye eger dungeon severım ben dersen frosttan sasma ama pvp dersen fire bıraz daha agır basar kanımca.Tabı frost mage pvp yapamaz demıyorum oda cok iyi pvp de ama dmg acısındna fire daha ağır basıyor.Son olarak şunu soyluyorum:

katılıyoru eklenecek bir şey yok... pom suz bencede mage olmaz :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silent, 29 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki:

Ozmn senin değine göre frost daha ii galiba arkadşm.Çünkü dungeonda bende ii olduğunu tahmin ediyodum bence pvpdede çok ii ve hasar herşey değildir mesala druid magein yarsısı kadar hasar veriyo ama ölmek bilmiyo.
Büyük ihtimalle frosta geçcem pom bana combs kadar etkili gelmiyo açıkcası çünkü bütün forumlarda gördüğüm kadarıyla poly+combs+pyro gibi ahsar vern bişe yok hmn ardından fireblast+blast wawe+cone of cold+fireblastla 4-5 snyede tabii hiçbiri resistlenmesse 3.5k + dot 12sn olarak hasar veriyosun tabi budediğim teke tek pvp için ama grupta pom belki daha ii olabilir.Benim düşüncem böle Yardımınız için çok teşşekür eederim karımı daha sonra vermeye karar verdim ikisinide deincem dediğiniz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide benim şöle bi düşüncem avr frostta büyüler blizzard dışında pek mana harcamıyo fazla bide %15 talentla düşürürsem arc concentrate gerek kalmayabilir oyüzden sadeece arc misssile versem yada hiç arcane vermessem olurmu acaba sadece soruyorum kzımayın he :) ama counter spell şart galiba nise bakcam artık.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi mage , warriorun bir kere bile vurmasına izin vermez , ama serverdaki magelerin yarısından cvoğu karakterlerini kullanmayı bilmiyor ( en azından blde ) ondan warrior sanki magei alabilrimiş gibi izlenim doguyor fakat gerçek şudur iyi mage vs iyi warrior iyi mage wins budur yani ki doğal karşılamak lazım anti class sonuçta .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başta karar verdiğim gibi yoluma dewam etcem yaw combustionu açcam pom a gerek yok okadar bence pom pvpde bi pyro fırlatırken işe yarıyoki ben onu başta combstnla fırlatıp nerdeyse 2kat hasar vermesini sağlıyorum aynı manayla.

Bide eminsiniz dimi şu Burning Soul okadar şart değil %65 yani ona vermicemde crittck yaptım çünkü talent ağacını
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 29 Haziran 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
İyi mage , warriorun bir kere bile vurmasına izin vermez , ama serverdaki magelerin yarısından cvoğu karakterlerini kullanmayı bilmiyor ( en azından blde ) ondan warrior sanki magei alabilrimiş gibi izlenim doguyor fakat gerçek şudur iyi mage vs iyi warrior iyi mage wins budur yani ki doğal karşılamak lazım anti class sonuçta .

doğru... beni kesen warior gormedim... arkadaş cok dayılandı ezdim... bir paladin party e almadım diye seni ezerim dedi.. yine ezdim.. mage is anti-warior and pala :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

Hırsız konusunda katılmıyorum iyi hırsız vs iyi mage kapışırsa iyi hırsız alır sonuçta cloth ve dagger gerçeği var ve hırsızlar büycülerin etkilerinden kurtulmak için warriorda olmayan yeteneklere sahipler .

[Bu mesaj Dunedain tarafından 29 Haziran 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 29 Haziran 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
Açıkcası heali olayan classların mage ile sorunu büyük bence.

Bende katılıyorum ama rogue konusuna yukardaki arkadaşa katılmıyorum iyi mage iyi rogue kesin alır zaten mage yanına yaklaştımıycak ki clothla ne işi var o zati mage in dezavantajı ama mage onu başka avantajlarlada kapatıyo senin dedğin gibi olsa en düşük arli mage hep habeder lol olurmu öle şey :) çok güldürdün beni
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size başıma gelen bazı olayları anlatim... arhatide yuri kesip hemn derisini alıyordum hemde questim için item tamalıyordum bır anda bir fireball yedim.. 2. si rkadan geldi fire blast da ardından.. %20 gibi hit point kaldı.. hemen pom + sheep.. bandaj + heal pot.. ve ardından ben saldırıya geçtim.. mage troll u kestim.. bunun gibi cok rouge den pom + sheep ile kaçtım... pom hayatta kurtarır.. unutmayın..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 29 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
Ben size başıma gelen bazı olayları anlatim... arhatide yuri kesip hemn derisini alıyordum hemde questim için item tamalıyordum bır anda bir fireball yedim.. 2. si rkadan geldi fire blast da ardından.. %20 gibi hit point kaldı.. hemen pom + sheep.. bandaj + heal pot.. ve ardından ben saldırıya geçtim.. mage troll u kestim.. bunun gibi cok rouge den pom + sheep ile kaçtım... pom hayatta kurtarır.. unutmayın..

İlla pom gerekmez mesla blast wawe i açarsan fire a salam verip adamı 6 saniye dazelersin ben combsu açmak istiyorumda o yüzde pom a karşıalternatif arıyorum yannış anlama çok şart değil yani pom.Hemdeğişiklik olsun yaw herkez pom pom bende com olym :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...