Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage !

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

said:
ozii_x, 29 Haziran 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
Bide önemli bişi sorcam bu Burnin soul Yüksek talenlı fire mage için gereklimi acaba %65 büyünün bozulmamasını sağlıyor ??

söyle söyleyim.. benim dibime gelip vuran bi adama ben fire ball atmam... yüzlerce binlerce talent build vardır.. bu kendi yapımımdır hiç bir siteye veya ona buna sorarar yapmadım.. kendimce gereksiz gordklerimi çıkardım.. kimi fire soul.. kimi impact a verir.. ben direk crit ağırlıklı gittim.. scorch e ağırlık verdim.. çünki instancelerde sırf scorch kullanıyorum agroyu almamak ve mana tasarufu sağllamak için.. sen bilirsin ister benimkini kullanırsın istersende üstünde modifiye yaparsın..

Ya benim bildiğim scorch fazla aggro toplamıyomuydu nası aggro almıyon üstüne ?? üstelik bana göre çok gereksiz bir büyü ondan ikitane atçana bi frostbolt at mana olarak aynı hasar olarak fazla hem adamı yavaşlatmış olursun yada biraz daha kasıp fireball at ama firebll a karşılaştırmak zor onu ama frostbolt kullanabilirsin mana tasarufu için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quardon, 29 Haziran 2005 10:34 tarihinde demiş ki:
İron sen cok doldurusa gelmissin tamam öle olsun diyelim sana fakat benim kestigimi benden daha iyi bilecegini tahmin etmiyorum simdiki aklım olsa yine warrior acardım.

İlla biri polimik yaratçak niye dolduruşa geliyim ya bir oylama yapalım serverın şu anki durumuna göre mage mi alır warriormu.Buna cvp ver bakalım kim alır derler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cidden cok acaip davranıosun ki ben blde oynamıyorum.Ayrıca benim nasıl oynadıgımı gördünmü de böle sacma sapan laflar edip illa mage diyorsun.Anketten banane ben kestim dediysem tamam der gecer insan yani böyle atıp tutmaya gerek yok polemige girmek istemiyorsan artık mesaj atma bu konuyla ilgili olsun bitsin.

[Bu mesaj Quardon tarafından 29 Haziran 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
said:
Leath, 29 Haziran 2005 10:34 tarihinde demiş ki:
%65 e ihtiyacin var,zira hayat kurtariyor :)

ama adam dibimdeyse arc missleda kullana bilirm aslında çok gerek yokmş gibi geliyo ?

buyuler de timeri uzatiyor.[signature][hline]

[Bu mesaj Leath tarafından 29 Haziran 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 10:35 tarihinde demiş ki:
said:
ozii_x, 29 Haziran 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
Bide önemli bişi sorcam bu Burnin soul Yüksek talenlı fire mage için gereklimi acaba %65 büyünün bozulmamasını sağlıyor ??

söyle söyleyim.. benim dibime gelip vuran bi adama ben fire ball atmam... yüzlerce binlerce talent build vardır.. bu kendi yapımımdır hiç bir siteye veya ona buna sorarar yapmadım.. kendimce gereksiz gordklerimi çıkardım.. kimi fire soul.. kimi impact a verir.. ben direk crit ağırlıklı gittim.. scorch e ağırlık verdim.. çünki instancelerde sırf scorch kullanıyorum agroyu almamak ve mana tasarufu sağllamak için.. sen bilirsin ister benimkini kullanırsın istersende üstünde modifiye yaparsın..

Ya benim bildiğim scorch fazla aggro toplamıyomuydu nası aggro almıyon üstüne ?? üstelik bana göre çok gereksiz bir büyü ondan ikitane atçana bi frostbolt at mana olarak aynı hasar olarak fazla hem adamı yavaşlatmış olursun yada biraz daha kasıp fireball at ama firebll a karşılaştırmak zor onu ama frostbolt kullanabilirsin mana tasarufu için.

düşük llvl de kotu ama benim gibi lvl 48 olunca çok iyi.. evet agro almaz fireball 400 üstü vuruyor scorch 200 + crit ve imp scorch e gidiyorum her firebüyüm %2 ile % 5 arası sanırım daha cok zarar vericek scorch + pom + pyro düşüncene vericegi crit i ? ayrıyetten sürekli scorch attıgım için zaten 2-3 kere üst üste crit geliyor scorh kenara atılcak bir büyü değil.. fireball atacagına pvp de scorhc at burning soul a ihtiyacın kalmaz hiç değilse :D
Sosyal ağlarda paylaş

asıl warrior 60 da güçleniyo
arcanite reaper tasıyan setli bi warrior boğa gibi resmen.

birde şöyle bi olay var adam ortamda ne amaçla dolaşıyo..

pvp yi kafaya takmış geziyorsa rogue dan korkmak lazım... sen npc le konusurken bile dalıyolar epey panikletiyorlar.

Hunter da seni ilk gördüyse durumlar değişebilir. Hunter in dibine giriyim derken trapine basma. Artı bir anda target i kaybedersen şaşırma hemen tekrar yakalamaya bak. Artı mananı sakın boş harcama gerçi derya deniz mananız var ama unutma her 8 saniyede 1000+ mana kaybediceksin ekstradan

Bu oyunda bişey var magelerin wandları hunterların bowlarından daha ii.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quardon, 29 Haziran 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
Ya cidden cok acaip davranıosun ki ben blde oynamıyorum.Ayrıca benim nasıl oynadıgımı gördünmü de böle sacma sapan laflar edip illa mage diyorsun.Anketten banane ben kestim dediysem tamam der gecer insan yani böyle atıp tutmaya gerek yok polemige girmek istemiyorsan artık mesaj atma bu konuyla ilgili olsun bitsin.

yahu nekadar mantıksız ve saçma konuşmuşsun.Anketten bana neymiş senin dediğinden bize ne asıl senin dediğin mi önemli yoksa herkezin dediğimi.
Sen bir noob mage kesince yada onuda geç adam away olsa sen kessen mage mi kesiyo olucan böle yapıyosun demiyorum bunu örnek veriyorum.Ben kestim tmm rahat kesiliyoSaçama sapan konuşuyosn isnanı forunlardan soğutuyosun valla ikisaat derdimiz anlatmaya çalışyoz.Lafa bak bana ne anketten milletten.Üstelik senin blden oynayıp oynamamn neyi değiştiriyo bunuda anlamadım.Dediğin bişey amntıklı olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quardon, 29 Haziran 2005 10:47 tarihinde demiş ki:

boşverin... herkezin kendi pvp tecrübesine göre değişir.. ben lvl 35 ken 38 leri kesebiliyordum.. bu benim tecrübem di.. ama lvl 27 iken lvl 21 warlock a da kesiliyordum.. aradaki farkı gorun.. oynadıkça artan tecrubemiz... bir mage arkadaş ile 15-20 kere dule yapıyoruz 10 o 10 ben alıyorum.. aradaki şans aynı... ama cidden wariorlar.. (paladinler yine daha şanslı) iyi oynayan mage karşısında çaresiz.. fakat adam uber olur o ayrı /kneel yaparız :DD
Sosyal ağlarda paylaş

Priest in manasını bitir
Shaman da bi sekilde chaos yarat.Adamı baymaya çalış.Zıpla hopla nova ta,missile at,silence ları tam zamanında at.
Rogue herdaim frag olur.Sadece normal combatta büyülerini konumuna göre iyi seç.Pvp den bahsetmiyorum.
Fire mage sen kesinlikle target poly yaptıktan soran rank1 frostbolt la acılış yap sonra ne istiyosan onu atarsın.Hızlı sekilde effect ini alsın frostun.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne saçmalık bu blizzardın yaptığı adamlar her halta fire resist koyuyo peki bu fire resiste karşı yapcak bişi yokmu biitemla fln karşıdakinin resisti düşmüş olarak atamıyonmu.Hani şu itemlardaki increase effective of firespell 25 fln gibi yazılar la fln olmuyo mu peki ice a geçersem arcane a nası bi talent vercem ?? 31 ice 20 arcane mi yoksa 5 imroved missle 5 te arc consentration geri kalan 41i frostamı dayayım nası bişi tavsiye edersiniz ??
Sosyal ağlarda paylaş

işte bundan sonra yanlızsın.. wow öyle bir oyun ki.. kimini ezersin.. kimine ezilirsin.. mesela ben shadow resist abanıcam sırf shadow pri kesmek için... kimi fire abanır fire mage için kimi frost abanır.. kısaca kral olamazsın.. biri mutlaka senin yenemeyeceğin şekilde donatır kendini o yüzden 1 build yap kendine.. o şekilde gelişmeye devam et.. yapabilceğin başka bişi yok.. sadece aklın karışır o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
Ama gördüğüm kadarıyla en çok fire ressit var frost az arcane ise çok az galiba.Bide bişi sorcam bu arcane exp gerçekten işe yarıyomu ama talent verdiğiniz için sölemeyin gerçekten işe yarıyomu yardımcı olduğunuz için çok saolun.

Deadmine ve Stockade yi tek başıma temizliyorum.. Sağolasın arcane expo... (frost mage olan horde cok)(herkez fireye vermez wariorların korkusu frost ..fire karşı şansları olabilir ama uzaktan frostbolt atana daha az inanki ben warior olsam frost abanırdım..)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...