Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Geçen gün bir herif gördüm baktım dogru düzgün badge yapmamış ama iki tane adını bile duymadığım badge yapmış,tüm badgeleri yapmış biri olarak öğrenmek istiom yerlerini. ( Corvette Badge ve Dead Eye hariç) Gorex of Endor ile Ancient Krayt Dragon Badgeleri yapan varsa WP verebilirmi.......[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) [Bu mesaj Bayrog tarafından 23 Haziran 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gorax ackley akxva min spider queen ancient krayt necrosis 2-3 tane daha kashyyyk yaratığı dw overload da badge veiro diolar ama daha alanı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bayrog Waren badgeleri var 2 tane ama zaten onları yapmadan Jedi olamıyorsun diye biliyorum :D Arkadaşın 50 Exp Badge , 3 Theme Park vardı üstüne 2 yarışı vardı ama Warren olmadığı için Glow olamıyordu.Dun beraber warren yaptık bu gun Oldman bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 - Goeax... Endorda bulunan maymun adam avatarı :) Endor çöllerinde arayarak bulabilirsin. (Öldürdüğünde badgeni alırsın) - Ancient... Malum tantonie de Poi lerden kraytt a git ve ancienti kes(kesin) (Öldürdüğünde badgeni alırsın) - Necrosis... Kashyyyk gezegeninde bulunan bire cave içerisinde olan Greviousun Clone u gibi birşey. kesme sınırı yok. Nekadar çok görevini alırsan okadar çok kesersin. Tabi bulunduğu yere gitmek biraz kasıyor ama 4-5 jedi ile sorun olmaz. ayrı Grevious ship(Bellubab) ve bir kaç iyi item daha lootlanabiliyor random olarak. - Katarn... Kayhyyyk gezegeninin bir bölümünde alınan questler sonrasında en son questiniz Katarn yaratığını kesmektir. Kestiğinizde Badge verir. Başka hatırlamıyorum hatırlarsam yazarım.[signature][hline]SoulDark Eclipce Server .... | FrF | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Birde khowir foresttaki outcast gorevini yapabilen varmı bayaa buyuk bir bug var orda limse içeriye giremio.Yapabilen varmı aranızda???Birde şu gorax of endor un WP si varmı belli yoksa dolanio mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 diğer questleri yaptınmı? çünkü çoğu yere girmen için quest yapman gerekiyo ya swg.allakhazam.com da yazıyo zaten çoğu badge bölümünde[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 29 Haziran 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 edit...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 29 Haziran 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Outcast gorevi elbetteki var ama içeri girion geri atıo sonra çıkmaya çalışıyosun bu sefer de içeri doru atıo.Ne yaparsan yap unstick yapmadan veya olmeden çıkamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar