Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Badge

Bayrog

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün bir herif gördüm baktım dogru düzgün badge yapmamış ama iki tane adını bile duymadığım badge yapmış,tüm badgeleri yapmış biri olarak öğrenmek istiom yerlerini. ( Corvette Badge ve Dead Eye hariç)
Gorex of Endor ile Ancient Krayt Dragon Badgeleri yapan varsa WP verebilirmi.......[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 23 Haziran 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

- Goeax... Endorda bulunan maymun adam avatarı :) Endor çöllerinde arayarak bulabilirsin. (Öldürdüğünde badgeni alırsın)

- Ancient... Malum tantonie de Poi lerden kraytt a git ve ancienti kes(kesin) (Öldürdüğünde badgeni alırsın)

- Necrosis... Kashyyyk gezegeninde bulunan bire cave içerisinde olan Greviousun Clone u gibi birşey. kesme sınırı yok. Nekadar çok görevini alırsan okadar çok kesersin. Tabi bulunduğu yere gitmek biraz kasıyor ama 4-5 jedi ile sorun olmaz. ayrı Grevious ship(Bellubab) ve bir kaç iyi item daha lootlanabiliyor random olarak.

- Katarn... Kayhyyyk gezegeninin bir bölümünde alınan questler sonrasında en son questiniz Katarn yaratığını kesmektir. Kestiğinizde Badge verir.

Başka hatırlamıyorum hatırlarsam yazarım.[signature][hline]SoulDark
Eclipce Server .... | FrF |
Sosyal ağlarda paylaş

diğer questleri yaptınmı?
çünkü çoğu yere girmen için quest yapman gerekiyo

ya swg.allakhazam.com da yazıyo zaten çoğu badge bölümünde[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse
FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 29 Haziran 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...