Leath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu sorun nasil duzeltilir?Misal : www.leathware.com/WoW/b1.jpg www.leathware.com/WoW/b2.jpg www.leathware.com/WoW/b3.jpg www.leathware.com/WoW/b4.jpg simdiden tesekkurler [edit/img link i vermeme ragmen calismadi nedense,url olarak bagladim] [Bu mesaj Leath tarafından 29 Haziran 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Movable Bags diye bi addon vardır onu kapatırsan düzelir sorun sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Aynı sorun benim başımada gelmişti,sadece addon u kapatmayla düzelmiyordu.WDB ve WTF dosyaları nı silmen lazım ve 0 dan addonları tekrar koyman lazım.Yani bende öle düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 myinventory isimli addonu yükle uğraşma o çanta bu çanta diye. direk tek çantada açıuyor bütün çantaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 o aptal bug yüzünden ctmoda gecmistim ben ve bi daha karsılasmadım allahtan.deli eder adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bencede Allinoneinventory soruna kesin bir çözüm ve beraberinde çok büyük rahatlık getiriyo.Şu ana kadar gördüğüm saçma bir sürü add on un yanında en yararlılarından biri. Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar