gulhantr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 server da playerlara vermek için normal vendor kodu nedir acaba? yani sehirlerde ki gibi vendor degil mesela provisyoner mesela sadece mage malzemeleri satan vendor gibi degil yani ismi yamıyacak provisyoner gibi... yada yazsa bile o yazıyı nasıl kaldırabilirim orada? yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ne dedinki şimdi sen ? Yanlış anlamadıysam ki büyük ihtimal yanlış anladım . Senin scriptin öyledir . Berman The Provisioner yazar . Onu değiştir.[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gulhantr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 doru anlamışsın arkadasım onu degiştirmem lazım lazım orada hiç bişey yazmamasını istiyorum sacede o adamın ismi yazsın nasıl yapıcam onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Scriptin öyledir . Onu değiştirmen lazım ..[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Anubis Adam Diyorki Onu Nasıl Kaldırcam Sen Diyorsun Scriptin öyledir :p neyse Kardeş Nebula Ocak Bul Bi Yerden indir. İçindeki chars klasorununun içindeki char_human ile seninkini degiştir.. Kolay gelsin[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
humanoid_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yanlış anlamışım herhalde mesaji editledim. Sadece ismini gozukmesini istiyorsan vendordaki bu mesajı vermesnini sağlayan eventsi veya triggeri kaldır . [Bu mesaj humanoid_ tarafından 29 Haziran 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Adam Sadece İsminin Yazmasını İstiyor. İşinin Degil. Zaten Şuan Senin Yazdıgın Gibiymiş[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Büyük ihtimalle şöyledir name= #Human_name the Provisioner bunu name=#human_male ye çevireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ya Ben En Kolay yolunu Söyledim İşte tek tek ugraşacagına nbl ocak indircek chat_human alıcak olay biticek[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yazsa ne farkedicekki daha güsel hem =P[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar