Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda Civic 2005 1.6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu araç hakkındaki yorumlarınız ve eğer varsa modifiyeli resimlerininolduğu link vs yollarsanız çok sevinirim araba baya hoşuma gittide...[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
sedanlar turkiyede uretiliyor bildigin gibi.yol tutus pek iyi degildir.Aldigin zaman yol tutus ile mutlaka bir calismaya girmelisin.Donanim performans olarak tatminkar.Guzel bir araba sekil itibariyle sonucta honda motoru felan saglamdir baya bir sorunsuz binebilirsin.Ama kesinlikle yol tutus ile bir calisma yapmalisin...[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Level ve irk sistemi ile aktiftir.
Mesaj tarihi:
yannız aldığım versiyon korede üretilen modeli bildiiim kadarıyla special edition diye bişi üstüne tüm aksesuarları takılmış vaziyette ithal olanı hakkında ne söyleyebilirsin ?[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
honda en sevdiğim araba markasıdır
2003 de full bir 1.6 civic almıştım gel görki vahim bir kaza geçirdik araçla ve 9 taklada arabanın hiç bir airbag i açılmadı
ve 24 m araçmasrafı ve 16m hastane masrafı ile ortada kaldım :) dava açsaydın diyenlere açtık davayı yanlız honda distribitoru anadolu holding,n para yedirmediği kalmadı[signature][hline]
Mesaj tarihi:
24 milyar araç masrafımı. Arabayı 6 milyara hurdacıya verip 30 milyara yeni bi tane alsaydınız yaw. 16 milyar hastane masrafı kaç kişi ? Bayağı vahimdi galiba kaza ?

Çoğu kişiden duyduğum birşeydir honda'nın duramaması. Bir pejo ile honda yanyanayken aynı hızda aynı anda frene bassınlar honda 5-6 boy fark atıomuş diyolar.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 23 Haziran 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
airbag acilmama sorununu cogu arabada yasabilirsin bu hondaya ozgu bir olay degil.Belli bir siddet ve belli kisimlardan araba darbe alirsa airbag acilir.hatta opellerde emniyet kemerin bagli degilse istersen 500km ile carp yine acilmaz.Honda saglam arabadir.Honda alinabilecek bir kac arabadan biridir bence...[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
  • Admin
Mesaj tarihi:
sağlam araba motoru iyi falan da
yaşanmış sorunları belirtmiş ragnar
olay distribütör de bitiyor
sorun başınıza bir şekilde gelir ama adamların yaklaşımıda bu şekilde oluyor ise neden bile bile lades diyeceksin ki[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
Bir kisi yada bir kac kisi bir araba markasinda sorun yasiyorsa hepimizin bildigi gibi o araba "kotu lan bu araba" olmaz.Opelzede yok hondazede felan diye bir suru siteler var.Allah tabikii kimsenin basina vermesin bu tur olaylari.Ama bunu butun bir markaya yigmak yalnis diye dusunuyorum.Honda alinabilecek bir arabadir.Ve opelden sonra herzaman 2.secenek olarak hondaya bakarim.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
Mesaj tarihi:
şimdi eksikleri yol tutuş ve frenlemede diyosunuz demekki ona göre bi çalışma yapcam bu arada kaza geçiren ark ıma geçmiş olsun baya büyük bi kazaymış sanırım[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Mesaj tarihi:
said:
Catscratch, 23 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
24 milyar araç masrafımı. Arabayı 6 milyara hurdacıya verip 30 milyara yeni bi tane alsaydınız yaw. 16 milyar hastane masrafı kaç kişi ? Bayağı vahimdi galiba kaza ?

Çoğu kişiden duyduğum birşeydir honda'nın duramaması. Bir pejo ile honda yanyanayken aynı hızda aynı anda frene bassınlar honda 5-6 boy fark atıomuş diyolar.

o para hurda parası zaten artı aracın darbe almayıp ta air bagları açmaması ayrı olay aracın taklaları tek yonlu değildi aracın değeri 29 milyarken 24 milyarlıralık bir hazar oluştugunda airbaglar acılmıyorsa napıyım ben o arabayı. zaten burda ki olay honda veya x bir marka değil turk usulu ticaret . aracı alana kadar paşasın aldıktan sonra olay değişiyor[signature][hline]

[Bu mesaj Ragnar tarafından 24 Haziran 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aynisi bende var cok memnunum biraz fazla benzin yiyor gibi geliyor bana ama bende geziyorum bayagi 8. ayina girdik 13bin km oldu :)

O duramama konusuna gelince benimde basima bir kere geldi.
Eskisehir yolunda o odtunun ordaki isiklarida boyle yavasladim frene basiyorum araba durmadi isiklari gectim 3 metre sonra durdum cok salak bir goruntu olustu zaten isiklari gectikten sonra durdum eskisehir yolunda 100 araba bana bakiyor bende bastim gittim :)

Arabanin gitmesi konusuna gelince gercekten iyi gidiyor bastigin zaman ama basmani tavsiye etmiyorum cunku cok oturakli gibi gelmiyor araba bana nedense. Birde basma dedigin 140-160 flnsa sorun yasamiyorsun.

Birde ibrede 210 ustunu gorursen haber ver o 210 dan sonrasi yalan ibrenin kesinlikle cikmiyor araba
Mesaj tarihi:
Hayir zaten denemezmideki amac oydu :)

ama ben sahsen 210 un gercek oldugunu dusunuyordum da gerisi yalan zaten cikmadi bile yalan olmasina firsat birakmadi :)

Bunun haricinde 120 nin ustune ciktigim sayilidir zaten :) Arabami seviyorum. dahada onemlisi kendimi seviyorum.
60 ile yaptigim bir kazadan sonra arabanin ve yandaki arkadasin halini gordukten sonra insan akillaniyor biraz :D
Mesaj tarihi:
Civic in tarihini incelersen 5 yılda bir kasa degistirir,son 2 yılda makyajlar.2006 gibi yeni kasa cıkarabılırler.
1991-1996
1996-m1999-2001
2001-m2004-......
Yol tutusta 2001 den sonrası eskisi kadar iyi degil,ama pejo opel falan fistan,bunlarla karsılastırılamaz bile,HONDA sonucta.

Bu arada 96 corolla,96 yılında 1.6 motor 120 bg,(katalizörsüzlerden) Toyotoda adı lazım degil bi servis müdürünün arabası,235 gördük.

Corolla,civic bunlar oturmus modeller,diğerleriyle karsılastırmak yanlıs olur bence,kullanımı rahat,ikinci elde sorun çekmezsin.güzel tercih.
Mesaj tarihi:
Kadran hatasına kanmayın arkadaşlar.

En doğru hesaplama vites oranından hesaplamaktır. Misal çoğu firma son viteste 1000 dd hızlarını verir. Ondan hesaplarsanız doğru bir sonuç elde edersiniz. Çünkü devir göstergeleri neredeyse hiç sapmaz.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 28 Haziran 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
Adam opel demiş ya

Şimdi marka fanatizmi yapıyosun derler hadi susiym

ben deelim demi o baba :D sanirim ustumdeki icin yorum yaptin.[signature][hline]Xhearon UO Shard
Xhearon
  • Yeni Oluştur...