Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kararsizim..

erman

Öne çıkan mesajlar

said:
Deep-Night, 28 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
hangisini oynamaktan zevk alacaksan onu aç çünkü classlar oldukça dengeli sayılır.

rogue için pek bi çile oldugunu söyluyolar?
yanı yakalamak felan zor denıyo we elınden hemen kaçabiliolarmiş?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 28 Haziran 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
her gun bu tarz en az 3 topic aciliyo. oncekileri okursan yardim ci olabilir. yuzlerce yorum var bu konuda

eminim çok haklısın ama bide direk kafamdakı sorunun cewabini one by one almak daha tatmın edici oluyo..
eminim o yuzden herkes gunde 3 tane topic açiyordur..
Sosyal ağlarda paylaş

druid tutorial

Druid vs shaman

druidler

daha druid

Druid tavsiyeler

druid idye aratinca 3 sayfa thread cikiyor... benim demek istedigim genelde bunlarin okunmadan baslik acilmasinin kotu oldugu... belli basli birkac tanesini okuyun. hala varsa sorunuz varolan forumdan devam edin ki yeni gelenlere derli toplu birseyler olsun. yoksa ucay sonra 40 sayfa cikacak druid diye arandiginda....[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Erman bu kararsızlığı bende ilk başladığımda yaşadım çünkü deneme sürümünü oynamamıştım ve nasıl bir oyun bilmiyordum.

Ama sen biraz daha şanslısın şimdi oyunu görme şansın var.

Eğer bir frp geçmişin varsa,kendine uyan ve skillere bakınca hoşuna giden karekteri aç !

Bence kimseyi dinleme herkes sana kendine yakın gelen şeyleri yani kendi istekleriyle tavsiye verebilir,şunu aç filan anlamında.

O yüzden incele aç bak biraz oyna beyenirsen devam edersin.

Meraklanma artık Wow seni bekliyor ! Hoşgeldin Aramıza !
Sosyal ağlarda paylaş

Her classın kendine has özellikleri var diye düşünürsek içinden sana uygun geleni seçmeni öneririm.Eger yakın dövüş isterim geleni almam lazım mail set giycem dersen warriordan sasma yok ben healerım beni gruplar arasın ben onları değil arada atakda veririm dersen priest tamamen duygusal bir class istersen [shaman] arkadan vurucam eglenicem pvpde can yakıcam dersen rogue ayı olucam parcalıyacam cita olcam hızlı koscam dersen druid hunter mage karısımı istersen ve ayrıca yalnız dolasmıım yanımda bir imp falan olsun dersen warlock yada ok atim söle bir tane pet tamelerim sonra ne yaparsın bilemem ama böle bisi istersen hunter.Buyu atıcam ben wizardım dersen mage ol derim.Shamanı anlatmadım cunku bana göre cidden cok kudretli bir class.Yani acarsan uzelmezsin en azından.

Ki senin için en iyi secim kendinin içinden gelen class olacaktır.Bakarsın kimseye kulak asmassın hunter acarsın.Yada baska bir class.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer içinde bi kutsal holy savaşçı olmak ve dostlarına yardım ederek grubunu güçlendirip düşmanın icabına bakmak istersen paladin derim , destek büyüleri ve bufflarıyla kendini gayet güçlü kılıyor , zaten palayı yapan özellikler onlar... rogue çok zevkli ama ilerde instance bulmak zorlaşabilir... hem paladinler ve warlocklar beleş mount alıyor bu da güzel bişi ama classtan zevk alma olayı kat kat önemlidir :)
Sosyal ağlarda paylaş

paladin zorlanmiyomu eheh rogue la yarisiyo paladin rakamlari shaman gibi imba class oldugu icin cok acan var onun disinda beles mount falanda epic icin nerdeyse bizle ayni parayi veriyosunuz =D hic ugrasmam valla oh 800g mi bugun bayildim mis gibi frostsaberimi aldim geziyom[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MADBOY, 29 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
eğer içinde bi kutsal holy savaşçı olmak ve dostlarına yardım ederek grubunu güçlendirip düşmanın icabına bakmak istersen paladin derim , destek büyüleri ve bufflarıyla kendini gayet güçlü kılıyor , zaten palayı yapan özellikler onlar... rogue çok zevkli ama ilerde instance bulmak zorlaşabilir... hem paladinler ve warlocklar beleş mount alıyor bu da güzel bişi ama classtan zevk alma olayı kat kat önemlidir :)

yok içimde tatamiyle solo takılma iç güdüsü var :)
yanı şimdide shaman bana cezbedici gelıyor..
ama druid in kesınlıkle bana gore olmadigini hissettim.
ben action adamıyım heal buff bana gore diil pek..:)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında roguelar başta olmak üzere diğer classların çoğu 2. char priest açtı ben olsam druide rollardım..

Wow u ilk oynuyo olmamdan dolayi pvp sini kafamda tasarlayamadıgımdan hala kararsizim..rogue açmak ıstıyorum ama adamın suratıma bakarak kaçmasina dayanamam,druid desen heal ,buff bunlarda çiLe...
çok kararsizim çok..
Sosyal ağlarda paylaş

rogue nun kenara kıstırdıgı adam kacamaz.sadece mage kacar blink sayesinde. yanlıs bir bilgi olmus o. hem bi sürü stun var hem crip. poison var nereye kacıolar.

kacarsada sprint var falan filan.

tabi sende rogue halinle gidip warriora dalmayacansın o kacmaz sen kacarsın :p

[Bu mesaj sadlover tarafından 29 Haziran 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadlover, 29 Haziran 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
rogue nun kenara kıstırdıgı adam kacamaz.sadece mage kacar blink sayesinde. yanlıs bir bilgi olmus o. hem bi sürü stun var hem crip. poison var nereye kacıolar.

kacarsada sprint var falan filan.

tabi sende rogue halinle gidip warriora dalmayacansın o kacmaz sen kacarsın :p

[Bu mesaj sadlover tarafından 29 Haziran 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]

çok emınsın açtim bile :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ironhammer, 29 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Mage = Murder of Rouge

Bu bölebiline aksini idda eden rogue varsa karşıma çıksın duelloda :)

Rogue Duel icin yaratılmış bir class degildir duelde en zayıf classlardan biridir hatta, rogue nun avantajı rakibi en ummadıgı bir anda arkadan yakalıyıp ne oldugunu anlamadan işini bitirmektir buda boyle biline.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...