sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 benim aklıma bi atasözü geliyo [spo1=+18 ama atalar söylemiş işte...]İmam olmadan Cin Sikme![/spo][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Erutan, 29 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki: espiri ile .. off off.. Kömür gibi yanıyorum. Nası espiri? pff ya Sadece ne düşündüğünüzü Merak etmiştim. yok ben sadace galiba dedim . nese anlaşilan ben yanniş anlamişim:D:D[signature][hline]asdasdasd
irin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gecen seneki kompozisyon derslerinde onumuze konulan gıcık konular gelio, ne gelecek baska
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Valeron, 29 Haziran 2005 00:32 tarihinde demiş ki: Ne kadar boş bi adam olduğun geliyor Allah allah sen sanki çok dolusun Denyo insan ya.Ha 2003 te adam üye olmuş 1000 mesajı var benim var 8k mesaj.Ben nete daha çok giriyorsam yada daha fazla mesaj atıyorsam bu insanın boş olduğunu göstermez.iyi ozaman bundan sonra mesaj atmiyim, herkez beni geçsin siz hepiniz boşsunuz? Pff bebemisin abim ya...[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Arthur_HellsFire, 28 Haziran 2005 23:44 tarihinde demiş ki: garbage geliyo aklıma başka bişi gelmiyo :tup: üstteki msj hitaben: erutan nete cok girmen sana sacma msjlar atma veya topic acma hakkını vermez.bo$ musun dolu musun bilemicem de sadece actıgın topiclerin tumune tarafsız olarak bakmayı dene(eger becerebılırsen).ondan sonra valeron un ne demek istedigini anlarsın sanırım,umarım.[signature][hline]Pyro [Bu mesaj Pyro tarafından 29 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gecen sene agustosta trafik kazasi gecirdim 1 hafta evdeydim . o sira ne olduysa oldu 1k madalyasi geldi 1 haftada ehehe . ondan once toplasan 50 post um yoktur .
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aerojel[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ahah bunu diyeceğini biliyordum zaten... Neyse sen benzemezsin zaten.Gralsın sen l0l[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 çıkarın pipilerinizi bakalım kiminki daha uzunmuş.. çocuk musunuz ikinizde, biri laf atar öteki alttan girer üstten çıkmaya çalışır.. tepişmeyin oturun yerinize[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tepişen yok.1 cevap verdim sustum :> hiçbişey yazmicam bu şahız hakkında :> kasamam :-P[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aferim erutan cici erutan ...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 missbon geldi[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Nabzına göre serbet , Bir lafı konusmadan önce 3 defa azında gevele ... gibi cümleler geliyor aklıma[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu Cafe camiası : Abi bölülü ne ? Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ya ben direk kötü yöne çektim ben de mi bi sorun va :P[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: BabacumMostors, 29 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki: çıkarın pipilerinizi bakalım kiminki daha uzunmuş.. çocuk musunuz ikinizde, biri laf atar öteki alttan girer üstten çıkmaya çalışır.. tepişmeyin oturun yerinize euheueheh benimki daha uzun falla kimse çıkarmasın mosmor olursunuz euheuheuhue[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: cenx, 28 Haziran 2005 23:28 tarihinde demiş ki: bu cümlele ilgili aklıma şey geliyor. "herşeyin fazlası zarar" +1 kesinlikle[signature][hline]Nobody is perfect!!!
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kırıl ama ezilme :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Öne çıkan mesajlar