Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod mu alayım ZEN mi?

Siamon

Öne çıkan mesajlar

bu ı-pod creative kavgası bitmez hiç :)

ıpod un dizaynı cok ıyı ozellıkle mını ıpodlar cok guzel.Ses kaliteside iyi sayılır.Creative in ise bir çok ozellıgı ıcınde barındıran urunlerı var.Şekli cok onemlı degıl dıyorsan zen daha ıyı bır tercıh[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 15 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
iPod al bence..
adı yeter. :P

Yalnız Creativeinde atı yeter.Olaya öyle bakmamak lazım.Sonra creativende zen modellerinde 40gbin üstünde bellek var ki bir modeli var suan onun üstüne video oynatma mp3 calma hdd resim arsivi vs yok onu öneririm 1 milyar civarı.Ama bu bana fazla gelir dersen hiç şaşma ipod al hem gösteriş dolu hem kullanıslı.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda i-podun kulaklıgı kadar kalıtelı kulaklık gormedım. o kdar kalıtelı kı arkadaş onlarla cs oynuodu :D . bende zenle i-pod arasında kaldım ve i-pod aldım. gercı bı hafta daha beklesem 100 mılyon ucuza alıcaktım ama yaptık ıste bı hıyarlık. i-podumdan memnunum , ses kalıtesıde benım ıcın yeterlı. Sen zaten bi mini i-pod'u eline al kemer klipsi olmadan iki okşa bi daha ayrılamazsın...[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Sosyal ağlarda paylaş

sakın alma i-pod sakın yani..zen'in ses kalitesi ile i-podun alakası yok. İş kulaklıkta bitmiyor. Ha bu arada zen alırsan git bir tane i-pod kulaklık=p.creativinkiler çok rahatsız ve kötü[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...