Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sizce ipod mu almalıyım yoksa creative ZEN veya ZEN micro mu? [uzun vade için] ikisinin artı ve eksileri neler ve hangisinin servisi garantisi moku püsürü daha geniş?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ipod al ipodla olan tecrubem ve okudugum karsilastirmalara gore konusuyorum hepsini yazamiycam maalesef[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende zen micro var.aslında biraz sabırsız davrandığım için onu aldım.. ama hiç bi şikayetimde yok..gayet memnunum..tavsiyede ederim..[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hmm. iPod da karar kılmış gibiyim ama creativelerde cazip geliyor. Ancak Zen Micro nun görüşünüşü çok hoş olmasına rağmen 5GB ve fiyatı 400 dolar bu bana garip geliyor.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 zen micro şiddetle tavsiye ederim..i-pod alanlara karşıyım zaten[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu ı-pod creative kavgası bitmez hiç :) ıpod un dizaynı cok ıyı ozellıkle mını ıpodlar cok guzel.Ses kaliteside iyi sayılır.Creative in ise bir çok ozellıgı ıcınde barındıran urunlerı var.Şekli cok onemlı degıl dıyorsan zen daha ıyı bır tercıh[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hıı ben şimdi ZEN Touch'da karar kıldım gibi ama yorumlarınızı bekliorum sizinde özellikle sahip olanların pati halkı =))[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bende onu alıcam gibi.. peki ne özellikleri var başka bilen varmı??[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aykut..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 i-pod derdim ben ama yine de piyasayı iyice ara$tır derim.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İ-Pod tabikiiiiii[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 i-pod kapasite ve kullanılabilirlik bakımından daha iyi. ayrıca adamlar sistemi oturtmuş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iPod al bence.. adı yeter. :P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iyide micro falan boyle seyler alacaksan kapasitesi 4gb civari zaten bu aletlerin. onun yerine bekle biraz daha, nokia'nin n serisinde n91 var. onu al, hem telefonun olur, hem jukebox'in olur. ustelik onu tasi bunu unut tarzi seyler olmaz, surekli tasimis olursun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İ-Pod al kesinlikle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İpod derim başka bişi demem[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Burda bir karşılaştırma gördüm. Şekil bakımından iPod öne çıkarken öteki bakımdan Zen öne çıkıyor [teknik özellikler vs].. benim aradığımda şekilcilik değil ses kalitesi ve teknik özellikler. Sanırım Zen Touch alıcam.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bencede İpod al neden dersen hem aksesuar olarak daha zengin hemde yazılım olarak baya aşmış linux destegide var buarada benim tavsiyem ipod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Madcat, 15 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: iPod al bence.. adı yeter. :P Yalnız Creativeinde atı yeter.Olaya öyle bakmamak lazım.Sonra creativende zen modellerinde 40gbin üstünde bellek var ki bir modeli var suan onun üstüne video oynatma mp3 calma hdd resim arsivi vs yok onu öneririm 1 milyar civarı.Ama bu bana fazla gelir dersen hiç şaşma ipod al hem gösteriş dolu hem kullanıslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 i-pod al bence de..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 i-pod mini süper bir alet, tavsiye ederim cidden...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tabiki i-pod[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 iPod 4 eva :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hayatımda i-podun kulaklıgı kadar kalıtelı kulaklık gormedım. o kdar kalıtelı kı arkadaş onlarla cs oynuodu :D . bende zenle i-pod arasında kaldım ve i-pod aldım. gercı bı hafta daha beklesem 100 mılyon ucuza alıcaktım ama yaptık ıste bı hıyarlık. i-podumdan memnunum , ses kalıtesıde benım ıcın yeterlı. Sen zaten bi mini i-pod'u eline al kemer klipsi olmadan iki okşa bi daha ayrılamazsın...[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sakın alma i-pod sakın yani..zen'in ses kalitesi ile i-podun alakası yok. İş kulaklıkta bitmiyor. Ha bu arada zen alırsan git bir tane i-pod kulaklık=p.creativinkiler çok rahatsız ve kötü[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar