Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Y arkadaşlar nasıl olduğunu hatırlamıyorum ses kaydedicisiyle oynarken birşeyleri değiştirdim aşağıdaki sesi kısıp açma şeysi kayboldu. Nasıl geri getirebilirim. Ses şeysi: Hani şu bir kere tıklıyınca sadece sesi açıp kapama, 2 kere tıklıyınca bir pencere açılan şey.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 arkadaşlar baya bi uğraştıktan sonra çözdüm olayı :) kavuştum tekrar ses kontrol panelime. Teşekkürler[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bişi diil.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heh :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 rica ederim, lafı mı olur?[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben yazıyım başkası bakarda lazım olursa diyerekten denetim masasında çoklu ortam zimbirtisina girip ordan "ses denetimlerini görev çubuğuna ko" şeysini tıklıyıp ugluyoruz[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar