Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Arkadaşlar Lütfen Kavga Etmeyin Kendi Aranızda KAvga Ediyorsunuz Ya Jade ve picallo sizin gibi süper insanlara burada laf yarıştırmak hiç ama hiç yakışmıyor yabancılar görmese bile bizim gözümüzden düşüyorsunuz gerçi benim jadecim asla düşmez o benim başımın tacı.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ya şöyle bişey var, Boss keserken KS olayı yok, dolayısıyla 2 party de girebilir boss'a... Ha 2 clan arası çok iyidir. Bi sorunları yoktur, sonradan gelen ilk gelen clanın kesmesini bekler... Çok görüyodum boss keserken, KS yapmayın ulan bilmem ne diye yazıları... Boss larda KS olmaz.[signature][hline]-Goddamn it Leeroy, u r stupid as hell -At least I ain't chicken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu başlığın kilitlenmesi ve bir daha bu şekilde başlık açılıp konunun aynı şekilde seyir etmesi halinde yeniden müdahalede bulunulması gerekiyor. Çünkü tamamıyla tartışılan durum kişiselleştirilmiş sonunun nereye varacağı belli, yokmu burda bir forum yetkilisi...?[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 +1 gelipte insanlar burda kolayca bir birine hakaret edememli iftira atamamalı forumda kişisel konular açılamaz bu oldukça saçmadır açanları gördüm alakam olmamasına rağmen kınıyorum çünki forumun seviyesi düştü ve okuyunca mesajları kızdım ...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Her savaşta sizin kavgalarinizdan biktik yazdim ben komutan satırına. Epsinin Türklere laf etmesi sana çok koyuyor ama clanindan yüzünü bile görmediğin bi adamin benim anama avradima küfür etmesi sana hiç koymuyor Jade... Yazmicam diyorum ama dayanamiyorum ... Dün dreamboy kizin1i ne küfür etti diye nasil sinirlerin bozuldu , çok kizdin. Peki biz senle yüzyüze bakiyoruz senin clanindan adam benim anama avradima küfür edince bu tepkiyi neden vermiyorsun ? Çünkü sen o adami clandan atsan sadece sen ve benim haberim olucak ama savaşlarda birilerini koruyunca bütün herkez görücek... Şuraya bişey yazmadan önce Allah Aşkına bir düşün öyle yaz.[signature][hline]http://www.clan-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Jade sen forumlari karıştırdın sanırım. Kimbupisligin actigi forum burda http://forum.paticik.com/view.php?id=125860 Ben bu topici Kimbupislik yada senin için açmadim. Topicin en başına git benim yazdığım şeyleri tekrar oku. Lütfen herkez benim ilk yazdığım mesaja ve sonra jade in bu topic ile alakasız yazdığı şeylere baksın. Bana bu topic de claninin reklamını yapıyorsun yazmış kendisi. Jade in ilk yazdığı mesajdan alıntılar şunlar ... "Is olsun diye pirim olsun diye laf uretmeyin.. " "Biz PaTRiotlara kimse KS ci diyemez.. " "Biz kimsenin clanindan adam cagarmayiz... " "Kimseye listede en yukarida oldugmuz halde hava atmayiz.." "PiCALLo benim arkadasim ama o da TR i ovmek icins adece bu basligi atiyor." Küfür edeni banlayalim dedik diye , yemediğimiz laf kalmadi. Kim ortamı geriyo , kim bu konuyu bu hale getiriyo hepsi ortada...[signature][hline]http://www.clan-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bahsettigin kişi Lee. Kuzu sarmasi falanda değilim Lee ile. Biz pelerin görevine giderken şans dilemişti sadece o kadar. Ayrica Lee nin clani coktan dağıldı. Oyunla ne kadar ilgili oldugunda burdan belli. Foreverdan olan adamlar senin claninda benim değil. Bu da hangimizin clanimizi daha iyi tanıdığının kanıtıdır. Sana laf anlatmaktan yoruldum valla... Bu topicde kimin kime saldirdigi ortada ... Bence artık bişey yazma jade. Kapansin lütfen bu konu açtığıma açacagima pisman oldum. Başka savaşlarda sana küfür edilirse belki o zaman bu topicin bi anlami kalir senin için ... Güle Güle[signature][hline]http://www.clan-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 jade mi kızdırmayın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet Lee bana küfür ettigi icin sinir oluyorum ama claninda ki adamlarin hepsini tanimiyorum. Diğer clanlarda kimler var kimler yok diye bi arastirmam da olmadi.[signature][hline]http://www.clan-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kızım sen hiç yorulmazmsısın ne çene var yaw +aynı olayları döndürüm dolaştırıp tekrar önümüze getiriyon....[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar