green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşım konser tarihinde burda olamadığı için biletini satıyo şu sözleri söyledi : "3temmuz parkormandaki DT konserine bilet var. 20ay önce alınanlardan işim olduğu için gidemicem satıyorum fiyat 50 milyon" :) ilgilenirseniz bana mesaj atın, aranızı yapıyım lol [signature][hline] sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 29 Mayıs 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 zaten bugüne kadar biletler 40 milyondu, bi de el,nden cıkartmak istedigi bir bilet, piyasa ile aynı fiyata almakta bir mantık göremiyorum(almayı düşünüroum aksi taktirde)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 pek alakam yok ama fiyatlar 9 haziranda 50 milyona çıkıyomuş sanırım söylediklerini iletirim[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ayrıca eski bileti bulunanlar için ayrı kapı açılacak arkadaşlar...[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evet ayrı kapıdan giricek 14 şubat tarihinde satın alanlar bu o biletlerden snrm ben ve arkadaşımda olanlar gibisinden :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Şimdi ayrı kapıdan gireceğiz tamam da, başka ayrıcalığımız yok mu ? 1.5 sene bekledik gelmelerini, t-shirt, poster vb. gibi birşey isterim ben =)[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 up! haber bekliyorum, düşüneiblirim fiyatt aindirim olursa bielti almayı(kötü yazı için kusura bakmayın)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kesin olarak 50 milyondan satılık bilet bu bilet önceden alındığı için bilet sahibi ayrı kapıdan girebilecek ve 2 bira bu biletle bedavaymış ilgilenirseniz mesaj atın efenim.[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Spidee, 31 Mayıs 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Şimdi ayrı kapıdan gireceğiz tamam da, başka ayrıcalığımız yok mu ? 1.5 sene bekledik gelmelerini, t-shirt, poster vb. gibi birşey isterim ben =) pena vericekmiş petrucci[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: green_martian, 16 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Kesin olarak 50 milyondan satılık bilet bu bilet önceden alındığı için bilet sahibi ayrı kapıdan girebilecek ve 2 bira bu biletle bedavaymış ilgilenirseniz mesaj atın efenim. Fiyat 40 milyona dustu!![signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: green_martian, 25 Haziran 2005 01:55 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 16 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Kesin olarak 50 milyondan satılık bilet bu bilet önceden alındığı için bilet sahibi ayrı kapıdan girebilecek ve 2 bira bu biletle bedavaymış ilgilenirseniz mesaj atın efenim. Fiyat 40 milyona dustu!! Carsamba (yani bugun oldu sat iti bariyle) son gunum piyasadakinden daha ucuza satiyo arkim isteyen varsa istanbul ici satabilirim yoksa yaniyo bilet yazik olcak asteroth istiyodu mesaj atmadi o yuzden upliyorum bunu[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkadaş 40 milyona satıyor isteyen var ö.m :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ne kaliteli insanlar var su forumda hasta oluyorum[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar