Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 smirrnoffun ice'dan sonra çıkardıgı içki. bu içkiden içen yada türkiyede herangi bir yerde gören varmı? hem nickimle uygun (:P) hemde tadını merak ettim açıkçası. (alkol %4.9)[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 tabi kız içkisi diye sınıflandırıyolar. ama tadını merak ettim açıkçası? neylidir ,neyle içilir?[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 blıekaysım.. olurda alırsan davet et bende merak ettim açıkçası..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 gazozumsu şahane tatlı-acı süper bişi. türkiyede çook zor bulursun ama dış hatlar terminalinde çalışan birini bulursan getirtebilirsin. eğer istanbul avrupa yakasında oturuyorsan ve vereyim parasını aldır şeref diyorsan aldırtayım sana....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.[Bu mesaj Laorx tarafından 29 Haziran 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 izmirdeyim valla mesafe var. neyse yukarıdaki kuzu88 adlı arkadaş bulurum falan dedi ama halleder inşallah acayip merak ettim. bunun türkiyede olan değişik versiyonları yokmudur acaba? bu arada ilk çağıracağım adam sensin madcat çekicez kafaları :P[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 laorx varmı böle resim koyup kaçmak? nerden buldun ne kadara aldın? bilgi istiyoruz efendim[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 türkiyede buna benzer içecekler var büyük ve yatırım yapmış tekel shoplarda bulunabilir. hatta şans eseri bundan bile bulabilrsinki ben bigün %50alkollü olan Absolut bile bulmuştum. tekila mixed içecekler var buda zaten vodka mixed drink diye geçer sanırım.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ehu. nerden buldun söyle kardeş.. kaç para?[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 italyadan geldi 4ytl[tanesi], tadı baya ii ama %5 alkol oranı çok az o,0[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ne kadar var bi şişede?[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 275ml çok az 0,o edit:evet parayı bayıldık ama harbi güzel yani biraya verdiğim paranın 2 katını veriyorum fakat daha çok zevk alıyo insan [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Laorx tarafından 29 Haziran 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 en azından 330dur fln diyodum değer heralde bence.[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 275[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 dorsia haklı bira gibi içilmiyo edit:viski sux;) [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Laorx tarafından 29 Haziran 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 abi %5 dio cok az deil mi ayrıca 4 ytl mi bunun fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 kıbrısta şişesi 5 milyon. bu içki değil ayrıca. vodka aromalı içecek evet az bir alkol var içinde, gant diye bi şarap vardı, küçük şişelerde, hatırlar mısınız? gant mıydı ondanda emin değilim ama onun gibi 20 şişe içsen ne yazar??? bu yaz sıcağında sahilde sıcak kumlarda güneşin altında süper ferahlık verebilir ama akşam kafaları çekelim diye en son içilecek şey...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Tadı bence mukemmel sprite var icinde sanırım. İngilterede 2 yıl once 3 pound mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 en güzel içki absolut blue+redbulldur. hernekadar her içişimde tırssamda :)[signature][hline]denizin buz gibi sularından ps:alakasız olmuş şimdi 2 post yukarısından sonra gözükmesini planlamıştım. [Bu mesaj Black-ice tarafından 29 Haziran 2005 03:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 lol konu direk saptı[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sturm, 29 Haziran 2005 03:59 tarihinde demiş ki: Absolute Citrone (böyle mi yazılıyordu) severim.. Limonlu vodka aslında kısaca :) onu sek limon suyuyla yapınca mükemmel oluyo. ayrıca absolut Citron doğrusu. hiç absolut peppar içen varmı aranızda bu arada? içmediğim tek absolut o kaldı acayip mrk ediyorum? (herşeyi de mrk ettim bu gece :P)[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 absolut'ten babam çıksa içerim[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Dorsia, 29 Haziran 2005 04:03 tarihinde demiş ki: Soonucta yine alkol hakkinda konusuyoruz:) caiz değil :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bence caiz.[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 heh abi hep aynı muhabbet kıllatayım dedim muhabbeti zevk gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar