kalima Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 1-2 saat içerisinde faundations paketi çıkmış olacak Girişteki ilk kasabadan bi yer beğendik ve oradan yer alıp gücümüzün yettiği en kaliteli evi almaya çalışacağız Bu amaçla dün elimizden gelen tüm parayı topladık ve Tonyukuk saolsun tüm itemlari salvage ettik. Sealları paraya çevirdik felan .(SC biraz bekliicek :P) Tüm The Hun member'ı olan arkadaşlardan bu çalışmada yardımlarını bekliyorum. Kişisel zevk görüşünüze gold farm etmek yada yüklü para bağışlamak uymuyor olabilir. Ama bu evi parçası olduğunuz guild için hazırlıyoruz. Olduğu zaman herkes yararlanacak. Ve başarabilirsek belki serverdaki 2-3 mantiondan birine sahip olacağız. Eğer mantion alırsak ayda 8P ödeme yapmamız gerekecek. Arazi alma, ev, alma, merchant ve eşya alma masrafları felan da var. Bu konuda sizden sürekli bir destek bekliyoruz.[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ben geldiginde kendime bi house alayim diyorum, 10p ve ayda 400g, cok degil bence.. Iceride vault keeper vs olmasi hos bisey, lathe forge vs gibi ihtiyaclarim yok allahtan, tailor rulz :) Ama su arazi alma vs islerini anlamadim pek, house areaya gidip kendime 10p'lik bi ev alip koyamiyor muyum ben simdi, arazisini de mi alacagim?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 evet once evin arazisini alacaksin o da yaklaşık 90P den başlıyo ve zamanla düşüyor. bi tür açık düşürme almak istediğin fiyatı beklersin ama biri alabilir orayı :) en izbe yerler direk 1p ye kadar düşer diyorum[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bende işi gücü biraktim cam herald takip ediyorum :) Acaba atlayıp tikleye mi gelsem :P Bu arada haftalık renti BP ile ödeyebiliyor muşuz sanırım vnboards da öyle biiler duydum. Tuncun üzerinde hala 2.5 platlik hinge edilmeyi bekleyen asteritelar bu akşam edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 onu ben de duydum yav BP bi halta yaramıyo, ama kişisel BP (bounty point) Guild BPsi lazım deli gibi Hmm öncelikle birinin üstüne yapıp hazır olunca mı guild'e çevirsek acep[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 lol tam şirket ortaklaı ve şirketin tüzel kişiliği gibi oldu bundan sonra bi de guild muhasebecisi mi tutsak naapsak Elrik in üzerine yapalim da hemen yarın bıraksın gitsin (en fazla rp onda var) O vakit maxom un üstüne yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 o potion felan almıştır kalima'nın üstğne yapalım 500k rp var[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Maxom un rp si kalima nin yaklaşık 3 katı ne kadar potion almış olabilir ki Hem ne olursa olsun bu şeref bence maxom undur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ageon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben hiç kullanmamıştım rank 6 olana kadar eşek yükü ile bp var eger player bp si işe yarıyorsa yeni sahibinden rica etmeyi deneyin bir gün bp ler ile birşeyler verecez demişlerdi sakladım bende ama bana kısmet olmadı 60 yada 70k bp olmalı ----------------------- Sianure retired[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar