Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Biraz önce G force driver'ımı yeni çıkan driverla update ettim sonuç olarak böyle gölgeye benzer karanlık alanlar ortaya çıktı. Bunun çözümü nedir,illa eski driverımı kullanacağım?[signature][hline]Krwlng in my skiN
teufel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Driverı sil tekrar yukle kendi soyledigin gibi olmassa format başka yolu yok...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hade be okadar uğraşılırmı ya yine iş çıktı bana. en son 3 yada 4 ay önce atmıştım dmekki zamanı gelmiş[signature][hline]Krwlng in my skiN
teufel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Driverlarla alakalı yani ben ko rahat rahat oynarken son driverları cektim ekran karıtının senin gibi oldu sonra eski versiyonunu geri yukledim driverların ama duzelmedi bazı dosyalar kaldı sanrım silinmedi onlar ondan format cektiydim[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben de son driverı kullanıodum kaplamalar öyleydi. ama eski driver yükledim düzeldi ( 61.76 versiyonu )[signature][hline]deli büyücü geri döndü
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 www.omegadrivers.net ten Nvidia Omega Driver ı ındırıyorsun. downloads.guru3d.com adresinden Nvidia nın detanator destroyer ını ındırıyorsun. Baslattan detanatoru kaldırıyorsun.Sonra Detanator destroyerle nvidianın kalan artıklarını temizliyorsun. Omega driversi kuruyorsun,kurarken performans ı secıyorsun. Eger güzel uyum saglarsa,ki bende güzel calıstı,ekran kartını degıstırmıssın kadar performans alırsın. Edit:Değiştirmişşin kadar-->değiştirmiş kadar olcak :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 28 Haziran 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla formatladım makina canavar gibi oldu bi rahtladı anlatamam. artık baya hızlı girerim oyuna şimdi driverları fln yükledim oyunu yüklicem msn fln kaldı gerisi tmm[signature][hline]Krwlng in my skiN
Buzi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kimse beni sallamıyoda,ciddiyim Omega Drivers cok acaip degisiklik yapıyor performansda.Normal detanatorden kat kat iyi.Neyse :)
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya omega yüklü son olanı ama :) biraz önce baktım gölgeler hala var[signature][hline]Krwlng in my skiN
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bilgisayarı kurcuklarken eski omegayı indirdiğim klasörü buldum D ye format atmıştım ama o E deydi silip tekrar yükledim düzeldi sonunda obaaaaa heyoooo çok mutluyum eskisi gibi ko oynıcam :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
Öne çıkan mesajlar