Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya iki gündür acayip bişiyle uğraşıyorum. böle aniden ayağa kalktığımda veya kafamı böle aşşağı sallandırdığımda veya kafamı salladığımda,kafatasımın bittiği yerden (boynun en üst noktası) acayip bi ağrı başlıyo.eylemi devam ettirdiğim sürece zonklama oluyo.ama kafamı düz hale getirirsem düzeliyo.çok hafif bi ağrı kalıyo oda sonra geçiyo. hayatımda karşılaştığım en sinir bozucu durumlardan bi tanesi. daha önce böyle bişiile karşılaşan varmı? yada bunun ne olduğunu bilen varmı? çıldıracam. :-|[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sinüzit in var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oha abi nası? sinüzitler dolu olduğu içinmi böle oluyo diyosun.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 evt sinuslerın dolu olması buna sebep bendede var üşneiyorum doktora gitmeye cunku muhtemlen ameliyat dicek of gozunu korkutmayım acıl doktroa git ilaçla geçsın benım aştı artık durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Evt sayın seyirciler paticik Revire dondu Angelfire,Khirsah yani ben den sonra Ra_d da hasta oldu.Herkese acil şifalar tabi kendime de...[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 23 June 2003 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 olm beyin tümörümü var diye korkmaya başlamıştım. nası ağrıyo biliyomusun?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 e peki bu sinusler nası boşalır? serum fizyolojik demeyin vururum.adam gibi bişi söleyin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 beyincigin orası dimi beyki omurgaların kaymıstır, veya asınmıstır egilice sinirler eziliodur doktora git[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sinüzit'i bilmem ama boynuna kulunç da girmiş olabilir. Terli iken cereyanda kaldıysan yada uyurken terleyip boynunu üşüttü isen direk kulunç giriyor. Kas yumuşatıcı ile o sert kası ovarak geçirebilirsin (eğer varsa). Ama iş ciddi de olabilir doktora görünmen en iyisi.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 raad o paintballdan kafanı aynı tutup tutulmak gibi bi olay oldugundan bi doktorora gorunmende fayda var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 herkesin söylediği var ama en mantıklısı sinuzit çünkü gözlerimin üzerindede hafif bi ağrı var.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sinüde olabilir cunku bendee sinizut var ve paintballdan beridir arıo kafam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Doktora git.................[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 paintball yaramadı size hepiniz yerlerde sürünüosunuz hale bak:) bide yaz geldi[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 23 June 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 abi walla ben paintballdan sonra çok iyiydim.paintball'la bi alakası olacağını sanmıyorum. cumartesi akşamı başladı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heheh salon çocukları siziiiii biraz O2 aldınız ne hale geldiniz. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bende yanardım sanırım:) 1 aydır odamdan çıkmıyorum[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 haha beni katma işin içine. ben her hafta sonu açık havada antreman yapıyorum. gerçi mayıstan beri yapmıyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 23 June 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bak boynun tutulmuş olabilir. Eger boynunu saga sola yada yatay bi şekilde sertçe çevirdiysen (genelde katırt sesi çikartmak için yapilir.) O zaman sakatlanmiş olabilirsin. Bu da bir seçenek tabi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 cidden bak Ra_d o gün paintball da incitmi$ olabilirsin, illa hemen agrimasi gerekmez 1-2 gün sonra bile cikabilir yani. fazla zorlamamaya dikkat et, gecmezse bi doktora gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gözlerinin üstüde ağrıyorsa ve ensen de ağrıyormuş zaten direk sinüzit babamdada war oda aynı sorunlardan müzdarip ameliyatla falan alınıyor iltahaplar bide ileri derece olmayanlar için bi kapta sıcak su kaynatıyosun kafanı eğip sudan çıkan buharları burnundan içine çekiosun baya bi rahatlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Menenjit in bir belirtisi:omuz hizzasındaki çenenin alt tarafındaki kemiklere çeneyi deydirememedir. yane boynu aşa doru bükememe... basit bi ağrıda olabilir. doktor en iyi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: baaluo, 23 June 2003 21:23 tarihinde demiş ki: gözlerinin üstüde ağrıyorsa ve ensen de ağrıyormuş zaten direk sinüzit babamdada war oda aynı sorunlardan müzdarip ameliyatla falan alınıyor iltahaplar bide ileri derece olmayanlar için bi kapta sıcak su kaynatıyosun kafanı eğip sudan çıkan buharları burnundan içine çekiosun baya bi rahatlatiyor evet annemde var aynısını yapıo haftada 1[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ense kokuyle sinusun pek alakali olugunu sanmiyoruma ama tabi kesin bisi diil migren olailbirmi?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ya ensenin kafatasıyla birleştiği yerde ağrı.ama sadece kafamı salladığıma ve öne eğdiğimde ağrıyo[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar