LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 zabadam bağlantımız aynıu mnieaçmıyosun bi benmi açıyorum? salak gibi hissediyo insan kendini..neyse beklerim aynı ip[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Başlıktaki Beta kelimesini kaldırarak, bu eski ama dolu konuyu uplayıp sezonu açmış bulunuyorum. Sadece LOD v1.10 oynamak isteyenler buyursun. Şu an makinem takılıyor ama sorunu çözer çözmez harrass bir biçimde oyuna saldıracağım.En yükseği 72 olmak üzere her levelda karakterim var. Kimler oynuyor ? Bilelim, ona göre iletişime geçelim.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bendede 99 paladin vardı 1.5 - 2 senedir oynamıyorum ama :) zamanında deli kasmıştım eğer eğleniriz diyosanız save leri bulurum(tabi oyunuda yüklemem lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 * bende 76 pala var ... fanatık zealot ,ve benden daha ıyı holy freeze li yaver im var ... * bulunan titan's revenge uzerıne yapılan bir amazon var ,su an 54 falan ama deli gibi hızlı level atlıyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 65 necromancer var multi ye hazırım eğer anlaşabilirsek Act 5 Nighmare dayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 benim pala charged valla. bi hammerdin kasmak istemiştim ama üşenmiştim kim kasacak bi daha skilli itemi diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 isterseniz acin yardıma hazirim hammerdinimle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben halledemiorum makineyi bi türlü :( halbuki ne kadar çok oynamak istiyorum makine takımadan frenzy barbarımla 100 metreyi 3 saniyede koştum, pek bi heveslendim :([signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu takılma sadece oyundamı oluyor yoksa genelde boylemi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 paladin varsa aranızda atlatean swordum var 2 ay once cıkmıstı birde buriza gerci 1.10da pek degeri yok ama collosus yaparsanız iyi vuruyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 genel takılma, virüs + hardware sorunum var. virüs netimi blockluyor, hardware ise takılmaya neden oluyor. düzelttiğim anda sizlerleyim :).[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hmm senin is bizi asıyor arcane[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bende bı 86 paladın war bı de 77 shapechanger druıd war[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 http://diablo.ircturk.org/ Türk diablo serverı ilginenlere[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 closed mi open mi ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bilmem hiç girmedim ama server ı olduğunu biliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Oyun acabilirim istiyorsanız oynarız 2-3 saat nedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tamirden geldim, sanırım düzeldi makinem :) biraz takılacağım, düzeldiyse bu gece oynayacak arkadaş lazım :D[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sevinerek belirtmekteyim ki takılma sorunum kalmadı.:D oynamak isteyen buraya oyun açabilir.[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Aciyorum varmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Zorluk : Hell istenirse başka karakterle de açabilirim şu an 72 sorc. ile açık. bu arada hani bi dll vardı oyun klasörüne koyunca birden fazla oyun açabilioduk adı neydi onun ?[signature][hline]The test subjects run the experiments... [Bu mesaj arcane tarafından 10 Ağustos 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hala açık level 19 civarı takılıyoruz 2 kişi, bekleriz :)[signature][hline]The test subjects run the experiments... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kapattım oyunu.isteyen olursa açabilirim yine.[signature][hline]The test subjects run the experiments... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 lvl 44, zorluk normal baal run gibi bişeyler yapıorum kapadım [Bu mesaj arcane tarafından 25 Ağustos 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bende var o dll. Ama ondan daha iyi bir çözüm üretmiş bir single player community si. Atma Muling Application diye bir program var oyundan ayrı olarak karakterine bir depo açıyor. Sonra programı çalıştırıp save ini ve deponu açıp saklamak istediğin eşyaları karakterinden sürükle bırak yöntemiyle sonsuz depoya taşıyabiliyorsun. Bence 164161616 depo karakter yapmaktan bin kat iyidir. Ayrıca bütünleşik drop calculator da var. (Not: Program edit programı değildir yani item yaratmak skill felan değiştirmek mümkün değil) http://atma.diabloii.net/ sitesinden programı indirebilirsiniz fakat bu mesajı yazdığım sırada www.diabloii.net/ hacklenmiş olduğu için link çalışmıyor. dll yi veya ATMA programını isteyenler PM atabilir icq dan yollarım(Gerçi Diabloii.net muhtemelen birkaç saat sonra yeniden online olur)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar