Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 orda yok baya araştırdım zaten. Şimdi critical ve guideda abanıcam.Piercing ve penetrationa gerek yok.Geriye dodge avoid kalıyor.Belki birazda slow mis. veririm.Enigma zırh yapıcam ondan dodge a fazla vermeyı dusunmuyorum[teleport hesabı daglara taslara gıdıp oklarım].Avoide veresim geliyor.Peki artanları ne yapayım?Yani single ilerlemek için ne lazım.Strafe ve guided yetermi?[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 wow oynayın abi hehe potansiyeli boşa harcıosunuz üzülüyorum[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 single ilerlemek istiyorsan multiple shotI tavsiye ederim cüneyt arkIn misali ayni anda 10-20 ok atmak manyak zevkli oluyo hem piercing ile arkadaki yaratiklarada vurabilirsin ama piercinge en az 1 vermen gerekiyor. burizayi fln bosverin. bir sürü yeni runeword eklendi ve aralarinda bow icin olan manyak seyler var.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok multi charı bu.Ama single için tek guided yetermi?Yani okla okla nereye kadar.Soyle fo tadında bı olayı yokmu bunun. YA bugun arkadaşımı 7 kere ıskaladım 10 oktan.Guideddı hepside.Hani always hits ti?[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana [Bu mesaj Suark tarafından 10 Şubat 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: arcane, 10 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: wow oynayın abi hehe potansiyeli boşa harcıosunuz üzülüyorum oynamak istiyorum da paraya kıyamıyorum.cok cimriyimdir de[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 harbi ha o kadar para bi oyun için verilirmi :lol: (yanlış anlamayın size enayi dediğim felan yok :) )[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 güzel olsa bide. *!Taş atar*[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 single için multi shot kullanacan işte. ayrica guided always hit fakat ip oyunlarında ufak ufak lag oluyor veya guided gittiğini sanıyorsun ama adama gitmiyor veya adam kalkan kullaniyorsa bu sebeplerden vuramazsın[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Guided süper yalan 3/4 dmg ne demek ya rezalet, uğraştığına değmez, multi shot kullan phy dmg istiyorsan onada 5-7 arası skill ver gerisini pasiv calış[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 guided single için olmuyormus bugun orendim =).Multi güzel gibi strafe gibi okuzumsu mana yemior.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 single için freezing :tup: slow mis, dodge ver, critic ful olsun zaten bowazonda artıyo skiller[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 teşekkurler![signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Mandooo, 10 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki: harbi ha o kadar para bi oyun için verilirmi :lol: (yanlış anlamayın size enayi dediğim felan yok :) ) Wow a dimi haklısın sende haklısın ama malesef verilir çünkü o bir idol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bowazon 1.10da pek iyi degil söyleyeyim javazon açın hem daha iyi hem daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Azmodai aylık ne kadar verdiğini ve cd yi kaç paraya nerden edindiğini söyle direk alıcam harbiden gaza getirdin yane! :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: _ILuVaTaR_, 12 Şubat 2005 03:54 tarihinde demiş ki: bowazon 1.10da pek iyi degil söyleyeyim javazon açın hem daha iyi hem daha eglenceli. yapma be :(..biras gec oldu hehe.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 2 d2 yi aynı anda açtıran program neydi ya?[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 program degilde dogru hatırlıyosam bi dosya vardı adı neydi bi dakka hatırlayamadım eheh bi araştıriyim yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 wowda türkiyede piyasaya cıktı fiyatı 82 ytl sanırım.eger daha ucuz almak istiyosam www.sendit.com önerebilirim 65ytl gibi bir fiyatı var.aylık 14.99$ eger gametime card ile alırsan 3 aylık ayda 13.99$ 6 aylık alırsan ayda 12.99$ oluyo fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 şu olsa gerek önce orjinalinin yedenğini alın sorun yaratıyormuş galiba bazı hallerde bende tam bilmiyorum bende hiç sorun çıkarmadı ama yinede yedeğini alın http://rapidshare.de/files-en/582244/111/D2gfx.zip[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çekemiyorum linkte problemmi var?[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://rapidshare.de/files-en/585092/D2gfx.dll.html suna bir bak assağıda download seçeneği var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çok saol[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 saat 10 gibi yine bir oyun ayarlayabilirmiyiz?Can sıkıntısından[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Heey o : ) Ayarlayalım bi tane daha,güzel olmaz mı?[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar