Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II LOD v1.10 Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
81.215.137.131
Hell
[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?

[Bu mesaj Selocan tarafından 28 Aralık 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya varya level düşme olsa 2 kere düşmüştüm....oyundan nefret ettim...hele o fallen şamanlarına uyuzdum dahada uyuz oldum...nedir bu hell ya harbidende hell..[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ!
Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oynamak isteyen varmı çok sıkıldım hadi gelin bi diablo atalım..barbar kasıyodum en son act 2 yi bitirim az sonra büyük ihtimal act 3 nightmare oynarız ben kurarsam tabi...ama hellde oynayabiliim isteğe bağlı hade çok sıkıldım birileri gelsin!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
Ben de druid kasıyorum act 3teyim son görev kaldı. Oyun kur istersen gireyim.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
yahu dun su oyunun muzıgını buldum.Oynamak ıstedım gel gorkı ne oyun kalmıs ne saveler.Baştan başlasammı acep oynayan varmı ?
bu arada 1.10dan sonra yenı patch geldımı ya?[kaldıkı onuda oynamadım ben eheh]
neler degisti?piercing bugı kalkmış fln dıolardı[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

horacegoesskiing, 11 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
dünyada insanların ölmesi için değil de ölmemesi için para harcansaydı ne güzel olurdu..

[Bu mesaj Suark tarafından 12 Ocak 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
synergy, yaratıkların immune ları arttı hell de her yaratığın bir şeye immune u var artık
solo da baal almak zorlaştı bi kaç karakter dışında[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
hell de hiç bişi yapamıyorum yaa...paladinle...nightmare de uçuyodum ama hell de bi zombie bile kasar oldu off....quest yapıyorum ama ölmekten level atlayamıyorum!!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
1.09 daki buildlerinizi unutun zaten 1.10 da
0 dan başlatın char diabloii.net de strategy compendium a bakıp[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Mesaj tarihi:
ip:
85.96.170.34

hell act 1[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
players 8 komutu calısmıyor sanırım.Bu arada synergy olayını gordum ama zannetmıyorum kı sorc ıcın cok fark etsın.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
hmm saolasın./ bunu koycam yanı?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Mesaj tarihi:
sabah sabah oynamak istiyen varmı :) (çok canım sıkıldı...)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
şimdi bu 1.10da baya bişiler degişmiş.Acaba cold mastery ye mi versem yoksa ilk buz buyusunemi(sinerjı icabı)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
  • Yeni Oluştur...