Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 beyler internette diablo setlerini okurken bi set gördüm..yalnızca iki kılıçtan oluşuyor...barbar seti...acaba bu kılıçları olan varmı aranızda :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Loading Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 tcp/ip den oynamak için port açmak mı gerekiyor?adsl kullanıyorum. bir de açılması gerekiyorsa hangi portları açmak gerek?[signature][hline]
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 81.215.134.44 normal act 3ün başı 20. level druid. yardımcı aranıyor :)[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 oyun kapandı.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya bi 30 dkk sonra oynasakmı ne dersiniz hatta hellde daha hiç başlamamış biri varmı quest yapsak
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hellde başlamamış karakterim var (NM bile değil. Normal Act3 te daha:)) Hellde görev yapmak istersen yardımcı olabilirim.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ama benim adslden kaynaklanan salaklıkdan dolayı ben oyun açamıyorum başkasının açması lazım
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ben oyun açarım ama sen görevlerini tamamlayamazsın. Port açtın mı modemden oyun kurmak için?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 modeminin varsa ve windowsunun firewallunu kapa.. olur o zmn kanımca.[signature][hline]Fire is the universal language
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kapadım şu babam bi dışarı çıksın denicem adam dövecek yakında
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 varmı oynamak isteyen açsa biri fena olmaz[signature][hline]of gülşennn...:)
Razien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bu ip olayını biri anlatabilirmi be bişey anlamadım bu arada millet nerde oynuyoda böyle muhabbet çeviriyo merak ettim ben enderde oynuyorum yolu düşeni beklerim:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Razien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 be degil ben olacak eksik yazmışım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 engin eğer istersen oynarım nasıl oynıcaz dersen çok basit... mesela senin görevlerinimi yapacaz..o zaman sen other multiplayer a giriceksin...host game seçeneğine tıklıcaksın...sonra karakter seçme ekranı çıkıcak karşına...karakterini seçip oyuna giriceksin...haritayı açmak için tab a bastığında sağ üst köşede ip yazar...onu bana söyliceksin bende oyuna giricem...bu kadar basit yane :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 acaba bu deadly strike ne oluyo tek koyuşta indirmemi yoksa 2 kat damage vermemi
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Çift kat damage.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 annadım bende 100 deadly strike bişi buldum noluyo dedim oynasakmı acaba şimdi en düşük karakterin nerde nightmarede
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 En düşük karakterim normalde act 3 te. diğer karakterim hellde.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Şu aralar açık serwer warmı..??[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ben açabilirim. Hellde mi açayım yoksa normal act 3 te yardımcı mı olursunuz? :-D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Kafana gore takıl sen...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hell benim işime gelir ama nası istersen
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 O zaman önce normal oyunumu açıyorum. Hızlı bir şekilde act3 bitirmeme yardımcı olun. Sonra Hell açayım. Ne dersiniz?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Öne çıkan mesajlar