Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II LOD v1.10 Multiplayer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler internette diablo setlerini okurken bi set gördüm..yalnızca iki kılıçtan oluşuyor...barbar seti...acaba bu kılıçları olan varmı aranızda :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan
-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
81.215.134.44
normal act 3ün başı 20. level druid.
yardımcı aranıyor :)[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
Hellde başlamamış karakterim var (NM bile değil. Normal Act3 te daha:)) Hellde görev yapmak istersen yardımcı olabilirim.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
Ben oyun açarım ama sen görevlerini tamamlayamazsın. Port açtın mı modemden oyun kurmak için?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
bu ip olayını biri anlatabilirmi be bişey anlamadım bu arada millet nerde oynuyoda böyle muhabbet çeviriyo merak ettim ben enderde oynuyorum yolu düşeni beklerim:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
engin eğer istersen oynarım nasıl oynıcaz dersen çok basit...
mesela senin görevlerinimi yapacaz..o zaman sen other multiplayer a giriceksin...host game seçeneğine tıklıcaksın...sonra karakter seçme ekranı çıkıcak karşına...karakterini seçip oyuna giriceksin...haritayı açmak için tab a bastığında sağ üst köşede ip yazar...onu bana söyliceksin bende oyuna giricem...bu kadar basit yane :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan
-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
En düşük karakterim normalde act 3 te. diğer karakterim hellde.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
Ben açabilirim. Hellde mi açayım yoksa normal act 3 te yardımcı mı olursunuz? :-D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Mesaj tarihi:
O zaman önce normal oyunumu açıyorum. Hızlı bir şekilde act3 bitirmeme yardımcı olun. Sonra Hell açayım. Ne dersiniz?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
  • Yeni Oluştur...