Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Dagger barbar silahı degilki bonus alsın masterisi olsun. Axe=balta Sword= kılıc Polearm= halberd Spear= mızrak Mace= Mace, maul ezıcı olaylar ama specterlar değil Throwing= ok dışında fırlattıgın herşey. Başka bi deyişle yok barbarda daggera bonus falan. Ilal dagger diyosan necro ac sırf posion kas.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 peki abicim madem öyle nasıl barbar skill verebilir...böyle bi mantık hatası yapmış olamazlar heralde..off offff[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Verebilir bunda mantık hatası yoktur. Sıhahın ismine ver verdiği skillere bak. Isım heart carver, skiller cesetler uzerinde kullanılıyor, Olay bunlarla adam kesmek degil kestinten sonra bu sılahları onceden koydugun secondry weapon slotuna gecip find-item yapmak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 mandooo verdiği skillere bakarsan eğer oyundaki en gereksiz ve en kullanışsız skiller yani ben bi barbar açsam dokunmam o skillere[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 of of moralim 0 landı resmen....neyse...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 mandooo barb. skilleri nasıl ayarlıyorsun? oncelikle mf mi onu sole :D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 niew sıfırlansın yaw. bi itemdan ölmezsin.. lvın kaç bu arada? ona göre bende gelim[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 level 19 olduk.. act 2 ye dewam ediyoz bugün biter kesin..sende barbar aç soyadını Draug koy gel(kabile hesabı neyse) act 3 e kadar hızlıca geç takılalım beraber.. ben sw kasıyorum bu arada bi de frenzy i 20licem..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 warcrylara abancan mı benim gibi :D iron skin vermedim ben pek.battle order ve shout ikilisi tamamlıyor herseyi[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ideal barbar skill dağılımı: sw mastery:20 whirlwind:20 battle orders:20 shout:20 berserk:1 natural resistance:1 iron skin:1 increase speed:1[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 22 Aralık 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj flameeye tarafından 22 Aralık 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ironskin b.o ve shout benim barb gibi fakat farklı sekil oynuorum.whirlwind kullanmıyorum.frenzy ve ayrıca bi skill leap&attack icin lazım. leap + leap and attack:2 :D natural resisti daha yuksek tuttum.walla iyi de etmisim :D iste warcrylar genelde fix kalıyor tum barbar oynayanlarda.aslında sole find item falan alsam bi barb da multi oynarken hep onla girmek lazım dimi ya :p[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 frenzy gereksiz bi skill bence. atak hızını ve koşma hızını arttırıyor olabilir ama elinde kalkan taşımadığın için çok büyük bir handicapin oluyor.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ee o kadar olcak artık :D berzerk ve frenzyi birlikte goturmek aslında karlı is gibi. son seviye de zaten atack olarak frenzy de %200 gibi bir damage e ulasıyorsun.artı hız vs bana hos geliyor.hızdan yanayım ben her zaman.:D[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Frenzy gereksız degıl daha hızlı wurmanı saglıo atack ratıng ı arttırıo we bır anlık speed ı arttırıo gayet gereklı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 defans sıkıntısı çekersiniz hellde zorlanırsınız valla kalkan olmassa[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hellde oyun acicam gelicek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bide bi soru benim paladin var esyalarla falan 120 dexi var bu maximum block icin kac dex lazim base olarak 70-80 dex galiba su an pek bi blockluyormus gibide gelmiyor bana 72% lik bi kalkan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 base 120 yapman seni rahatlatır ama zaten holy shield yaptığında direk en yüksek bloklama değerine çıkar (%75)[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 holy shield train etmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 holyshield olmadan zor. hem blok şansını arttırıyo hemde defans veriyor. 1 verip zor anlarda kullanırsın[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 22 Aralık 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben şöyle düşünmüştüm.. sw 20 frenzy 20 naturel resistance 20.. artık diğerleride 1...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sen bilirsin. ama hellde act1deki yaratıklar canını çok acıtacak.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 80.139.43.7 hell act2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ged act 1 hell açiym benim görevleri yapalım?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ac gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar