luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 10.0.0.3 yazıyo oda network herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 harbiden ne biçim ip o ya..kesin networktür...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 o da olmazsa TCP/IP Options ta yazar, your ip number is ........... diye.[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 olmuyo o siteden baktım bide alcatelin sitesinden baktim adsl aynı yazıyo ama girmemiyo işte kimse senin bağlantın kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 www.whatismyip.com burdan bak bide...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 benim bağlantı 56 k da bence o zaman senin bilgisayar internete bağlı olduğunun farkında deil..Onun gibi bişi ya da..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 baktım zaten ordanda aynı ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ahahaa internete bağlı olduğunun farkında değil:)aslında ben ayar yapmadım adsl hiç format atmıştım yükleyince xp yi ayar yapmadan girdi nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 dedim ben :P[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 =)))nesse zaten oynayamam ben şimdi yarın oynarız...esenlikler diliyorum herkeze[signature][hline]of gülşennn...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yaw benimde adsl modem göçüyor..nasıl bi zekadır anlamadım...bi tek bende oluyomuş bi de ha..dalıcam kafa göz telekoma...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 :yapma:[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Mandooo, 20 Aralık 2004 23:39 tarihinde demiş ki: yaw benimde adsl modem göçüyor..nasıl bi zekadır anlamadım...bi tek bende oluyomuş bi de ha..dalıcam kafa göz telekoma... senin adsl yalan olmus be mandooo :D[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hakkaten de öyle ya rekora imza atmışızdır halls of pain i 10 kere oynayarak...ve bi türlü bi alt katına inemeyerek..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luisfigo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 oynasakmı acaba yaa olan biri varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 valla biz paso barbar kasıyoruz...act 2 deyiz hala...bu cuma sınavlar bitince iyice döktürcez..isteyenler bizle takılabilir...ama yeni char kasacak :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tıkanırsanız biyerde gelirim yardıma =)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yok biz iki barbar götürüyoz :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Cok fazla hatta cok cok fazla.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 oynardık bi zamanlar uswestte ama ilk göz ağrım expired oldu çok üzüldüm başlarsam birdaha (ki düşük ihtimal) europeda başlıcam hem fazla türk var hemde pingi iyi.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 acaba orjianl cd alsammı..ama bi yerden sonra baymıyomu battlenet? ip daha çok sarmıyomu??[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bişi sorucam...Dirk ler sword mastery kapsamında değilmi?(barbar için diyorum)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 dirk in yanında " bilmemne class" yazcak. ona göre bak işte.. sword is sword masteryden etkilenir.. arkadaşlar birileri mdeişti diabloturk diye bir yer var diye.. baktım kapanmış.. round table yeni bir server açıcak dmeişler.. nedir bilen vamrı bulamadım ben öyle bir yer[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Daggerlar, bladelerde dagger olmalı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 class felan yazmıyor..barbarda dagger mastery gibi bişi yok..onlarda sw yemi dahil olmuş olur?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar