Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Biraz voltaj biraz cpu frekansını artırdım Ram frekansı ve oranlarıyla hiç oynamadım. PSU'm yetersiz kaldıgı için voltaj artırımınada fazla gidemedim. Normal AMD 2800+ 2.08Ghz de çalışırken ben ancak 2375Mhz e çıkabildim. (Bu günlük) gülmeyin :P Valla kızdım bi ara restart ata ata dayadım voltajı köküne frekansı 210 yaptım 2600 küsür gördüm makine açıldı ama tam desktop gelecek restart attı yine :P 12.5X çarpanıyla da hiç oynamadım onu bi 13.0X yapsam olay bitecek. Yapıyorum ama açılmıyor alet eheh. Bugünlük bu kadar yeter 300Mhz neyime yetmiyo demi :] Bide CPU-Z programı son mhz da İşlemcinin 2800+ olmadıgına kanaat getirdi heralde ama ne oldugunuda bulamadı eheh.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?Antalya olucak. thx.http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.[Bu mesaj Fistan tarafından 27 Ocak 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ha bu arada everest home programıyla karşılaştırmalı test yaptım p4 3.2HT gigabyte bilmemne anakartlı makineyi falan solluyo benim makine :) [Bu mesaj Fistan tarafından 27 Ocak 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 AMD Athlon 2000XP+ için ne tip overclock önerirsin? CPU multiplier.. 12,5 x 133,3 1666Mhz CPU 1.76v Memory 2.5v (333DDR ve 400DDR RAMler ama borad 333DDR destekliyor :) ) En son denememde BIOSu resetlemem gerekmişti gözümü hırs bürüyüp saçma sapan ayarlar yaptığımdan hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 27 Ocak 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Absolut tarafından 27 Ocak 2005 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sen bu mesajını yazarken ben BIOS jumperınla haşır neşirdim Abso az önce :) Voltajı 1.8 e kadar çıkarabilirsin korkma.Ondan sonra frekansı artır işte yavaş yavaşç bi değerde bilgisayar açılmaz o zaman ram frekansını düşür yavaş yavaş açılana kadar. ama şu 12.5 X çarpanını beceremedim ben az önce denedim omuyo hiç bi şekilde.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Çarpan kilidi var çünkü.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ben voltaj arttırmadan rahatça FSB hızını 185'e çıkarabiliyorum. Voltaj özellikle arttırmıyorum çünkü soğutmam yeterli değil.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çarpan kilidi olmasına rağmen FSB yi arttırabiliyormuyuz?Bendede amd 2500+ var.bi ara o/c olayına gireyim demiştimde çarpan kiliid varmış herhalde biosta çarpanları değiştirememiştim.xp de programla falan oluyomu bu gidince bi deniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 çarpan kilidi olsa bile fsb artırılabiliyor. hiç bi programa gerek yok.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 biostanmı arttırılıyor?benim biosta yok yaw öyle bi seçenek.program falan gerekiyor herhalde benim anakarta. Asus A7N8X-VM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 vardır vardır ya optimal yazan yerleri "User Defined" yap Auto yazan yerleride "Menu" yap. Advanced Chipset features bölümünde.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ehehe bi program indirdim işlemcimi 3200+ görüyor eheheh[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 voltajı artırdım baya oyuna girince alarm vermeye başladı yoksa 2650Mhz yi geçtim 3800+ amd athlon olmuştu :P[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Heyo kurşun kalemle çarpan kilidini kırmayı öğrendim yapsam mı acaba ?[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Dayanamadım ben de girişte voltaj olaylarına. Vcore'u 1.808'e çıkarttım işlemci şuanda 2400mhz'de stabil şekilde çalışıyor. Fistan sen tam olarak hangi değerlere kaç vcore ile çıktın? not: İşlemci ısısı idle haldeyken 48 derece civarında.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1.888 de 12.5x204fsb yaptım 2550Mhz ama stabil çalışmıyor onuda söliyim.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Heyo kurşun kalemle çarpan kilidini kırmayı öğrendim yapsam mı acaba ? Bildiğim kadarıyla Barton'larda çarpan kilidini kırmak için iletken vernik gerekiyordu o kurşun kalemle çizme bir önceki seri içindi tabi yanlış biliyor da olabilirim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 benimde tam bi bilgim yok. 204 ü aşmaya çalıştım sonuc hüsran :( biosa reset attım şimdi eheh. bu çarpanı kırmam lazım!!! :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Fistan bende şuan seninle aynı hale getirdim fakat benim sana birkaç sorum olacak. 1-acaba power supply ve cpu fanın ne marka ? 2- Benim şuan durum oyun oynamıyorken v.s bu şekilde fakat senin cpu sıcaklığın benimkinden biraz daha az. bu sıcaklık bana ilerde bir soruna yol açarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 baya yükselmiş sende oyunlarda bi test et bakalım dahada fırlarsa bilemicem düşür frekansları. zalman benim ps 420watt. cpu fanı orjinal amd. bide coolermaster kasa fanı var o kadar bide kapağı açık makinenin.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 benim 300Watt Psu var , orjinal amd cpu fanı var ve ekstradanda 2 tanede kasa fanı var. (Psu aopen orjinal kasa psusu) ve bu sıcaklıklar şuan kapak açıkken... acaba düşürsemmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ev sıcak heralde senin :) düşür bence .[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ulaştığım son noktayı yazıyorum daha fazlasını soğutma sistemim yetersiz olduğundan yapamıyorum. 2800+'ü 2375 mhzde 1.808 Vcoreda stabil şekilde çalıştırıyorum DDR voltajını 1.670'den 1.685'e çıkartmak zorunda kaldım yoksa mavi ekran çıkıyordu yoğun işlem yaparken ve ekran kartım Leadtek WinFast A360TDH FX 5700 default hali 425/550 onu da epeyce zorladım ve 530/658 yaptım. Normalde hafıza hızını 700 yapabiliyorum ama 3DMark03'de Nature demosunda ciddi artifact oluşumu gözlediğim için sorunsuz çalıştığı bir hıza kadar düşürdüm yani 658'e. İşlemci hızı Idle 48 yoğun işlem sırasında maksimum 58, PWM sıcaklığı genelde cpudan 2 derece daha düşük oluyor ve NB sıcaklığı 34 derece civarında. Ekran kartındaki durumsa idle core 36 memory 32 yüklendiğim zaman 49'a 46'ı oluyor. Şimdilik herhangi stabilite sorunu yaşamıyorum testlerim devam edecek bir sorun çıkarsa yazarım buraya.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 30 Ocak 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 23:41 tarihinde demiş ki: 204 ü aşmaya çalıştım sonuc hüsran :( bu çarpanı kırmam lazım!!! :D 200'ün üzerisi için,ram'lerinin desteklemesi gerek. Çarpanı kırmak ise uğraşlı bir iş,kurşun kalem olmuyor,ve baya zahmetli bi işe girişiyosun.Ayrıca sakat,bi garantisi yok işlemcin bi anda çıt diye gidebilir. Tavsiye etmem,kontrolsüz güç güç değildir :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 http://www.tomshardware.com.tr/howto/20011112/ Çarpan kilidi nasıl kırılır; Oku,resimli falan. İşine yarar,illa ben bu kilidi kırıcam diyosan[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 2600+'yı 2.2ghz yaptım. Yeterli :D.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar