mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 acaba bırı bana MEHTER MARSİ REMİXlerını bulabılırmı???? plssss cok lazım. tesekkurler...
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şaka gibi..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 remixleri yok da dalga geçilen birkaç şey var ara istersen hani işte elemanın teki haydi bismillah ya allah diyo arkadan american dreamer çalıyor dım tıs dım tıs diye :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bir zamanlar akmuzik.net vardı ama oradna indirdiğin mp3 ü 24 saat içinde silmen lazım (ben kanuni olan bildirimi yapayım da)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 mehter marşlarının remixleri de mi war..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Seperate, 29 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: remixleri yok da dalga geçilen birkaç şey var ara istersen hani işte elemanın teki haydi bismillah ya allah diyo arkadan american dreamer çalıyor dım tıs dım tıs diye :D yaa ben aradım ama bulamadım sende sıtesı fln warsa werebılırmısın beah??
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: mustyyy, 29 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 29 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: remixleri yok da dalga geçilen birkaç şey var ara istersen hani işte elemanın teki haydi bismillah ya allah diyo arkadan american dreamer çalıyor dım tıs dım tıs diye :D yaa ben aradım ama bulamadım sende sıtesı fln warsa werebılırmısın beah?? bilsem söylerim bn tele yüklemiştim ama sildim sonra,ara abicim armut piş ağzıma düş yok böyle[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Öne çıkan mesajlar