nameless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 biz oyuncuların merakla beklediği fx-57ler yakında geliyor yapılan oyun testlerinde fx-57 64*2 4800+'yı ezdi geçti fx-57'ler 2800mhz çekirdek hızında çalışıyor fiyatı da sitede (sallamasyon bence :)) 1000$ olarak gözüküyor[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 soket 939 mu gine amd nin aşmış modelleri çok pahalı oluyor, sallamasyon değildr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 en son calisan fx 55 gormustum. inanilmazdi fakat ram olarak registered ram kullandigi icin ve registered performans rami olmadi icin deneyememistik overclock falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 @forgiver: fx-55 989$+kdv lduğun için şu an türkiyede 1000$ sallamasyon geldi :)[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bilg. fiyatını geçcek o zman.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 thg inceleme linki[signature][hline]karnım aççç! [Bu mesaj nameless13 tarafından 28 Haziran 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: nameless13, 19 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki: biz oyuncuların ... pauha =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gülme yau :) bu aralar bi böyle editörümsü hava geldi bana ehehe[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Biz oyuncular daha doğru dürüst ekran kartına para bulamaz olduk. Fx57..peh..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 geçen makinaya fan aldım.... düz fan hani herkesin bildiği.... taktım pII 450 ye... canavar oldu canavar..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar