KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yukarıda acıkca bellı krzm basladı gene beklıyorum msn:[email protected] direk msnden msg atın[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben Oynatmayı Sahsen Dusunmuyaorum bska bir dm olsun ayırıca dm ben olmıyacagım cınde kısıtlama getırmek ıstemyrm planetscpe harıcı tum oyunları oynadıgm ıcın oynatacak dm hangısını ısterse onu secebılır sw dn fr a kdr tecrubem yeterınce var ve dm lık tecrubemde var anıme ve naruto frp tabanı hazırlacak kdrda bılgım var(5 sene )[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 adam gibi oturtabilirsek sistemi gelirim ben. biz bi oynuyoduk ne sistem ne bişey koy orcun kafasına ölsün. olmassa toplanıp chat ortamında konuşabiliriz.[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 of abi böle basit bi arayüz yazıcaksın aslında böle bi masa olcak herkes etrafında oturuo sonra ortdada gm anlatıo felan bunun içinde team chat programları kullanılabilir. masanın ortasında zar olcak tıkliican zar atılcak. dm özel database den istedii yaratıın resmini göstericek. hatta dm database i kendi hazırlicak. la süper olurdu he. ne gerek var kafelere gitmeye o kadar masrafa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet sanırım onlinerpg com vardı ole bısıler ama denedım bıraz karısık ve dme cok ıs dusuyo dungenon harıtasına kdr dm hazırlıo[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi böle basıt bıısı yapalım gitsin işte nedir ki? bi resim gösterir bi zar atar bide sesli chat yaparıs. zaten normalde başka bişi yapıozmuki? dm zaten uuraşıcak o allahın emri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 masaustu grup bulamıomkıne bole surnuoz ıste varsa bı grup sıtede ben de varm[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bence teamspeakle cok karisik olur. kimse birbirini tanimadigindan seslerden bir sey anlamayız. O yuzden yazmak daha faydali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 orası kesin bonapart abi bende senin sölediini demek istedim çok kolay bişi yaw ama istedii kadar çabuk resim deiştirebilecei bi olay yapması lazım o kaldı bi tek. teamspeak kurmasını felan anlattım burda valla bende işe felan gidicem oynayamamda siz oynayın diye söledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 beyler kontenjan doldu yarın aksamkı geleneksel frp krızmde bulusmak uzere[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bende kostum geldim[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ne oynuyosunuz merak ettim simdi =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar