Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su Anda FRP MSN'den Part 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Oynatmayı Sahsen Dusunmuyaorum bska bir dm olsun ayırıca dm ben olmıyacagım cınde kısıtlama getırmek ıstemyrm planetscpe harıcı tum oyunları oynadıgm ıcın oynatacak dm hangısını ısterse onu secebılır sw dn fr a kdr tecrubem yeterınce var ve dm lık tecrubemde var anıme ve naruto frp tabanı hazırlacak kdrda bılgım var(5 sene )[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
adam gibi oturtabilirsek sistemi gelirim ben.
biz bi oynuyoduk ne sistem ne bişey
koy orcun kafasına ölsün.

olmassa toplanıp chat ortamında konuşabiliriz.[signature][hline]neden siyah conta?
Mesaj tarihi:
of abi böle basit bi arayüz yazıcaksın aslında
böle bi masa olcak herkes etrafında oturuo sonra ortdada gm anlatıo felan bunun içinde team chat programları kullanılabilir. masanın ortasında zar olcak tıkliican zar atılcak. dm özel database den istedii yaratıın resmini göstericek. hatta dm database i kendi hazırlicak.
la süper olurdu he. ne gerek var kafelere gitmeye o kadar masrafa. :P
Mesaj tarihi:
evet sanırım onlinerpg com vardı ole bısıler ama denedım bıraz karısık ve dme cok ıs dusuyo dungenon harıtasına kdr dm hazırlıo[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
abi böle basıt bıısı yapalım gitsin işte
nedir ki? bi resim gösterir bi zar atar bide sesli chat yaparıs. zaten normalde başka bişi yapıozmuki? dm zaten uuraşıcak o allahın emri...
Mesaj tarihi:
orası kesin bonapart
abi bende senin sölediini demek istedim
çok kolay bişi yaw
ama istedii kadar çabuk resim deiştirebilecei bi olay yapması lazım o kaldı bi tek.
teamspeak kurmasını felan anlattım burda valla bende işe felan gidicem oynayamamda siz oynayın diye söledim.
  • Yeni Oluştur...