Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlerdeki konuşmaların dışardan duyulmaması

bapthekenk

Öne çıkan mesajlar

said:
SunLight, 28 Haziran 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
özel pazar evi yapıcan onur onudamı dü$ünemiosun :) normal evlere eklicen pazar evlerini sen kurup kendin Pazar evi yada normal ev cart curt ßi$ey eklicen i$te plevel 7 Deği$tirebilciek vs. ayarla i$te fiqir :)

Sunlight oyle basit degil bu isler, cart curt demekle olmuyor. Shard'a her konulan script yuk demektir. Anlayanlar anliyor beni sen rahat ol canim :)

Iyiki script yazmiyorsun, yazsan o sphere'in halini dusunemiyorum :)

Ama yorumun icin tesekkuler genede.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı saçma evde savaş olmazmı ya ? millet gereksiz şeylerle zaten un-stable olan sphereyi iyice delirtme derdinde ne diyim :) (evde konuşma için geçerli diil)[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

evlere tek tek bir event hazirlayip verdim fakat bu event islemiyor oda ilginc. event'ta birbirlerine vurduklarinda ve skillstart yaptiklarinda stone olmasi icin ayarladim event'i isletmiyor. .region.events +e_hede seklinde yaptim olmadi. bu r4.0.1 cok dandik ya. exception hatasi vermese direk gececegim 4.0.2'ye ama hata veriyor o hatayida paste edeyim belki gorupte karsilasmis olan olur.

23:28:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=07793905a, in Char OnTick (Stats Ticking) (UID=06abdb)
23:28:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=07793905a, in Char OnTick (Stats Ticking) (UID=061310)
23:28:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=07793905a, in Char OnTick (Stats Ticking) (UID=0147f8)
[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

buldum galiba
pazara giren herkese x eventi ver
bu evente göre savas falan hicbisi olmasın
evleri de rahat bırak
pazardan cıkınca x eventini sil rahatlasın insanlar

ama surdan emin değilim, eve girince pazar alanından cıkmıs gibi sanmaz demi? sanmaz sanmaz (umarım)
Sosyal ağlarda paylaş

taz saniyor iste, ondan yapamadim zaten. simdi sey denedim. evlerin tumune regiontype veriyorum manuel veriyorum bu regiontype'i. regiontype'in icerigide

on=@enter
src.events +e_pazar // ornek

on=@exit
src.events -e_pazar

bunu yaptigim halde olmuyor. acaba evde bir tane daha regiontype oldugu icin mi dersin?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...