dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kurallar; * yaptiginiz is bir onceki imaj ile oyle ya da boyle bir sekilde ilintili olucak. * boyutlar (800x600) ile sinirli. * 'ben yapicam' deyip onceden yerinizi alicaksiniz. * ard arda iki kisi 'ben yapicam' diyip siraya giremez, zira imajlar birbiriyle ilintili oldugu icin bir oncekini gormeden girmeniz sacma olur. * 'ben yapicam' dedikten sonra 2 saatiniz var. 2 saat icinde tekrar surenizi uzatabilirsiniz (30dk, 40dk gibi) ama ses seda cikmadan 2 saat gecerse siranizi baskasi alabilir. * lutfen birseyi birseyin icine sokma gibi primitif katilimlarda bulunmayin, tasarim yapmayi deneyin. * ve cok cok rica edicem gercekten iyi olduguna inanmadiginiz, 'ehu benim elimden bu kadar geliyo' tipi seylerle gelmeyin. iyi calismalar, resim asagida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben koyuyorum kardeşim oldu olmadı karışmam :)=[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya bu saat kimse uğraşmaz diye yapmaya başladım ben yapıcam yazmadan bitirdim ve baktım,konmuş pff :) Neyse ben genede koyuyorum bakın sadece bu dahil değilÜsttekinden devam edin bundan değil[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben yapıyom [signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 28 Haziran 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 [signature][hline]zagG!!Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ya sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kimin resminden dvm ediyor?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tabii ki dela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 e bari sizi dela'nın kalitesi düşük resminden kurtarıyım :) bolbol malzeme çıkıcak bişi buldum :) bi sonrakı zorlanmaz...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bombalandım yapamıyorum. beklettiysem birilerini çok özür.. (sebep acil seyahat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar