Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

carsambaya kadar kisa bir tenis.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kurallar;
* yaptiginiz is bir onceki imaj ile oyle ya da boyle bir sekilde ilintili olucak.
* boyutlar (800x600) ile sinirli.
* 'ben yapicam' deyip onceden yerinizi alicaksiniz.
* ard arda iki kisi 'ben yapicam' diyip siraya giremez, zira imajlar birbiriyle ilintili oldugu icin bir oncekini gormeden girmeniz sacma olur.
* 'ben yapicam' dedikten sonra 2 saatiniz var. 2 saat icinde tekrar surenizi uzatabilirsiniz (30dk, 40dk gibi) ama ses seda cikmadan 2 saat gecerse siranizi baskasi alabilir.
* lutfen birseyi birseyin icine sokma gibi primitif katilimlarda bulunmayin, tasarim yapmayi deneyin.
* ve cok cok rica edicem gercekten iyi olduguna inanmadiginiz, 'ehu benim elimden bu kadar geliyo' tipi seylerle gelmeyin.

iyi calismalar, resim asagida.

Mesaj tarihi:

Ya bu saat kimse uğraşmaz diye yapmaya başladım ben yapıcam yazmadan bitirdim ve baktım,konmuş pff :)
Neyse ben genede koyuyorum bakın sadece bu dahil değil

Üsttekinden devam edin bundan değil
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
WoW:
Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Ben yapıyom
[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...

[Bu mesaj Zagg tarafından 28 Haziran 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:

e bari sizi dela'nın kalitesi düşük resminden kurtarıyım :)
bolbol malzeme çıkıcak bişi buldum :) bi sonrakı zorlanmaz...

[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...

• Yeni Oluştur...