dominic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kurallar; * yaptiginiz is bir onceki imaj ile oyle ya da boyle bir sekilde ilintili olucak. * boyutlar (800x600) ile sinirli. * 'ben yapicam' deyip onceden yerinizi alicaksiniz. * ard arda iki kisi 'ben yapicam' diyip siraya giremez, zira imajlar birbiriyle ilintili oldugu icin bir oncekini gormeden girmeniz sacma olur. * 'ben yapicam' dedikten sonra 2 saatiniz var. 2 saat icinde tekrar surenizi uzatabilirsiniz (30dk, 40dk gibi) ama ses seda cikmadan 2 saat gecerse siranizi baskasi alabilir. * lutfen birseyi birseyin icine sokma gibi primitif katilimlarda bulunmayin, tasarim yapmayi deneyin. * ve cok cok rica edicem gercekten iyi olduguna inanmadiginiz, 'ehu benim elimden bu kadar geliyo' tipi seylerle gelmeyin. iyi calismalar, resim asagida.
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben koyuyorum kardeşim oldu olmadı karışmam :)=[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya bu saat kimse uğraşmaz diye yapmaya başladım ben yapıcam yazmadan bitirdim ve baktım,konmuş pff :) Neyse ben genede koyuyorum bakın sadece bu dahil değilÜsttekinden devam edin bundan değil[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben yapıyom [signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 28 Haziran 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 [signature][hline]zagG!!Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kimin resminden dvm ediyor?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 e bari sizi dela'nın kalitesi düşük resminden kurtarıyım :) bolbol malzeme çıkıcak bişi buldum :) bi sonrakı zorlanmaz...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bombalandım yapamıyorum. beklettiysem birilerini çok özür.. (sebep acil seyahat)
Öne çıkan mesajlar