MorbidMinister Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Valla oyuna başladım ama hayvanlar gibi lag vardı. 2-3 gün denedim ama dayanamadım. şimdi 1 haftadır yüzüne bile bakmadım. başka oynayan arkadaşlarda bu problemi yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet bendede inanılmaz lag var. EU sunucularıda dahil.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Suan Heurostic-Hostile Serverında 8 ye yakın turk crewimiz var şuan LvL 19 'um :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorbidMinister Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 çok güzelde lag durumları nasıl peki? duyduğuma göre eu serverlarının sadece adı öyle. makinalar amerikada ama. resmen saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bence o laglar yakında düzelecektir kafanıza çok takmayın . SErverlara daha yeni açıldı...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 laglar duzelir mutlşaka yeni bi şeyler deneniyordur ondan lag oluyor...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oyuna bugün başladım oyunda lag çok fazla bu arada benim girdiğim serverı medium gösteriodu o yüzden girdim ama daha bir allahın kuluna bile rastlamadeım sanki tek başıma oynuom bu arada serverın adı iterator sakın buna gelmeyin ciddi anlamda boş en çok oyuncu hangi serverde var?[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 En çok oyuncu Method serverında ( Hardline la Mara Central a git tam piyasa mekan ) :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben method serverında oynuyorum 20 lvl oldum genelde lag duzeldi diyebilirim ama hafta sonları bazen lag oluyor genede ama cogunlukla kalabalık yerlerde ve ozellikle kalabalık çatışma çıktığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Beyler oynadıgınız betamı ? ben az önce beta tester olmak icin form doldurdum olabilme şansım kaldımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bert yuh diom beta icin form mu doldurdun hehe :D oyun neredese 3-4 aydır cıkmış durumda :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 nerden alabilirim kaldıysa tabi? ayrıca oyun enter the matrix oyunun multiplayer versiyonu gibi bişiymi biraz açıklarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar